Da zeznuto je kada imaš kontrakcije, onda ne smiju serklažu. Sigurno su ti dali tokolizu za smirivanje trudova, od nje zna srce brže udarati. Znam da je teško naopako ležati i piškiti u posudu ali izdrži. Ne znam u kojoj si bolnici, ali ja sam odahnula kad sam prebačena u Petrovu znala sam da imaju najbolju skrb i da beba ima velike šanse ako se prijevremeno rodi.
Sada je teško samo jer nema posjeta, ali samo pronađi jaku motivaciju i mir. I uz to u Petrovoj imaš sve u sobi(kupaonu,tv,hladnjak). Ja sam molila devetnice svetoj Riti. To mi je baš dalo snagu. Jednom me jedna draga osoba nazvala, ja plačem jer je teško a ona mi kaže: Ali zašto se bojiš, Isus je uz tebe, pruži mu ruku nek te vodi. I te su mi riječi u glavi bile u svom teškim trenutcima.
Meni su čak skinuli serklažu u 32tt jer su mislili da je upala i još sam izdržala 7tjedana bez serklaže 4cm otvorena. 10dana prije termina otvorena 8cm, i na kraju nepravilni trudovi i hitni carski. Sve je moguće samo hrabro. Samo se ne sekiraj i vjeruj u najbolje jer bebica sve osjeti.
Još da se nadovežem, sad sam u 26tt, imam serklažu od 16tt. Dva puta sam hospitalizirana, sad sam kući, zabavljam se s Ritom i čekam da dani prolaze. U utorak na pregledu dr kaze šav drži, beba je super, ima 850grama. Samo tako da nastavimo. Još sam 2 tjedna kući, a onda idem u bolnicu primiti inekcije za bebina pluća. Vrijeme mi u ovoj trudnoci brže prolazi jer imam zanimaciju kod kuće, no zato mi ne teže u bolnici jer sam odvojena od svoje curke. Znam da će se sve isplatiti. Presretna sam jer ću ponovno postati majka, moja Rita zaslužuje brata ili seku i dragi Bog čuje naše molitve.
Najjače su mi bila pametovanja od glupih ljudi nakon poroda: Zašto ju nosaš, naučit će na ruke, zašto spava s tobom... ali ti ljudi ne znaju sto si sve prozivio i da mi jedina najveća dragicjenosti nositi svoje dijete. Pa neću je nosat sa 15 godina.
I uz to shvatiš prave vrijednosti u životu, imam 26godi a prošla sam sa mužem sve to. I u našem životu nema svađe i prepiranja oko gluposti, nema zamaranja oko sitnica. Odrasli smo preko noći.
Draga Lilo,svi smo uz tebe i mislima i molitvama🙏❤️Drz’te se🤗🤗🤗🤗
Sto se tice Petrove,mozda nisu svi najljubazniji,ali su definitivno strucni i opremljeni.
Za sve cure koje su u katolickoj vjeri,toplo preporucam aplikaciju e-duhovne vjezbe pazinskih fratara. Svakodnevno molim s njima i predivno su osmislili molitve.
Zelim vam svima miran i lijep vikend❤️🤗
Lilo budi dalje snažna za sebe i malenu, izgurat ćete vi sve kaonprave borkinje ❤️❤️
Senjoritakova tvoja priča je stvarno posebna, prava si hrabra i pozitivna žena, to se osjeti i preko poruka... kao si rekla, i znaš i cijeniš prave vrijednosti u životu, svaka čast 🥰❤️
Dobro jutro svima.
Nadam se da ste mi sve provele mirnu noc, pogotovo nasa Lilo. Javi nam se da vidimo razvoj situacije.
Uz tebe smo svaki trenutak. Vas mali borac ce ti dati snagu da se zajedno borite i izgurate sto duze.
A kad procitas pricu od Senoritakova vidis da je sve moguce.
Pokusaj misliti pozitivno, dosta si trudnoce pregurala, na sigurnom si i ucinice sve da to ide nabolje.
Uz vas smo i saljemo good vibes.
Senoritakova, skidam kapu za sve sto si prosla. Imas svoj cilj i za njega nista nije tesko.. svaka cast, stvarno nemam rijeci.. da se borbenoscu, vjerom i snagom ugledamo na tebe.
Ljubim vas sve, cuvajte se i Lilo cekamo dobre vijesti.
Mene je ovu noć mučila strašna žgaravica, tek sam oko pola 2 uspjela zaspat nadam se da je ova noć bila izuzetak, ne pravilo.
.
Ali jučer nam se desilo nešto prekasno, suprug je prvi put uspio uloviti ritanje bebača stavio je taaako lagano ruku na trbuh, za svaki slučaj da ih ne ozlijedi hehe, i kad je osjetio udarac ostao je u šoku nekoliko minuta
Lilo nadam se da je iza vas mirna noć i da ide ipak sve to na bolje. Javi nam se čim uloviš vremena
Kako si Lilo23?
Jesu ti ponovno radili CTG? Ocitava li kontrakcije? Nalazi brisevi pretpostavljam nisu stigli s obzirom da je vikend?
U kojoj bolnici se trenutno nalazis?
Ne mogu ni zamislit koliko ti mora bit strasno strogo mirovati, no ja se od srca nadam i vjerujem da ce situacija krenuti na bolje... svi smo uz tebe, cuvaj sebe i cuvaj svoju mrvicu ❤
Lei_Be javi nalaze! 🤞🤞
Senoritakova procitala sam tvoje postove nekoliko puta.. ti si jedna divna, hrabra, mlada zena! Bas me potresla tvoja prica, i ispunila optimizmom u isto vrijeme
I jako mi se dopada tvoja motivacijska poruka za djevojke koje moraju mirovati - da je svaki dan mirovanja duze, dan manje kojeg bi beba trebala provesti u inkubatoru ❤
Svaka cast sto si se nakon svega sto si prosla odvazila na jos jednu trudnocu, ne bi se svatko usudio!
Divne vijesti s pregleda 💖💖💖 spol vam jos nisu uspjeli vidjeti ili vi zelite iznenadenje? 😃
Zbog cega ti je prva trudnoca zavrsila hitnim carskim?
Vidim da je tvom cudu danas rodendan, neka joj je najsretniji do sad! Koliko ljubavi 💓💓💓
Bas ti hvala na ovome 😊
flower93 ajmeee 🥰🥰🥰 vidjet ces s vremenom kako ce to postat zabavno.... moja Vita se samo s tatom zeli druzit.. kad mi on lezi s lijeve strane, ona ti se doslovno smjesti na lijevi bok; kad je s desne strane eto i nje na desnom boku 😄😄 mene uopce ne dozivljava toliko koliko njega 😆❤
Nema nam Lilo.. 😟 ne znam je li ona i na facebooku u onoj grupi, ako se javi tamo, javite nam..
Lilo nije na fb, nadam se da ce nam se javiti uskoeoz
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Joj citam, i pokusavam smisliti nesto pametno sto bi mogla reci... Lilo, drzi se! ❣ Svi smo uz tebe mislima, molitvama i saljemo ti puno, puno, puno pozitivne energije. Javi se kad stignes ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji