Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    04. Rujan 2020. 00:44

Lei_Be

Tea22

Evo i mene tu :) bokic bokic, cestitam na odlicnom pregledu! Preslatko je kad ih se uhvati u nekoj radnji tipa zijevanje, mahanje… 🤗🤗🤗
    Drzim fige da se sto prije rijesis te upalice 🤞
    Lei_Be i ja se osjecam sve gluplje sto vise istrazujem 😒😒
    I bas si me nasmijala kad sam procitala da si trazila blagajnicu da naruci jos sladoleda hahaha 😂😂
    Sa 25+5 sam bila na +2,5kg pa cemo opet vidjeti na 28+5 (15.09. mi je sljedeci pregled ❤)
    doranoraforahoce vam kolica i ostalo proslijediti netko ko je imao blizance ili kako cete to osmislit 😃
    ovčica sretno ovčice! 💓💓💓
    Bas cu pogledat tu smagoru
    .
    Sljedeci utorak puno pregleda ❤❤❤
    .
    Mi zasad imamo samo robicu (to me uhvatila manija kupovanja u 16tt i trajala je 2 tjedna hahaha), a ostalo cemo pomalo… sve se stigne 😊😊

Ojjj 2,5kg u 26. tjednu, svaka čast 🙈🙈
    Šta jedeš? Imaš li kakve recepte, da je zdravo i zasitno? Meni je problem što jedem 100 puta na dan i ništa me ne može zasititi.. meso mi se više manje počelo gaditi, a imam osjećaj da me jedino meso moglo zasititi.. jučer sam oko 19:30 pojela puno zdjelicu voća i reko dosta do spavanja… i onda oko 21h pojela 2 sendviča 🤷‍♀️😂

Iskreno jedem identicno kao prije, a zdravo je zadnja rijec s kojom bih mogla opisat svoju prehranu haha
    Ako cemo gledat samo posljednja 3h na meniu su mi se nasli sendvici (nisi jedina koja ih tamani u kasno doba😆), dinja i puding
    Uskoro ulazim u posljednje tromjesjecje pa cemo vidjeti, neke cure vecinu kilaze dobiju u ta zadnja 3mj.. mozda sam ja medu njima 😄😄

Tea22
    04. Rujan 2020. 00:46

ovčica

Evo nas s pregleda! Potvrdeno da je curica
    Sve je u redu, beba lijepo napreduje, sve je u skladu s tjednima. Ja se udebljala 3.5kg od pocetka trudnoce
    Nisam dobila slikicu, mislim da cemo sad rijetko i ako dobivati. Nema veze, srce mi je na mjestu jer sam vidjela bebicu i sto je sve u redu ❤️🥰

Cestitam na divnim vijestima 🥰🥰🥰🤗🤗❤

Tea22
    04. Rujan 2020. 00:49

Evo i mene tu :)

Čestitam ovčica, baš mi je drago! :)))
    I hvala svima na čestitkama i lijepim željama…. ja sam dobila 5 kg od početka, veli dr da je to OK pa mu vjerujem :D Iako se trudim pazit i da ne pretjerujem. Ali danas budem jer mi je rođendan :)))))))))
    Hvala za info za komodu u ikei, budem ju i ja pogledala.
    A za upalu, i ja se nadam da će se brzo riješiti i da će bit sve OK. Sretno svim curkama koje čekaju pregledi, neka budu super :))))

Sa zakasnjenjem malim ti zelim najsretniji rodendan do sad, i da ti se ostvare sve zelje 💕💕💕

Evo i mene tu :)
    04. Rujan 2020. 10:13

Hvala curke na čestitkama! :)))) 

dorapamidora
    04. Rujan 2020. 16:35

Hej curke, jedna mala informacija,
    Danas sam bas bila kod zubara popravit zadnji zub. Naime, trudnice od prije par mjeseci imaju besplatno bijelu plombu tj.pokriva im ih HZZO. 
    Tako da ako imate koji zub za popravit, trk kod zubara prije nego sto rodite ☺

ovčica
    04. Rujan 2020. 16:47

doranorafora

Danas sam bas bila kod zubara popravit zadnji zub. Naime, trudnice od prije par mjeseci imaju besplatno bijelu plombu tj.pokriva im ih HZZO.

Nemoj se saliti hahah ajme mrzim zubare. Jel uopce sad smijemo primati injekcije? 
    I pitanje onima koje su prosle test za secer. Kakva je procedura oko toga? Vade krv 2x u razmaku koji sat ili kako?

