Dekica je iz Tvornice Poklona uzela sam velicinu za kinderbert plavu sa medvjedicem na kojoj pise Liam sa dostavom 150 kn. :)
Robu smo dobili. Jedino rszmisljam investirat u prvi kompletic kojeg cu kasnije njemu spremiti za uspomenu.
Imas popis kolicinski koliko cega si uzimala u dm? Racunam da ce mi cifra biti poprilicna pa da ispratim :)
Mi isto moramo i ljekarnu. I narucit kolica jos.
Jucer sam narucila sa stranice ethereal.hr tetra pelene po preporuci cura sa fb. Uzela sam 10 velikih sarenih, 5 za djecake, 1 zasebno na dinosaure jer su mi fora haha i 6 manjih tetra krpica racun je 280 kna cca ali kazu cure da ove njihove tetre bas traju i od pranja budu mekane pa mi se cini kao dobra investicija. Mozda jos uzmen u babyducanu ili dm/muller 10 obicnih vecih bijelih
Koju cete dudu?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja ću definitivno isto babylove pelene iz DMa, za prvu su bile idealne pa se nadam da će biti dobre i malome... za dudu, kćer je htjela samo one sa ravnim silikonom, koji najviše podsjećaju na bradavice pa ću isto te uzeti za bracu ☺️
Ja radim do srijede pa krećem u ozbiljne pripreme za bebaca 💙
Dajte na vidjelo popis za ljekarnu! 😎
I ja cu Babylove pelenen od DMa, osobno nemam jos iskustva sa time, ali svi okolo mens ih koriste i na veliko su popljuvali ostale marke, a hvale bas te od DMa.
Lulle, radila već 2 puta do sada, sve negativno...urinokultura također negativna, urin u redu...zato i jesam zabrinuta
Dekica je iz Tvornice Poklonauzela sam velicinu za kinderbert plavu sa medvjedicem na kojoj pise Liam sa dostavom 150 kn. :)
Robu smo dobili. Jedino rszmisljam investirat u prvi kompletic kojeg cu kasnije njemu spremiti za uspomenu.
Imas popis kolicinski koliko cega si uzimala u dm? Racunam da ce mi cifra biti poprilicna pa da ispratim :)
Mi isto moramo i ljekarnu. I narucit kolica jos.
Jucer sam narucila sa stranice ethereal.hr tetra pelene po preporuci cura sa fb. Uzela sam 10 velikih sarenih, 5 za djecake, 1 zasebno na dinosaure jer su mi fora haha i 6 manjih tetra krpica racun je 280 kna cca ali kazu cure da ove njihove tetre bas traju i od pranja budu mekane pa mi se cini kao dobra investicija. Mozda jos uzmen u babyducanu ili dm/muller 10 obicnih vecih bijelih
Koju cete dudu?
Popis za DM
Stapici za usi
Maramice u kutiji
Velike blazinice (babylove)
Jastucic za grudnjak (babylove)
Pelene za bebu
Ulosci Vir
Vlazne maramice
Kaliko pelene (lola baby)
Krema za tijelo Biobaza mama
Puder za bebe
Pavloviceva mast
Becutan ili frosch deterdzent
Jednokratne mrezaste gacice
Skarice za nokte
Cesljic
Bademovo ulje
Mala pakiranja sampona za bolnicu
Cca 500-600kn
Popis za ljekarnu
Prasak za pupak
Sterilne gaze
Octenisept
Kapi protiv grceva
Fizioloska otopina sprej
Lupocet baby cepici
Mast za bradavice purelan
Jednokratne podloge za presvlacenje (zbog krvarenja da stavis ispod sebe u bolnici)
Bepanthen mast
Citala sam i proucavala popise i iskustva cura i ovo izvukla kao neke osnove.
Tetre su bas skupe 🙄 jos trazim gdje ih naci jeftinije.
Dude jos gledam, ima ih ovakvih, onakvih, nemam pojma sto uzeti, isto kao i za bocice. Jel treba uopce razmisljati ili uzeti bilokoju?
Ovčica šta se toče bočica i Duda, to će ti bebac odrediti 😂 meni mala odbacila 2 bočice dok nisam našla oni koja joj odgovara 😆
Hvala Ovčica !! Slikala sam popis, uskoro idem u shopping! 👏👏
Nema na cemu! Tu smo da si pomazemo
Iskoristila sam i neke kupone sto sam dobila u trudnickom paketu dm-a pa sam ostvarila vise bodova. Sad je DM i online pa si tamo mozete prouciti proizvode :)
Za bocice i dude, i vjerujem da ce biti tako hahah
Gdje ste odjecu i benkice na preklop kupovale?
Mi smo danas rijesili kolica, bio je 20% popust na keš, a s obzirom da su nasa za twinse dosta skupe, jako nam se isplatilo.. I ugl, tamo u ducanu imaju one preslatke Bibs dude.. Morala sam uzet jednu plavu i jednu rozu 😍 nisam mogla odoljet
Cure mi obavili pregled, otvorili komplikacije :D i sad laganini. Sve je super samo mali.ima 1300 a trebao bi 1500 kao pa eto mrsavko :D iduci pregeld 13.11
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji