Flower, vjeruj dr ako kaze da ne brines oko tezine beba, bitno da se razvijaju jednako a za stitnjacu, ne znam sto bi ti rekla, nemam iskustva s tim.
Cure, jel vi idete kod privatnika na preglede ili jednostavno imate dobre doktore? Po postovima vidim da se vasi dr bas trude, sve vam objasne i vidi se da znaju sto rade. Imam osjecaj da moja dr ofrlje napravi kontrolu, ono tek toliko. Prosli put je pitam za tezinu bebe, nije htjela rec. Sad ju nis ne pitam, sama mi kaze kilazu. I tako za sve...🤷🏽♀️
Flower, vjeruj dr ako kaze da ne brines oko tezine beba, bitno da se razvijaju jednakoa za stitnjacu, ne znam sto bi ti rekla, nemam iskustva s tim.
Cure, jel vi idete kod privatnika na preglede ili jednostavno imate dobre doktore? Po postovima vidim da se vasi dr bas trude, sve vam objasne i vidi se da znaju sto rade. Imam osjecaj da moja dr ofrlje napravi kontrolu, ono tek toliko. Prosli put je pitam za tezinu bebe, nije htjela rec. Sad ju nis ne pitam, sama mi kaze kilazu. I tako za sve…🤷🏽♀️
Ja svoju trudnocu vodim kod prof Vrcic u Petrovoj, a sad zadnjih dvije kontrole sam isla k njemu privat.. Za njega zaista mogu rec samo rijeci hvale.. Nisam htjela kod svog soc ginekologa jer imam dojam da bi dosta ofrlje to vodio, a ipak se radi o blizancima
Flower i ja sam kod prof.Vrcica😀😀,kombiniram privatno i bolnicu,kod njega sam vec 24 godine i stvarno sam prezadovoljna! Temeljit i realan,ne pretjeruje niti je preopusten i stvarno mu vjerujem. Mnogim mojim prijateljicama je pomogao😊mozda se i sretnemo🤗
Flower vjerujem da ima razloga za brigu da bi ti dr rekao... sviđa mi se njegov pristup i vjeruj mu... nemaš ništa o brige, a mislim sa je opet normalno da je curka sitnija... glavno da se pravilno razvijaju... cura i dečko, divno ❤️💙
Ovčica i ja idem kod privatnika... na početku trudnoće sam išla u Petrovu ali uz to neizmjerno čekanje i te ofrlje preglede odustala... ići ću privatno dok ne dođe vrijeme da moram ići u bolnicu za kraj pa ću na sveti duh ☺️
Floweri ja sam kod prof.Vrcica😀😀,kombiniram privatno i bolnicu,kod njega sam vec 24 godine i stvarno sam prezadovoljna! Temeljit i realan,ne pretjeruje niti je preopusten i stvarno mu vjerujem. Mnogim mojim prijateljicama je pomogao😊mozda se i sretnemo🤗
Mislim da sam jučerašnju kontrolu odradila kod nekog drugog doktora, da bi već poludila njega sam isključivo tražila kad smo ulazili u proces potpomognute oplodnje i odmah na prvoj kontroli je bio dosta realan, direktan, a opet nam je dao nadu sa rečenicom "vi ćete jednog dana biti roditelji", i evo..na dobrom smo putu ka tome
čak je jučer na kraju kontrole rekao da sada skida masku samo da ja bolje shvatim koliko je ozbiljan kad mi kaže da je sve u redu i da guramo dalje
totalno sam jučer bila van fokusa i na putu prema doma, sto put sam supruga tražila da mi ponovi njegove riječi, jer osjećala sam se kao da me uopće tamo nije bilo..
Dao mi je odmah jučer i tablete za željezo, iako je bilo na graničnoj vrijednosti, s obzirom da su dva pa da ne ispucam apsolutno sve zalihe..
Hvala svim ostalim curkama na riječima utjehe.. trebalo mi je to
Lullee hvala ti na detaljnom opisu prehrane.. više-manje je i meni tako doktorica rekla što se prehrane tiče, samo mi je rekla da kefir brzo diže šećer, isto ko i mlijeko, pa da ga ne uzimam.. bolje jogurt, a sir može u bilo kojim oblicima i koliko želiš.. iznenadila sam se za bananu, kaže da jedna banana sadrži 12 kockica šećera, isto ko i grožđe pa da ih ne jedem nikako.. imala je lijepi prikaz svega, ko djetetu mi je objašnjavala 😂
Rekla je 2 šake voća dnevno, recimo jedna jabuka i jedna mandarina, ili 3-4 šljive, šaka bobica... uglavnom šta ti stane u šaku, to je jedna porcija..