Lei_Be
    04. Rujan 2020. 16:58

Tea22

Lei_Be

Tea22

Evo i mene tu :) bokic bokic, cestitam na odlicnom pregledu! Preslatko je kad ih se uhvati u nekoj radnji tipa zijevanje, mahanje… 🤗🤗🤗
    Drzim fige da se sto prije rijesis te upalice 🤞
    Lei_Be i ja se osjecam sve gluplje sto vise istrazujem 😒😒
    I bas si me nasmijala kad sam procitala da si trazila blagajnicu da naruci jos sladoleda hahaha 😂😂
    Sa 25+5 sam bila na +2,5kg pa cemo opet vidjeti na 28+5 (15.09. mi je sljedeci pregled ❤)
    doranoraforahoce vam kolica i ostalo proslijediti netko ko je imao blizance ili kako cete to osmislit 😃
    ovčica sretno ovčice! 💓💓💓
    Bas cu pogledat tu smagoru
    .
    Sljedeci utorak puno pregleda ❤❤❤
    .
    Mi zasad imamo samo robicu (to me uhvatila manija kupovanja u 16tt i trajala je 2 tjedna hahaha), a ostalo cemo pomalo… sve se stigne 😊😊

Ojjj 2,5kg u 26. tjednu, svaka čast 🙈🙈
    Šta jedeš? Imaš li kakve recepte, da je zdravo i zasitno? Meni je problem što jedem 100 puta na dan i ništa me ne može zasititi.. meso mi se više manje počelo gaditi, a imam osjećaj da me jedino meso moglo zasititi.. jučer sam oko 19:30 pojela puno zdjelicu voća i reko dosta do spavanja… i onda oko 21h pojela 2 sendviča 🤷‍♀️😂

Iskreno jedem identicno kao prije, a zdravo je zadnja rijec s kojom bih mogla opisat svoju prehranu haha
    Ako cemo gledat samo posljednja 3h na meniu su mi se nasli sendvici (nisi jedina koja ih tamani u kasno doba😆), dinja i puding
    Uskoro ulazim u posljednje tromjesjecje pa cemo vidjeti, neke cure vecinu kilaze dobiju u ta zadnja 3mj.. mozda sam ja medu njima 😄😄

A ne mora značiti, pretpostavljam da si sitnija, ako se ne varam da sam negdje pročitala da nosiš veličinu 34 🙈 i moja mama je tako sitnija, mene je išla rodit sa +6kg, iz bolnice izašla s manje kila nego je imala prije poroda 😁😁 eh što nisam malo više povukla na mamu 😂
    Ali kako god bude, nije strašno, neću si ništa uskraćivati, tim više što volim jesti (kako sam nedugo pročitala negdje: "Bikovi ne jedu da žive, oni žive da jedu") -> ponosni bik 🙋‍♀️😂😂.. a i čitav život se bavim sportom, pa ću se već nekako vratit na staro, nadam se 😀

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

flower93
    04. Rujan 2020. 17:53

doranorafora

Bas bila nedavno i nemam materijala za popravak, kakve sam srece, taman kad rodim cu imat pokvaren zub 🤦‍♀️😂

dorapamidora
    04. Rujan 2020. 18:42

ovčica

doranorafora

Nemoj se saliti hahah ajme mrzim zubare. Jel uopce sad smijemo primati injekcije?
    I pitanje onima koje su prosle test za secer. Kakva je procedura oko toga? Vade krv 2x u razmaku koji sat ili kako?

Smijemo primat injekcije, znam jer mi je kolegica s posla (isto nosi bliznace) sad popravila 6 zubi i primala normalno injekcije. ☺
    Moja pak zubarica plombe stavlja bez injekcija i ako si trudan i ako nisi jer smatra da tako bolje moze ocistit sve i vidjet jel nesto bolno na dodir i takve stvari. Eto, cisto s obzirom na cijene plombi, treba iskoristit sad kad smo trudne. 😁 Moj dragi je pitao moze li ion besplatno jer ipak je on napravio ovo dvoje 🙈😂😂

ovčica
    04. Rujan 2020. 20:24

Hvala za info za zubara, ovo nas mozda i natjera da odemo 
    Ponavljam pitanje za pretragu secera, moram to obaviti sljedeci tj pa ako netko zna!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.