Bok svima, trudna sam dns tocno 21 tj.ali imam dosta problema s grcevima u dlanovima i stoplaima pogotovo ujutro kad se probudim uzasno me boli.Ne znam vise dal je to normalno,posebno me boli desna ruka kod palca i oko zgloba.Nisam se nigdje udarila nit iscasila zglob.Da li je kome tako bilo?pije elevit kapsule.
Josipa dobro došla! Mislim da bi ti magnezij pomogao protiv grčeva, najbolje ti je pitati doktora... mene su znali uloviti grčevi u listovima ali ne svakodnevno...
Lela, ma i ja radim od kuce. Ali kako sam pocela raditi od kuce tako sam si povecala satnicu i onda bas pretjeram. Sad i ja pokusavam raditi iz kreveta, zbavila sam si i stolic za laptop, ali me iskreno pocne kicma boliti od ulezanosti.. tako da vise sama ne znam kako da se namjestim..
Josipa dobrodosla. Sve je to "ok", cak poneki ljudi znaju imati takve tegove i mimo trudnoce. Samo pojacaj Mg, on gotovo svima rjesava te probleme.
E a cure htjela sam vas pitati, koji magnezij uzimate?
Ja sam si kupila sumeci 375 mg od Natural Wealtha, ali sam negdje procitala da od tih sumecih zapravo jako mala koncentracija ude u tijelo.
E a cure htjela sam vas pitati, koji magnezij uzimate?
Ja sam si kupila sumeci 375 mg od Natural Wealtha, ali sam negdje procitala da od tih sumecih zapravo jako mala koncentracija ude u tijelo.
Najbolji ti je magnezij od Solgara. Kolegica nutricionistica ga je preporucila jer ga je i sama koristila u trudnoci. A rekle su mi cure u ljekarni kad sam ga dosla kupit da je njegova iskoristivost najveca i da mi ga je najbolje popit sat/dva prije spavanja. Ja vidim da mi je bolje pa evo dobronamjeran savjet iz prve ruke ❤
Cure, hocete ici na trudnicki tecaj? Sto se tice pratnje, ako sam dobro vidjela, samo petrova trazi da i partner ima polozeno.
Cure, hocete ici na trudnicki tecaj? Sto se tice pratnje, ako sam dobro vidjela, samo petrova trazi da i partner ima polozeno.
Mi cemo ici svakako ili online sta god od tog ponude :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja iskreno nisam mislila, al ako bude online mozda i hocu
Pročitala sam sve što sam propustila, pa ću sve po malo komentirati 😁
Ja bebača osjećam već dobrih 4-5 tjedana, baš je jako aktivan, počela sam ga zvat Lupko 😅🤗
Jel možete iz lidla online naručit, pošto u dućane dobiju toliko malo robe da odma rasprodaju? 😑
Ja sam sve trudničko što imam naručila iz lidla, doduše u Njemačkoj 🙈
Što se tiče grčeva, imam užasne bolove u nogama, a grčevi u listovima me bude skoro svako jutro.. probala sam razne vrste magnezija ali mi ništa ne pomaže baš.. prije neki dan mi je čovjek u ljekarni dao kalij i rekao nek probam kombinacijom kalija i magnezija pa ćemo vidjeti..
Što se tiče tečaja, muž i ja tražimo da idemo pošto apsolutno ništa ne znamo o porođaju, bebama i slično, sve nam je novo 🙈🙈
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Ja koristim Mg direkt. Po jednoj kesici ima 300mg Mg. Sadrzaj kesice se istrese uu usta, istopi i po mogucnosti ne pije nista narednih pola sata. Navodno je tako apsorbcija najbrza.
Ja zasad nemam nikakvih problema, mada sam ga znala i prije trudnoce uzimati povremeno, pa mozda imam zaliha.
Licno imam lose iskustvo sa Solgar proizvodima i vise nikad nista njihovo ne bih probala. Kad vidim da mi u apoteci nudi smedju bocicu, pozli mi odmah. Prije par godina sam na prrporuku apotekarke kupila njihov prozivod za kosa/koza/nokti. I tad me jos pita, imate li probl sa aknama, jer se nekome znaju javiti. Nisam nikad imala nekih probl sa aknam, povremeno se javi koja na licu ili ledjima, ali bas zanemarivo. Krenem ja to piti. Meni su nakon izvjesnog vremena po ledjima poceli izlaziti ne akne vec gnojni cepovi, jedan na drugom, sitni ali doslovce jedan do drugog. To je bilo more toga, nepregledno i nema kraja. U zivotu nista takvo nisam vidjela. Isla sam kod kozmeticara ti tretirati u vise navrata. Mislim da sam se patila sigurno godinu, godinu i pol dana. Kad se iscistilo, poslije nikad vise nikakvih problema. Srecom sve se vratilo na staro.
Sortiraj odgovore
Najstariji