Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lullee
    09. Listopad 2020. 12:37

Flower divno👌😀 ja sam u ponedjeljak na kontoli i ne mogu docekati🤪tako mi vrijeme sporo ide🤦‍♀️Jutros sam obavila depilaciju,mrzim taj dan u mjesecu😂

flower93
    09. Listopad 2020. 13:10

Lullee

Flowerdivno👌😀 ja sam u ponedjeljak na kontoli i ne mogu docekati🤪tako mi vrijeme sporo ide🤦‍♀️Jutros sam obavila depilaciju,mrzim taj dan u mjesecu😂

Joj depilacija 🤦‍♀️ ja sam sad u ponedjeljak odradila vjerojatno posljednju depilaciju, skoro sam se ubila.. Nist ne vidim prek trbuha 😂 ne znam kak cu to ubuduce, supruga cu angažirati haha

• Lullee
    09. Listopad 2020. 16:43

Flower ja kod kozmeticarke,ne mogu sama ni bez trbuha😂😂

BlueMoon
    09. Listopad 2020. 17:16

Curke evo me opet nakon duze.. iscitala sam puuuno stranica i prvo moram reci da mi je jako zao sto Lilo prolazis to.. al nek sve krene sad na bolje kad su otkrili uzrok, drzim fige ❤️
    Neko je pisao u vezi mog otvararanja, medjutim krivo sam napisala, na nalazu stoji dva clanka ulozivo a ne za jagodicu.. al ja ne mirujem po cijeli dan, imala sam toliko toga obavljati, panika me jer za bebu imam malo i gotovo nista.
    Ajmo staviti popis MUST HAVE stvari i ako imate preporuku.
    Za krevetic me jako zanima jer mi nista nije jasno, od onih bas pravih kreveta teskih drvenih do onih sto se privuku uz krevet mobilnih... uf.. evo krecem s popisom pa vi recite sto bi izbacile, a sto dodale. I sto bi preporucile za kupiti konkretno.
    Krevetic
    Kolica/autosjedalica
    Kadica
    Torba za prematanje
    Gnijezdo (ja tako zovem jastuk onaj sa zadebljanjem sa strane)
    Komoda za prematanje
    Duda
    Bocica
    Izdajalica
    Robica - bodiji,carapice,pidame..
    Pelene, tetra pelene

BlueMoon
    09. Listopad 2020. 17:29

Nasla sam neke popise kupovine i glava me zabolila od duljine liste.. iako vecinu stvari za nas mame kupujemo u jednom djiru do DM-a.

• LUX
    09. Listopad 2020. 18:26

Pozdrav cure, ja sam sa ljetnih beba. Evo ako nekog zanima imam za prodati Dianatal gel. Zavrsila na hitnom carskom pa mi je ostalo 5 ampula (po porodu trebaju cca 2) pa ako netko hoce kupiti neka javi... 

[link=https://lilypie.com][/link]

• Lullee
    09. Listopad 2020. 21:46

BlueMoon sto se tice krevetica,ja sam za kci kupila Noona krevetic od 0-10godina i prezadovoljna sam tako da cu ga opet uzeti. Kolica sam uzela najlaganija i najprakticnija jer mi je to najvazniji kriterij ergobaby metro. Kadicu imam aquascale od kceri i koristit je opet.
    Jaje i sjedalicu imam od Besafe. Komoda za presvlacenje mi je super prakticna,a uzela sam najjeftiniju koju sam nasla. Ja sam uvijek uzimala 2 dude na pocetku i 1 bocicu za svaki slucaj. Izdajalicu imam elektricnu medela i prezadovoljna sam,spasila me u nekoliko navrata protiv mastitisa. Gnijezdo nisam nikad koristila,koristim jastuk za bebe i to mi je jedna od najvaznijih stavki,bez njega ne idem u rodiliste😀 sto se tice robice meni najvise pasu jednodijelni bodiji,nekako su mi bas prakticni. Tetre uvijek uzimam 3-4 velike i 20tak manjih jer sam ih bas puno koristila prvih 6 mjeseci. Od kozmetike za bebu:skarice za nokte s tupim vrhom,tyrosur i sterilne gaze za pupak,fizioloska otopina,krema za guzu,bademovo ili maslinovo ulje za kupanje,blazinice pamucne vece babylove,posudica za vodu za ciscenje guze,octenisept za dezinfekciju  i to je to😊 pelene i podloge za presvlacenje koristim babylove i prezadovoljna sam👌
    Lux jos se nisam odlucila bih li ili ne bih🤦‍♀️