Što se tiče unosa ugljikohidrata, integralna tjestenina, riža i slično 2 šake dnevno (četvrtina tanjura), a polovica tanjura u svakom slučaju mora bit neko povrće.. i smijem 2 šnite kruha na dan.. preporučila je juhice, pogotovo bučinu pošto je sad sezona 😍.. meso mogu kakvo i koliko želim, ali je najgore što mi se ne jede, stvarno rijetko ga mogu jest od kad sam trudna 😑 ali zato volim ribu i dosta je jedem.. još jedno iznenađenje mi je bilo za med, kaže u čaju nikako jer kad se unosi u tijelo ko tekućina jako brzo diže šećer, bolje da se pojede na kruhu ako voliš tako.. a može i pekmez na kruh.. a slatkiši, rekla je da može dnevno recimo jedna kinder čokolada ili 1 red čokolade ili jedna hanuta ako ti se baš traži.. meni ne, pa sam ok po tom pitanju..
Od prošlog četvrtka od kad su mi javili da mi prvi nalaz nije dobar, pazim šta i koliko jedem i od tad sam izgubila 1kg.. bila sam na +7, sad sam na +6.. nije da sam gladna, dosta mi je svega na dan, samo jedem zdravije i u manjim količinama.. a prije sam da budem iskrena jela iz dosade jer volim jesti 😊😋
Dobila sam onaj aparatić za mjerenje šećera i moram mjeriti 4x na dan.. ujutro na tašte, pa sat vremena nakon doručka, sat vremena nakon ručka i sat vremena nakon večere... jučer mi je tim redosljedom šećer bio 4,7.. 4,1.. 7,4.. 5,5... ne znam jel normalno da mi nakon jela bude manji nego na tašte, ali ajde 😀 za tjedan dana imam kontrolu pa ćemo tad vidjeti šta i kako dalje 😊
Ostale cure, kako ste? Jel bilo kakvih pregleda? 😍
Zna li netko kako su Lilo i Santina?
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Flower93 drago mi je zbog dobrog pregleda i curice i dečka na putu 😍😍😍 jeste već smislili imena? Mene su oduvijek fascinirali blizanci ❤
I kako ostale cure kažu, ako je doktor rekao da je sve ok, moraš mu vjerovati 😊 ja imam prijatelje blizance i oni kažu da se muški blizanac prvi i teži rodio, a cura dosta manja, to je bilo prije 27 godina 😅 pa je možda normalno da ti dečkić ima koji gram više, curka pazi na liniju valjda 😜 bitno da se ovako jednako razvijaju i da mama vjeruje da će sve biti dobro 🤗❤
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Flower93drago mi je zbog dobrog pregleda i curice i dečka na putu 😍😍😍 jeste već smislili imena? Mene su oduvijek fascinirali blizanci ❤
I kako ostale cure kažu, ako je doktor rekao da je sve ok, moraš mu vjerovati 😊 ja imam prijatelje blizance i oni kažu da se muški blizanac prvi i teži rodio, a cura dosta manja, to je bilo prije 27 godina 😅 pa je možda normalno da ti dečkić ima koji gram više, curka pazi na liniju valjda 😜 bitno da se ovako jednako razvijaju i da mama vjeruje da će sve biti dobro 🤗❤
Imena su jos nekako u procesu, pogotovo kad zelim biti 100% spremna pa bi ja rado osmislila odmah dva zenska i dva muska imena, nikad ne znas 😎😂
A curka nema kaj pazit na liniju, ak je na moju stranu familije, guzicu i bokove nece izbjec 😂
Lilo kolika ti je Ureaplasma? Mebi je u 9mj bila 10na 4. Dobila sumamed, onda sam jos koristila probuotike i mazala leđa i guzu etericnim uljima koje mi je preporučila aromaterapeutkinja. Prošli tjedan dr uzela ponovno briseve. U oon dobila nalaze,.sve sterilno..
Lilo od ureoplazme ti je ovo sto posto.sad cim dobijes terapiju ce se smiriti.treba vjerovati.<3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji