Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lei_Be
    02. Rujan 2020. 14:08

Meni je pregled 10.09., jedva čekam 😍
    Mi smo počeli tražiti jaje (nosiljka/autosjedalica), gledali istraživanja, testove, cijenu, kvalitetu, sigurnost.. tek sad ne znamo što bi 😂
    Što se tiče krevetića i komode za prematanje, ja sam nekak za to da kupimo kombinirano jer nemamo mjesta u stanu za te dvije odvojene stvari 🤷‍♀️
    Idući tjedan će bodići dugi rukav bit u Lidlu (Njemačka) na akciji, pa ću već sad kupiti po par od svake veličine 😍
    Nego curke, kako stojite sa kilažom? 🙈
    Ja sam već na plus 5 😳😂

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

LeLa2807
    02. Rujan 2020. 14:15

Hej curke, mi jos nismo krenuli u kupovinu, to cemo na jesen. Ali voljela bih znati koja kolica da uzmem aaaa pa onda lako kupim kad odaberemo. 
    Koja cete VI, predložite neka lagana lako sklopiva

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

dorapamidora
    02. Rujan 2020. 14:41

Flower, ja iato imam pregled u utorak i jedva cekam vidjeti malu bandu ❣❣
    Lei_Be, sto sw brines zbog kilaze, mi smo tu negdi sa tjednima (tjedan razlike, cini mi se), a ja sam na +10 kila. Istina, kod mene su dvoje, ali onda je i razumljivo da je duplo kila tako da smo odlicne 😊😊🙈🙈

Mi cemo dobit vecinu stvari, kolica, krevetice, prematalicu, brdo robice... tako da ja to ni ne gledam pa vam ne mogu bas pomoci 🤷‍♀️

Lei_Be
    02. Rujan 2020. 15:40

doranorafora

Flower, ja iato imam pregled u utorak i jedva cekam vidjeti malu bandu ❣❣
    Lei_Be, sto sw brines zbog kilaze, mi smo tu negdi sa tjednima (tjedan razlike, cini mi se), a ja sam na +10 kila. Istina, kod mene su dvoje, ali onda je i razumljivo da je duplo kila tako da smo odlicne 😊😊🙈🙈

Mi cemo dobit vecinu stvari, kolica, krevetice, prematalicu, brdo robice… tako da ja to ni ne gledam pa vam ne mogu bas pomoci 🤷‍♀️

Ne brinem se niti malo, samo reko tema nam je više manje mrtva, pa da postavim neko pitanje 😂
    Meni je toliko divno kad vidim blizance 😍😍.. ja sam navijala da budu blizanci, pošto sam pila tablete za ovulaciju, skoro svaki mjesec sam imala 2-3 velika folikula, pa je postojala mogućnost 😁 a muž se zezao cijeli vrijeme šta će nam dva ista djeteta 🤷‍♀️😂😂😂

Lei_Be
    02. Rujan 2020. 16:21

Lilo23

Evo i mene tu odlično za pregled 😄 i mi ćemo puno robice dobit jer obje sestre imaju curice pa ćemo tako nešto dobit a tu i tamo nešto i kupit 😊
    Lei ja sam na +6.5 kg i mislim da je to uredu. Ne pazim baš pta jedem jedem kad mi se hoće i šta mi se hoće u zadnje vrijeme imam baš stalno želju za sladoledom i to onim quatro sladoledima. Cijelu kutiju pojedem u danu 😅🤦🏼‍♀️

Jojjj, pričaj mi 🙈 ja sam u zadnja 2-3 tjedna sve "sandwich" sladolede kupila tu kod nas u dućanu što je bilo.. zadnja 2 kad sam kupovala, pitala sam tetu na kasi ako može naručit još jer nema više 😂😂
    Ali to je jedino slatko što mogu jesti, ništa drugo mi se ne traži, a prije sam doslovno mogla živjet na čokoladi 🤷‍♀️