LeLa2807
    09. Listopad 2020. 22:37

Mi cemo kolica narucit babyzen. Krevetic ikea najklasicniji, madrac jos ne znam. Trebaju nam 2/3 posteljine, 2 nepromocive navlake za krevetic i zastita za ogradicu. Ergo baby 360 air ce mi uzet moji sa posla, robu smo dobili sve je spremno i oprano/speglano.gnjezdo smo dobili ali u to cu ga stavljat preko dana uz nadzor. Dobili smo baby gim i neku njihaljku (po meni to nisu neophodne stvari ali kako ih nismo kupovali onda naravno prihvacamo objerucke :D) ono sto moramo kupit su jos: tetra pelene velike 30 komada i 10 malih,  ovo od kozmetike iznad navedeno, paket pelena 1 i 2 ili happy ili babylove ne znam jos. Kadicu neku obicnu, termometar, toplomjer, duda (ne znam koja) bocicu novu smo dobili, dobili smo i jastuk za dojenje pa evo mozda ideja za popis isto nije neophodan. Mi planiramo kroz 10/11 mj rjesit sve to da u 12 budem na miru

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Tea22
    10. Listopad 2020. 01:27

flower93 - e pa cestitam ti na urednom pregledu i dva mala cuda, curica i djecak.. ima li ista ljepse 😍🥰💓
    Nemoj se brinuti zbog toga sto se bebice ne prate u tezini, to je posve normalno... a i ne mora znaciti da su mjere pravilno uzete, doktori cesto krivo izmjere
    Ne razumijem jedino ovo za stitnjacu... prvo si rekla da nema potrebe za terapijom, a onda da ti je u mailu receno da nastavljas sa istom terapijom? 🤔🤔
    I moram pohvalit tvog profesora, evo vise njegovih izjava koje si ovdje spomenula me bas odusevljava ❤ nisam imala pojma da tako divni doktori rade u nasim bolnicama

ovčica - ja idem kod svoje socijalne doktorice.... ona mi cak i nije nesto upecatljivo draga, no sestra je divna
    Puno puta sam cula price o uzasnim sestrama i zato sam bas sretna sto imam svoju sestru Mihaelu
    I recimo drago mi je sto se pregledi uvijek sastoje od UZVa, sad od 28tt i od CTGa, nikad nista ne preskace..
    Uvijek mogu doci cak i ako nisam narucena u slucaju da me nesto brine
    Jedino sto su guzve ogromne pa zbog toga bas nisam zadovoljna, al nije ni cudno s obzirom na broj pacijentica

Lei_Be - uopce nisam znala da kefir i mlijeko dizu secer, a kamoli da ga brzo dizu 🤯🤯🤯 ja sam mislila da se sastoje od proteina i to je to 🤦‍♀️
    Ful mi se dopada kako ti je objasnjen rezim prehrane, jednostavnije i pristupacnije savjete vezane uz prehranu nisam cula 😊
    Svaka cast kako si s lakocom prihvatila dijetu 😃

Tea22
    10. Listopad 2020. 01:29

Lilo23 - kako si? Je li uradena serklaza?
    Drago mi je da su pronasli uzrok i rjesenje za tvoje tegobe, no jako mi je zao sto uopce moras prolaziti kroz sve to 😥 drzi se, od srca vjerujem kako cete vas dvije hrabrice izgurati do termina ❤

Senoritakova - super za sterilan nalaz!

Nova19 - divnooo 🤗🤗🤗 drzim fige da nalaz bude tip top 🤞

Lalla - hehe opusti se zasluzila si 🍫🍦🍧🍨🍩🍬🍭🍪🎂🍰🧁
    Kakve simptome ti uzrokuje stitnjaca?
    Ne mogu vjerovat da TSH uopce moze biti 75!!! 🤯

mart14 - antitijela, ft3, ft4... sve mi je odlicno, jedino TSH kao malo povisen (bolje rec granican), a uveli su mi Euthyrox sad u trudnoci 😡😡
    I da napomenem da ja nemam nikakve simptome 😒
    U svakom slucaju, pojma nisam imala da na rad stitnjace utjece sto jedemo.. ovo mi je prvi glas 😯

santina - bas nevjerojatno, ohrabrujuce i motivirajuce iskustvo tvoje mame!
    Unatoc strogom mirovanju tako ekstremno brz porod 🤩😎💓
    Toliko mi je drago da su se nalazi napokon poceli poboljsavati!!! ❤❤❤❤
    Izgleda da su napokon potrefili terapiju, samo da nastavi tim tempom 🤞😃
    Vezano uz mucnine i povracanje.. nadam se da ti je to bio jedan los dan, i da si sad super 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.