Lilo, drzi se, svi smo uz tebe i sve ce proci dobro, samo pozitivno razmisljaj ❤
Evo me cure još ležimo još odmaramo. Radili su mi ctg danas hvala bogu nije bilo kontrakcija. Još uvijek dobivam ljekove svakakve pojačali su mi dozu još jučer. Ja ne osjetim nikakva stezanja tako da je za sad dobro. Iscjetka još ima i curi. Brisevi nisu još došli. Sutra ujutro će mi radit još neke nalaze hitno pa će vidjet šta će dalje i jel ide to na bolje. Nisu me pregledavali vaginalno da ne čačkaju po tome pa da ne bude još gore. I eto za sad je to to. Čekamo sutra 😐 hvala vam na brizi cure javljat ću se kad mogu malo me uspavljuju svi ljekovi pa dosta spavam i sve me boli od ležanja ali nudemo izdržale mi to. Mala je dobro srce super kuca ona se rita tako da je to odlično 🥰 nadam se da ste vi i vaše bebice dobro 😊😄 i da mislim da je Tea pitala, trenutno sam u sisku u bolnici a ako se šta pogorša idem hitnom za petrovu
Znas da si me prepala, kak se nisi jedno vrijeme javljala.. Uh, al dobro.. Sva sreca pa gurate dalje 😊 samo hrabro dalje, svakim danom ste sve blize svom cilju 😘
Evo me cure još ležimo još odmaramo. Radili su mi ctg danas hvala bogu nije bilo kontrakcija. Još uvijek dobivam ljekove svakakve pojačali su mi dozu još jučer. Ja ne osjetim nikakva stezanja tako da je za sad dobro. Iscjetka još ima i curi. Brisevi nisu još došli. Sutra ujutro će mi radit još neke nalaze hitno pa će vidjet šta će dalje i jel ide to na bolje. Nisu me pregledavali vaginalno da ne čačkaju po tome pa da ne bude još gore. I eto za sad je to to. Čekamo sutra 😐 hvala vam na brizi cure javljat ću se kad mogu malo me uspavljuju svi ljekovi pa dosta spavam i sve me boli od ležanja ali nudemo izdržale mi to. Mala je dobro srce super kuca ona se rita tako da je to odlično 🥰 nadam se da ste vi i vaše bebice dobro 😊😄 i da mislim da je Tea pitala, trenutno sam u sisku u bolnici a ako se šta pogorša idem hitnom za petrovu
I meni je pao kamen sa srca. Mislim da sam tolilo puta usla na forum kao nikad do sad.
Drzimo fige i saljemo svu mogucu energiju za vas. Drzite nam se nasi borci, svaki dan je zlata vrijedan. 😘😘
Javi se kad god stignes..
Lilo23 i meni je drago da si se javila. čuvajte se i polako dan po dan, glavno da je bebica dobro🤗❤ nek ide na bolje🤞
Lilo23 i ja sam puno puta usla na forum da vidim jesi li sto pisala... hvala Bogu pa su kontrakcije prestale, vidjet ces da ce sve ispasti i vise nego dobro ❤
Cuvajte se i odmarajte vas dvije
Lilo super vijesti 😍 samo hrabro i polako dalje, sve mislilo na tebe i tvoju curku, vi ste prave velike fajterice 🥰 javi se kada stigneš 😘
Lilo, dobro je da si pod nadzorom, sve ide na bolje! Malena ljepotica je samo pomislila brze bolje upoznati mamu
Ja sutra imam pregled, nervoza je lagano vec tu. Nadam se da je mrvica dobra i velika.
Sortiraj odgovore
Najstariji