Lilo23 i ja ti želim da se pod terapijom sve smiri i da dogurate čim bliže terminu❤ flower93 i ja sam rođena prije 27 god., imam brata blizanca, ja sam 10min starija, rodena s 2500gr. a brat s 2700gr. bit će sve ok😊
zaboravila sam napisati da smo rođeni u petrovoj i tam je mama vodila trudnoću, potpomognuta oplodnja
zaboravila sam napisati da smo rođeni u petrovoj i tam je mama vodila trudnoću, potpomognuta oplodnja
Divno mi je cut takav uspjeh potpomognute prije toliko godina 😍 hvala ti na podijeljenom iskustvu
Ej cure samo da javim pozitivna sam na ureoplazmu sad će to liječiti pa ćemo vidjeti dalje. Nisu još svi nalazi došli. Uglavnom to je to za sad možda me pregledaju danas pa ćemo znat nešto više ali za sad je to to
Curama koje su bile na pregledu čestitam na urednim pregledima a curama koje čekaju preglede sretno ❤️
Dobro je da sad znate razlog naglih komplikacija.. Rijesit ces ti to, ne sumnjam.. Javljaj nam se i dalje, sve mislimo na vas dvije 😘
I mi se svi nadamo da će terapija to sve dovest u red i da ćemo normalno dočekati termin.. Javljat ću dalje svakako kad saznam nešto novo. Ne znam kad će me dolje pogledat da vidimo kakvo je tamo stanje jel bolje il gore ili isto. A i voljela bi svoju curku vidjet bar malo da vidim kako je narasla, danas kad su radili ctg je štucala preslatko nešto 🥰
Drzimo fige da sve bude dobro! Vjerujem da ce terapija odraditi svoje, a i bebica je vec velika i jaka ❤️🥰
Lilo, to za ureaplazmu su nekako dobre vijesti. Jako je bitno da su nasli uzrok naglom pogorsanju i sada mogu djelovati. Sigirna sam da ce sada sve nabolje ici.
Flower, ne brigaj, normalno je da jedan bebac bude jaci od drugog, a sasvim normalno je da to bide curica. Jos ako je doktor rekao da je sve u redu, da se oba bebaca razvijaju dobro, stvarno nemas brige.
Lei_Be, hvala sto me se sjetis. Evo, za par sati idem vadit nalaze, pa cu znati sta dalje. Ostala sam kuci ovih 10ak dana, moji me sopali svim i svacim, promijenila sam terapiju, pa cemo vidjeti ima li kakvog pomaka. Za par sati cu znati na cemu sam.
Sto se tice tvoje kilaze, ti si samo 1sedmicu ispred mene, i mislim da nisi uopste previse kg dobila. Ja sam dobila oko 6kg i na weight pregnancy tracker kaze da sam ja na donjoj granici za dobijanje kg, ali i dalje u prosjeku.
Sto se tice secera, tu ne znam nista.. Od kad se daje da se radi taj test? Meni moj ginekolog nije trazio ni za slj. pregled.. 🤔
Ovcice, cestitam na pravom curetku. To je vec konkretna tezina i vec se ima sta za uzeti u ruke. ☺️Samo tako nastavi jos malo.
Mart14, hvala na rijecima podrske. Znaci svaka topla rijec. Sva sam kao na iglama, valjda zato ne mogu ni spavat.
Ninio, ja isto vjerujem da je to do pritiska nekog zivca u trudnoci. Jesi li primijetila u kojem polozaju ti se to javlja? I mozda da pojacas magnezij, on ti ne moze stetiti. Ali svakako pitaj doktora za ovu situaciju sljedeci put. Ne vjerujem da je ista alarmantno, zato polako, samo pajki.
Jeste li vi imali ikako osjecaj da cete se raspuci? Moji su mi pocrkali od smijeha prije dva dana. Samo sam isla po kuci i govorila joj ja cu puci, raspuknucu se, rascjetacu se.. Znaci, toliko sam osjetila zatezanje koze od bokova prema pupku i po sredini samog stomaka. Kao da mi neko doslovce razvlacio i natezao. Ne mogu reci da je bolno, ali neprijatan osjecaj..Mazem se navece obavezno, ujutro kad se sjetim i nisam dobila jos nijednu striju. Mada ne vjerujem da necu, mama i tetka jesu, a mislim da je tu genetika dosta bitna stvar. Jos sam po prirodi sitna, stomak osjetim stalno da mi je tvrd, pa onda valjda nema vise gdje, gura se moja mala..
Eto, napisah vam citav roman, ali ubijam nocne sate, pa ne zamjerite.
Dobro jutro i zelim ugodan dan svima ☺️😘
Jutro cure! Ja bila jučer na pregledu, mali dalje super napreduje, i dalje je za tjedan dana veći i ima 1600gr 💙
Nije se dao slikati, osim spolovila 😂 pravo muško 🥰
Sljedeći pregled je 5/11, napravila briseve i sada čekam rezultate, nadam se da je dalje sve ok...
Želim vam svima ugodan dan, samo pozitivno i bez tegoba ❤️💋
Lilo, sretno s ureaplazmom! Vjerujem da će ti antibiotici pomoći pa će biti lakše izgurati još koji mjesec do poroda jer ipak je bebica još jako mala. Čudno što tvoj gin već nije primjetio da je imaš jer sam je i ja tak imala jednom (nisam bila trudna) i gin je odmah skužila da nešto nije ok pa mi je napravila briseve.
Moj ogtt je došao sa odličnim vrijednostima. Sad udri po čokoladnom Malecki je bio par dana mirniji, ali sad opet luduje. Očito je promijenio položaj.
Santina ja sam ti taj osjećaj da ću se raspuknut imala na samom početku, kad je trbuh počeo rasti. Osjećaj je bio kao da trbuh želi rasti, a nema prostora. Čak se jedno vrijeme nisam ni mogla izravnat prilikom hodanja.
Mažem ti trbuh obavezno dva put dnevno, a ponekad i tri put, i sad više nemam taj problem. Doktor me stalno opominje, na svakoj kontroli, da li mažem trbuh. Trebala bi čak i 4 put dnevno, ali to se fkt ne bi sjetila hehe. S time da ujutro i popodne mažem s Nivea kremom (ona plava limenka), a navečer s bademovim ulje, sve prema uputi doktora. Kaže da je to najbolja stvar.
Sortiraj odgovore
Najstariji