Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Kolovoz 2020. 12:18

Cure evo mene opet s problemom moje prijateljice
    Radila je one step test pozitivan first response pozitivan dabas clearblue plus druga mokraca negativan... Triba dobit u pon...
    Narucena je u srijedu kod ginekologa... 
    Sto mislit... 
    Jel sas nuje trudna ili postoji mogućnost... 
    Ima danas rođendan i sad nezna jel smije konzumirat alkohol ili ne...
    Neki savjet

Lalla
    29. Kolovoz 2020. 12:24

Ja sam isla naruciti trudnicke trapke s asosa, koja komedija. Dosle mi par brojeva prevelike trapke. Plivaju na meni. Dobro da se jednostavno vrati. 

student13ica
    29. Kolovoz 2020. 12:46

NeverGiveUp55

Radila je one step test pozitivan first response pozitivan dabas clearblue plus druga mokraca negativan… Triba dobit u pon…
    Narucena je u srijedu kod ginekologa…
    Sto mislit…
    Jel sas nuje trudna ili postoji mogućnost…
    Ima danas rođendan i sad nezna jel smije konzumirat alkohol ili ne…
    Neki savjet

Zašto toliko testova radi?? Čemu stresiranje... 
    Ne piti alkohol i čekati srijedu, mada ne znam zašto ide, jer se neće ništa vidjeti i da je trudna. Jedino da traži da vadi betu. 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

29. Kolovoz 2020. 13:13

student13ica

NeverGiveUp55

Radila je one step test pozitivan first response pozitivan dabas clearblue plus druga mokraca negativan… Triba dobit u pon…
    Narucena je u srijedu kod ginekologa…
    Sto mislit…
    Jel sas nuje trudna ili postoji mogućnost…
    Ima danas rođendan i sad nezna jel smije konzumirat alkohol ili ne…
    Neki savjet

Zašto toliko testova radi?? Čemu stresiranje…
    Ne piti alkohol i čekati srijedu, mada ne znam zašto ide, jer se neće ništa vidjeti i da je trudna. Jedino da traži da vadi betu.

Aa neznam u i ja sam joj rekla da neradi bezveze samo ce se nervirat... 
    Onda me satrala s tim zasto joj je sad ovaj ispao negativan... Reko neznam stvarno... Nisam ni ja pametna... 
    Budem joj prenijela.. 

Tea22
    29. Kolovoz 2020. 13:45

ovčica

Tea22

ovčica

BlueMoon

I gdje ima kupiti trudnicke najlonke? A da nije online

Ovo je dobro pitanje. A trudnicke tajice ili trapke? A da nije h&m (em zbog cijene, em se ne moze isprobati). U lidlu uvijek nestanu vec u rano jutro.

Ja sam traperice uzela preko asosa (jako sam zadovoljna), a tajice u lidlu (i s njima sam zadovoljna, kad opet dodu uzet cu si i sive)
    U Mani se mogu nabaviti tajice i majice, za traperice nisam sigurna
    Preko neta ima dosta tih ducana s trudnickom robom, al ovako stvarno nezz sta da ti preporucim ako zelis kupovat uzivo

Ma radije bi uzivo. I ovako isprobam 10 razlicitih trapki dok ne nadem odgovarajuce hahah
    Jesi onda uzimala svoj broj ili veci?

Tako i ja inace, nema mi goreg od kupovanja traperica 😄😄 al sad se uopce nisam zamarala s tim kad ionako znam da cu ih nositi svega par mj
    Inace nosim 34-36, te traperice preko asosa sam narucila 36... i moram priznat da su mi za mrvicu prevelike (al dobro, bolje i to nego premale) pa ja jos stavim i kais i onda su mi super 😃
    Po svemu ostalom sam bas pozitivno iznenadena i odusevljena, ocito sto se manje trudis i brines to bolje ispadne haha

Tea22
    29. Kolovoz 2020. 13:50

Lalla

Ja sam isla naruciti trudnicke trapke s asosa, koja komedija. Dosle mi par brojeva prevelike trapke. Plivaju na meni. Dobro da se jednostavno vrati.

Ajme da, bas sam citala da sto se tice asosa su ljudi ili jako zadovoljni, ili jako nezadovoljni.... sva sreca da to nisam znala prije narucivanja, ne bih se usudila 😅

Tea22
    29. Kolovoz 2020. 13:53

A po tajice u lidl sam otisla oko 16h, bezveze.. nisam ni ocekivala da je nesto ostalo
    I taman od cijele kolekcije su ostala 3 broja crnih xs za mene 😃 sljedeci put cu ipak otic malo ranije jer bi voljela ugrabit i sive

Nova19
    29. Kolovoz 2020. 14:55

Nina i meni je danas isto tako, ali mislim da i živci igraju ulogu... nešto se zakačila sa mužem pa me sve stišće, ali proći će... još danas dolazi šogorica koja je kreten na kvadrat... jedva čekam da prođe dan... 
    inače mali se riče i lijepo ga osjetim pa sam radi tova happy 💙

Lalla
    29. Kolovoz 2020. 16:26

Tea22

Lalla

Ajme da, bas sam citala da sto se tice asosa su ljudi ili jako zadovoljni, ili jako nezadovoljni…. sva sreca da to nisam znala prije narucivanja, ne bih se usudila 😅

Pa badic i spagerice su mi dosle OK. Al narucila sam traperice broj 14, a oni su mi poslali 22.  Isla sam provjeriti da nisam nesto krivo oznacila i stvarno nisam. Jednom sam narucila crnu haljinu (za dojenje) i dobra mi je bila. Jednom sam vracala cizme, bile su od kartona valjda. Eto, kako kad - al imam jako pozitivno iskustvo s vracanjem tako da mi nije problem sto ne dodje uvijek super sve.

dorapamidora
    29. Kolovoz 2020. 21:28

Ja nosim samo haljine i nikakvih problema 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.