Lilo sretno sutra! Mislim da se sve zajedno s tobom nadamo dobrim vijestima! Koje si lijekove dobila? Mozda ti se i od njih spava. Zvucis mi smireno i hrabro, bravo
Puno obaveza zadnji par dana,pa nikako doci i ovdje. Sve sam procitala ali se i izgubila,na kraju samo sto mogu reći Lilo puno pozdrava i pozitive ti saljem, ostani tako smirena i sve će biti uredu,ako te trudnoća na šta uči (meni je isto prva) to je ono da je sad najbitnije malo srce koje nosis i da ces sve dati da ga zaštitiš,pregurat ces samo budi hrabra kao i sada 💓♥️
Puno pozdrava i podrške svim curama,da smo mi i bebe žive i zdrave 💖 Santina tebi također saljem puno pozitive i zagrljaja,samo hrabro ♥️
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Lilo, dobro je da si pod nadzorom, sve ide na bolje! Malena ljepotica je samo pomislila brze bolje upoznati mamu
Ja sutra imam pregled, nervoza je lagano vec tu. Nadam se da je mrvica dobra i velika.
Sretno sutra 💓💓 javi nam se sa lijepim vijestima 😊
Pozdrav..
Jel ima koja od vas da se susrela sa ovime ili je upoznata na neki način... u 27 tjednu trudnoće sam i već kojih 2 tj.primječivala sam tokom noći da mi utrne ruka ili moga..međutim nisam baš pridavala pažnju jer sam mislila da je od spavanja na toj strani sve do danas, tokom noći probudila sam se više puta sa utrnute oba dvije ruke,šake.. 🤔 prošlo je kroz polako gibanje ali je osjećaj nelagode i lagane boli u rukama prisutan..jel zna tko nešto o tome ?????? 😣😣😣
Liam💙
25.12.2020
Ninio ja sam čula da je to normalno u trudnoći, da dođe do takvog stanja... najbolje ti je pitati doktora jer će ti možda prepisati magnezij ako ga već ne piješ... ili nešto drugo. Ali da, ja osobno misim da je normalno i nije alarmantno 🤗
Lilo, kako ste danas curke? Ima li novosti nakon vizite? Mislimo na vas <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Evo nas s pregleda, sve je super, malena ima 1150g vec dala mi je samo vaginalete za ovaj iscjedak i to je to :) srce na mjestu ❤️🥰
Lilo, ocekujemo i od tebe dobre vijesti!
Pozdrav..
Jel ima koja od vas da se susrela sa ovime ili je upoznata na neki način… u 27 tjednu trudnoće sam i već kojih 2 tj.primječivala sam tokom noći da mi utrne ruka ili moga..međutim nisam baš pridavala pažnju jer sam mislila da je od spavanja na toj strani sve do danas, tokom noći probudila sam se više puta sa utrnute oba dvije ruke,šake.. 🤔 prošlo je kroz polako gibanje ali je osjećaj nelagode i lagane boli u rukama prisutan..jel zna tko nešto o tome ?????? 😣😣😣
Događalo mi se i u prvoj i drugoj trudnoći, mislim da samo kad spavam na leđima (al nisam 100%). Čitala sam nešto o tome i mislim da je to do toga da beba pritisne neki živac, a najčešće se to događa ako se spava na leđima. Prošlo je nakon poroda.
Lilo drži se, mislimo sve na tebe... neka stanje ostaje nepromijenjeno iili ja bolje i neka se sve stabilizira 🤞🏻
💋
Ninio što kaže Lalla, i ja mislim bi moglo biti zbig toga.. meni se dogodilo ovu noć kad sam se probudila na leđima, obje ruke su mi trnule.. zbog težine maternice i bebe, kod spavanja na leđima pritisak je na donju šuplju venu, pa je to možda zbog toga.. 🤷♀️
Lilo i ja malo malo ulazim da vidim kako si.. nadam se da će sve dobro proći i da ćete izgurat što bliže terminu.. drži se i budi pozitivna koliko god možeš ❤
Meni su danas stigli nalazi OGTT, prvo mjerenje mi je 4,3, nakon sat vremena je 11,6, a nakon dva sata 7,3 i sutra moram kod dijabetičara 😔 jel neka od vas imala tako da je samo druga vrijednost povišena?
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji