I gdje ima kupiti trudnicke najlonke? A da nije online
Ovo je dobro pitanje. A trudnicke tajice ili trapke? A da nije h&m (em zbog cijene, em se ne moze isprobati). U lidlu uvijek nestanu vec u rano jutro.
Ja bila danas na pregledu i nije vidio nikakve kontrakcije, posteljica dalje cm od ušća ali da je prerano za bilo kakvu dijagnozu, tek oko 30 tt kada jer se do tada mora podići... cerviks super, zatvorena... ugl sve pet 🥰
Mali aktivan, pimpač se super vidi pa nema dvojbe da je dečko 😂💙 kaže doktor da je valjda pošto puno sjedim i radim pa više osjećam to zatezanje i rastezanje ali sve je ok 🤗
Cure, super za preglede.
Nova19, neka si obavila, vanresni pregled, vjerujem da si ipak mirnija.
Dora dobrodosla. Bas si me nasmijala jednojajcanim blizancima rodjenim razlicite godine. 😂😂
Kako smo se ovih dana aktivirali na forumu, milina kad udjem i vidim par stranica. ☺️
Pozdrav cure i ugodan vikend zelim.
Ovo je dobro pitanje. A trudnicke tajice ili trapke? A da nije h&m (em zbog cijene, em se ne moze isprobati). U lidlu uvijek nestanu vec u rano jutro.
Ja sam dva para traperica uzela u h&m, i išla u wc centra probati, a tako sam rekla i prodavačici 😁 a glupost živa to s ne može tamo probati, opet to vratiš ako nije dobro, ne kužim.
Imaju i tajice, a nisam gledala najlonke. 🤷♀️
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Ja bila danas na pregledu i nije vidio nikakve kontrakcije, posteljica dalje cm od ušća ali da je prerano za bilo kakvu dijagnozu, tek oko 30 tt kada jer se do tada mora podići… cerviks super, zatvorena… ugl sve pet 🥰
Mali aktivan, pimpač se super vidi pa nema dvojbe da je dečko 😂💙 kaže doktor da je valjda pošto puno sjedim i radim pa više osjećam to zatezanje i rastezanje ali sve je ok 🤗
Bas mi je drago sto si otisla na pregled, i sto bolovi nisu zabrinjavajuci!
Cestitam na odlicnom pregledu 🧡🧡🧡
Napravi si tu i tamo tijekom posla pokoju pauzu da se malo prosetas i rastegnes
Ja sam traperice uzela preko asosa (jako sam zadovoljna), a tajice u lidlu (i s njima sam zadovoljna, kad opet dodu uzet cu si i sive)
U Mani se mogu nabaviti tajice i majice, za traperice nisam sigurna
Preko neta ima dosta tih ducana s trudnickom robom, al ovako stvarno nezz sta da ti preporucim ako zelis kupovat uzivo
Ja sam traperice uzela preko asosa (jako sam zadovoljna), a tajice u lidlu (i s njima sam zadovoljna, kad opet dodu uzet cu si i sive)
U Mani se mogu nabaviti tajice i majice, za traperice nisam sigurna
Preko neta ima dosta tih ducana s trudnickom robom, al ovako stvarno nezz sta da ti preporucim ako zelis kupovat uzivo
Ma radije bi uzivo. I ovako isprobam 10 razlicitih trapki dok ne nadem odgovarajuce hahah
Jesi onda uzimala svoj broj ili veci?
Ja sam uspjela u 4.mjesecu kupiti 3 para trudnickih tajica u ĺidlu i stvarno su super, a bilo je i nedavno..
Cure kak se vi danas osjecate? Ja ne znam jeli zbog vremena, ali meni danas kao da je kamen na srcu, tako tesko dolazim do zraka da je to nesto prestrasno 😂
Ja sam uspjela u 4.mjesecu kupiti 3 para trudnickih tajica u ĺidlu i stvarno su super, a bilo je i nedavno..
Cure kak se vi danas osjecate? Ja ne znam jeli zbog vremena, ali meni danas kao da je kamen na srcu, tako tesko dolazim do zraka da je to nesto prestrasno 😂
Ja dodem taj dan i vec ih do podneva nema, sljedeci put cu cekati otvaranje lidla.
Koliko si ti trudna?
Ja sam trudna 25+1 danas, taman sam si smuckala limunadu pa mi je malo bolje, vjv mi je tlak bio nizak, zna to tako 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji