Ja imam iscjedak od utrogestana, ali je normalno da bude iscjedak... samo ipak provjeriti sa ginekologom ako niste nedavno, samo da vam potvrdi da je to normalno... 🤗
Ja isto imam iscjedak, ali utrogestan koristim od pocetka, non stop, tako da vise ni ne znam kako je bez toga. 😔
Nekad osjetim da su mi je ves kao mokar, ali mislim da je to od znoja.. jer nema nikakve teksture, mirisa, boje..
Jedva cekam da osjetim moje bepce tako, onda cu se bas smiriti.
Danas sam tacno na polovici, pa imam osjecaj kao da sam osvojila 1.cilj. ☺️
Ma ja sam provjerila sa ginek i sve je u redu jer sam bila u srijedu na pregledu, ali rekla mi je da mi je cerviks 3.1 sto je ok duzina za tjedne ali kako mi je prije 4 tjedna bio 3.9 i to kao naglo skraćivanje nije ok i da usporim i ponašam se trudno. Kad sam pitala sta to znaci ona je rekla da ne moram lezat po cijele dane samo da usporim. I sad ja sam sva prepadnuta jer mi je i petak navecer iza cuge gdje sam sjedila 2 h tskav pritisak bio dolje jedva sam doma dosla, legla kao da se nis nije desilo. Jucer i danas sve ok. Kako cekam nalaze urina ne znam jel od toga.
I onda su mi cure rekle da što vise lezim da ne sjedim jer je sjedenje za cerviks lose i meni samo to odzvanja u glavi.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Kako doktori obiljezavaju duzinu cerviksa? Meni su pisali svakakve brojke, ne znam sta je sta, a nisu mi posebno spominjali dimenzije cega je sta..
nina_1805 wooow vec, kako dobro 🤩🤩🤩 ja sam mislila da se ta mala, slatka stopala mogu vidjeti tek na samom kraju trudnoce
I ja imam posteljicu straga, al ne vidim nikakve obrise dijelova tijela 😃
LeLa2807 imam i vodenasti i bjelkasti iscjedak 🤷♀️ mijenjam gacice, uloske mi se bas i ne da nositi.. premda bas sad razmisljam bi li to bilo prakticnije haha
santina cestitam na veeelikih 20🥰🥰🥰
I ja mijenjam gacice. Nekako ne volim uloske pogotovo nakon sto sam nakon poroda isla nakon desetak dana staviti obican ulozak za menstruaciju pa me sve dole iste sekunde zapeklo. Zato cu si ovaj put kupiti vecu zalihu chicco ulozaka. Oni su veliki, ali su tako meki i ugodni. Za kasnije i za sad sam mislila mozda platnene dnevne kupiti.
Inace imam problem, ali ne vjerujem da itko to ima. Znaci imam pupcani bruh vec 6-7 godina. U prvoj trudnoći mi nije smetao, ali sad osjecam nekakvu bol u predjelu gdje je on i tesko mi se saginjat. Pitati cu gina za to u utorak. Imam i neku prehladu. Kasljem, boli me grlo, curi iz nosa. Nemam temperaturu, ali se jako znojim i kao da mi se vrti u glavi.
Sjedenje je najgori neprijatelj trudnoce. Ja mogu hodat, plivat, stajat... ali sjedit mi je grozno. Bas i osjetim da mi ne cini dobro i da je lose za mene. Odmah mi je pritisak dole, pocne me bolit trbuh, ledja...
Sjedenje je najgori neprijatelj trudnoce. Ja mogu hodat, plivat, stajat… ali sjedit mi je grozno. Bas i osjetim da mi ne cini dobro i da je lose za mene. Odmah mi je pritisak dole, pocne me bolit trbuh, ledja…
Također! U subotu mi došlo jedno društvo doma, cijeli dan na nogama pripremala hranu i sl, osjećala sam se sasvim okej, ali navečer, užas.. Sjedila sam nekoliko sati u komadu i krenulo je zatezanje u donjem dijelu trbuha.. Na kraju sam jedva čekala da odu i da legnem hehe
Ja mislim da sam upravo zbog konstantnog sjedenja od oko bar 10h i imala komplikacije prosli vikend. Cure cuvajte se.
Ja mislim da sam upravo zbog konstantnog sjedenja od oko bar 10h i imala komplikacije prosli vikend. Cure cuvajte se.
Ja sad kako radim od doma legnem i onda si stavim jastuke pod ledja tako da u polu ležećem polozaju radim da mi nije skroz pritisak na trticu, plus svako toliko napravim pauzu
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji