Ja nosim samo haljine i nikakvih problema 😁
I ja, nisam u nikakve hlace usla cijelo ljeto, al razmisljam sad o jeseni i zimi. Necemo jos dugo moci nositi haljine
Btw, imam osjecaj da me malecka sad bocka unutar cijelog trbuha. Prvo je bilo samo na van, a sad mi se cini kao da netko kopa lijevo, desno, naprijed, nazad 🧐🤔 kakve vi osjecaje imate? Jel pricate bebama? Jos uvijek nemam potpuni filing za to 🙊
Btw, imam osjecaj da me malecka sad bocka unutar cijelog trbuha. Prvo je bilo samo na van, a sad mi se cini kao da netko kopa lijevo, desno, naprijed, nazad 🧐🤔 kakve vi osjecaje imate? Jel pricate bebama? Jos uvijek nemam potpuni filing za to 🙊
Mene lupa oko jajnika pa do pupka haha. Kad se ne javi ujutro odmah jer spava, pričam i bodem ga prstima po trbuhu hahaha i onda se probudi moja dusa. 😍
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Mene lupa oko jajnika pa do pupka haha. Kad se ne javi ujutro odmah jer spava, pričam i bodem ga prstima po trbuhu hahaha i onda se probudi moja dusa. 😍
Tako i ja znam bosti ako predugo spava 😂 a meni je sad i iznad pupka pocelo, taman sam sad ostala u soku jer mi se cini da sam vidjela stopalo, izgledalo je kao da zeli izaci iz trbuha :D
Tako i ja znam bosti ako predugo spava 😂 a meni je sad i iznad pupka pocelo, taman sam sad ostala u soku jer mi se cini da sam vidjela stopalo, izgledalo je kao da zeli izaci iz trbuha :D
Ja jos ne vidim na trbuhu, samo tu i tamo podrhtavanja, ali meni je posteljica s prije da pa ni nr ocekujem jos. Tek sam ga pocela osjecati sa 19+1 :D koji si sad tjedan.
Btw ja se zarko trudim ulovit ga na kameri da mogu poslat bakama, ali cu se jos neko vrijeme morat strpit
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Cure, imate li VI iscjetka? Meni su gacice non stop mokre. Kako sam radila i briseve i bila na kontroli u srijedu gdje je dr rekla da je sve ok ne zelim dizat paniku....
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Lela2807, ja sam u 25 i pol tjedana i posteljica mi je iza tako da apsolutno svaki pokret osjecam i vidim 😂 ali fascinantno, cim upalim kameru da snimim prestane, i ne zeli se pomaknuti. Zeza mali vec sad :D
I ja isto imam iscjedak, i to zna biti i vodenast, a zna biti onako i bjelkast, i to otpocetka trudnoce. Zivcira me jako, s tim da mislim da sam cak i gljivice pokupila zadnji tjedan, ali svi mi kazu da je normalno, i ako je na kontrolama sve u redu mislim da se ne bismo trebale zamarati :)
Cure, imate li VI iscjetka? Meni su gacice non stop mokre. Kako sam radila i briseve i bila na kontroli u srijedu gdje je dr rekla da je sve ok ne zelim dizat paniku….
I ja sam skuzila, pogotovo kad vise hodam. Nije me to zabrinjavalo. Uvijek imam nesto. Samo je sad vise mokrije, a ne kao iscjedak.
Lela2807, ja sam u 25 i pol tjedana i posteljica mi je iza tako da apsolutno svaki pokret osjecam i vidim 😂 ali fascinantno, cim upalim kameru da snimim prestane, i ne zeli se pomaknuti. Zeza mali vec sad :D
I ja isto imam iscjedak, i to zna biti i vodenast, a zna biti onako i bjelkast, i to otpocetka trudnoce. Zivcira me jako, s tim da mislim da sam cak i gljivice pokupila zadnji tjedan, ali svi mi kazu da je normalno, i ako je na kontrolama sve u redu mislim da se ne bismo trebale zamarati :)
Hahaha mali tvrdoglavci. Meni se mice punih 45min i kazem dragom da pogleda, on stavi ruku ili samo gleda i nista. Kao da zna da je gledamo i onda se ukipi on se makne i ona opet pocne lupati hahah
Ja cu nosit haljine i po zimi 😊
Sto se tice iscjetka, ja ga imam non stop, od prvog dana. Cak je bio period i kad je imao bas neki ne bas lijepi miris 🙈 radili su mi sve briseve i pretrage vec dva puta zbog prijasnjeg spontanog i sve je ok. Iscjedak je i dalje tu, gacice mokre i jednistavno sam pocela koristiti dnevne uloske.
Sortiraj odgovore
Najstariji