• matea1201
    02. Rujan 2020. 16:25

Hej cure😀 da se i ja malo javim😅 evo i mene tu čestitam na urednom pregledu😊   ja ću sada kupiti eventualno nešto malo robice, dekicu i tak neke sitnice. kinderbet jedino prefarbati, ko novi je al je plavo bijeli, a ja bi sad rozo ili ljubičasto bijeli😅  inače smo dobro, jedino bebicu zadnjih 3 dana osjetim dosta nisko🤔 moguće da ću i ja morat malo usporit i ponašat se više trudno😏  s kilama sam na +4. pregled imam isto u utorak pa se javim

ovčica
    02. Rujan 2020. 16:42

Ja sutra imam pregled, jedva cekam vidjeti bebicu! Moram si zapisati pitanja, dr mi nis ne govori sama a ja od silne uzbudenosti i napetosti nista ni ne pitam 🙄
    Sto se tice uredenja i kupovine, uskoro krecemo s krecenjem sobice, kolica smo kupili, a prije koji tjedan kupila sam u lidlu nekoliko bodija, jednostavno nisam mogla odoljeti 🙊
    Neki dan smo narucili kinderbet s ostalim dodacima pa cekamo da nam stigne.
    Dobit cemo nesto oblekice, djecji vrtic i prijenosni krevetic.
    Prva nam je beba pa slusamo tude savjete i necemo kupovati bas sve, kazu da je dosta toga i nepotrebno. Ali tesko je kad je sve tako slatkoooo 

ovčica
    02. Rujan 2020. 16:45

A sto se tice kila, nesto sam dobila, ali ne pokazuje mi isto kod dr i doma pa cu vidjeti tocno sutra. U svakom slucaju, zadovoljna sam zasad. U 4mj nisam dobila ni punu kilu  

ovčica
    02. Rujan 2020. 18:48

Zaboravila sam jos napisati, mi smo kupili u ikei komodu za previjanje s policama (smagora, 500kn), a fora je da se taj gornji dio moze skinuti i kasnije koristiti za igracke, knjige ili sto vec. Ako netko trazi nesto slicno, mislim da je to isplativo :)

Lei_Be
    03. Rujan 2020. 00:20

Lilo23

Lei_Be

Lilo23

Evo i mene tu odlično za pregled 😄 i mi ćemo puno robice dobit jer obje sestre imaju curice pa ćemo tako nešto dobit a tu i tamo nešto i kupit 😊
    Lei ja sam na +6.5 kg i mislim da je to uredu. Ne pazim baš pta jedem jedem kad mi se hoće i šta mi se hoće u zadnje vrijeme imam baš stalno želju za sladoledom i to onim quatro sladoledima. Cijelu kutiju pojedem u danu 😅🤦🏼‍♀️

Jojjj, pričaj mi 🙈 ja sam u zadnja 2-3 tjedna sve "sandwich" sladolede kupila tu kod nas u dućanu što je bilo.. zadnja 2 kad sam kupovala, pitala sam tetu na kasi ako može naručit još jer nema više 😂😂
    Ali to je jedino slatko što mogu jesti, ništa drugo mi se ne traži, a prije sam doslovno mogla živjet na čokoladi 🤷‍♀️

E tako i ja samo po sladoledu lupam ko nenormalna ali kad mi paše i ne pada mi teško na želudac a i prefin mi je u zadnje vrijeme 😁😁 a kile mislim da će lako otići poslje poroda bar se nadam 😅😜

Onda ćemo otvorit temu "kako skinuti kile nakon zimskih beba 2020./2021." 😂😂
    Ja sam se iskreno nadala da ćemo sa kupnjom moć pričekat black Friday da malo uštedimo na nekim stvarima, ali sve je toliko slatko da jedva čekam da počnemo kupovati i sumnjam da ću moć čekat još skoro 3mj 🙈😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.