Evo i mene tu :) bokic bokic, cestitam na odlicnom pregledu! Preslatko je kad ih se uhvati u nekoj radnji tipa zijevanje, mahanje... 🤗🤗🤗
Drzim fige da se sto prije rijesis te upalice 🤞
Lei_Be i ja se osjecam sve gluplje sto vise istrazujem 😒😒
I bas si me nasmijala kad sam procitala da si trazila blagajnicu da naruci jos sladoleda hahaha 😂😂
Sa 25+5 sam bila na +2,5kg pa cemo opet vidjeti na 28+5 (15.09. mi je sljedeci pregled ❤)
doranorafora hoce vam kolica i ostalo proslijediti netko ko je imao blizance ili kako cete to osmislit 😃
ovčica sretno ovčice! 💓💓💓
Bas cu pogledat tu smagoru
.
Sljedeci utorak puno pregleda ❤❤❤
.
Mi zasad imamo samo robicu (to me uhvatila manija kupovanja u 16tt i trajala je 2 tjedna hahaha), a ostalo cemo pomalo... sve se stigne 😊😊
Cure, od ponedjeljka je u lidlu trudnicka oblekica! Bit ce i baby bodica i vestica!
Evo i mene tu :) bokic bokic, cestitam na odlicnom pregledu! Preslatko je kad ih se uhvati u nekoj radnji tipa zijevanje, mahanje… 🤗🤗🤗
I bas si me nasmijala kad sam procitala da si trazila blagajnicu da naruci jos sladoleda hahaha 😂😂
Sa 25+5 sam bila na +2,5kg pa cemo opet vidjeti na 28+5 (15.09. mi je sljedeci pregled ❤)
doranoraforahoce vam kolica i ostalo proslijediti netko ko je imao blizance ili kako cete to osmislit 😃
.
.
Mi zasad imamo samo robicu (to me uhvatila manija kupovanja u 16tt i trajala je 2 tjedna hahaha), a ostalo cemo pomalo… sve se stigne 😊😊
Da, dobit cemo kolica od blizanaca koji sada imaju 3 godine 😊
Sto se tice krevetica, cca. prvih 6 mjeseci cemo koristiti jedan u kojem ce biti oboje. Kasnije cemo dobiti i drugi krevetic (krecetice ce mi pak dati sestra - ona zivi na dvije lokacije zbog posla pa sad ima dva krevetica koja je necak prerastao).
Sljedeci utorak vas ima brdo pregleda ❣❣
Ovcice, sretno danas i javi se nakon pregleda 🥰
Evo i mene tu :) bokic bokic, cestitam na odlicnom pregledu! Preslatko je kad ih se uhvati u nekoj radnji tipa zijevanje, mahanje… 🤗🤗🤗
doranoraforahoce vam kolica i ostalo proslijediti netko ko je imao blizance ili kako cete to osmislit 😃
.
.
Mi zasad imamo samo robicu (to me uhvatila manija kupovanja u 16tt i trajala je 2 tjedna hahaha), a ostalo cemo pomalo… sve se stigne 😊😊
Ojjj 2,5kg u 26. tjednu, svaka čast 🙈🙈
Šta jedeš? Imaš li kakve recepte, da je zdravo i zasitno? Meni je problem što jedem 100 puta na dan i ništa me ne može zasititi.. meso mi se više manje počelo gaditi, a imam osjećaj da me jedino meso moglo zasititi.. jučer sam oko 19:30 pojela puno zdjelicu voća i reko dosta do spavanja... i onda oko 21h pojela 2 sendviča 🤷♀️😂
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Lei_Be, i ja sam u sličnoj situaciji. Stalno nešto klopam. Eto jučer sam za večeru pojela 1 pećenicu, kajganu, malo kruha i salatu od pečene paprike pa sam bila mirna. Kao da radim na baušteli
Evo nas s pregleda! Potvrdeno da je curica
Sve je u redu, beba lijepo napreduje, sve je u skladu s tjednima. Ja se udebljala 3.5kg od pocetka trudnoce
Nisam dobila slikicu, mislim da cemo sad rijetko i ako dobivati. Nema veze, srce mi je na mjestu jer sam vidjela bebicu i sto je sve u redu ❤️🥰
Ja sam na +2.5kg, za sad.. 🙈
Tu komodu iz Ikea ćemo uzeti, super je, lijepa i praktična. Imaju mi je 2 prijateljice.
Mene sredinom mjeseca čeka anomaly scan.
Znate li za još neke popuste koje će biti do 1mj? Da računam na njih il ..
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Čestitam ovčica, baš mi je drago! :)))
I hvala svima na čestitkama i lijepim željama.... ja sam dobila 5 kg od početka, veli dr da je to OK pa mu vjerujem :D Iako se trudim pazit i da ne pretjerujem. Ali danas budem jer mi je rođendan :)))))))))
Hvala za info za komodu u ikei, budem ju i ja pogledala.
A za upalu, i ja se nadam da će se brzo riješiti i da će bit sve OK. Sretno svim curkama koje čekaju pregledi, neka budu super :))))
Čestitam ovčica, baš mi je drago! :)))
I hvala svima na čestitkama i lijepim željama…. ja sam dobila 5 kg od početka, veli dr da je to OK pa mu vjerujem :D Iako se trudim pazit i da ne pretjerujem. Ali danas budem jer mi je rođendan :)))))))))
Hvala za info za komodu u ikei, budem ju i ja pogledala.
A za upalu, i ja se nadam da će se brzo riješiti i da će bit sve OK. Sretno svim curkama koje čekaju pregledi, neka budu super :))))
Sve najbolje za rođendan, nek ti je sretan 🤗🎉🎉🎉🎂🎂🎈🎈❤
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji