Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ovčica
    27. Kolovoz 2020. 22:36

Lilo23

doranorafora

Pozdrav cure, rekla mi je frendica za ovu grupu pa sam se odlucila pridruziti, inace sam u grupi Blizanacka trudnoca s obzirom da nam stizu dva djecaka. ❤❤ Termin mi je 1.1.2021., ali doktor kaze da blizance mozemo ocekivati i po mjesec dana ranije tako da ih ocekujemo vec "pod bor". 🌲
    Rijesila sam ureoplazmu na pocetku vaginaletama i sumamedom..sad mislim da je sve ok.. pijem omega 3, magnezij zbog grceva u nogama i zeljezo jer sam anemicna. Inace nemam nikakvih vecih poteskoca osim uzasno bolnog isijasa - sa kauca se dizem tako da lagano kliznem na pod, prebacim se cetveronoske i onda dignem dupe ko u osnovnoj kad smo radili poligon unatrag i nekako se uspijem ustat. Pas me cudno gleda i mislim da zbog mene ima krizu identiteta 🤣🤣, a mm obozva taj moj performans, to ga jako zabavlja 🤦‍♀️
    Sad se bacam na citanje postova ❤

Dobrodošla i čestitke na dečkićima 😄🥰 mi se pratimo i meni je termin na 1.1.2021 ali znamo kako to ide i da rijetko koja trudnica rodi baš baš na termin 😅 i isto kao i ti pijem magnezij zbog grčeva, a željezo pijem cijeli život samo mi je sad pojačana doza na dvije tablete uvijek mi je bila terapija samo jedna ujutro

Ima nas vec par s ovim terminom. 

nina_1805
    27. Kolovoz 2020. 22:45

Hvala curke na podrsci :) stvarno mi je postalo jako stresno na poslu tako da cu od sljedeceg tjedna otvoriti komplikacije jer ne namjeravam bebicu izlagati nepotrebnom stresu.

Evo i ja cu rodit na Svetom duhu, najblizi mi je pa se mozda skupi ekipa tamo negdje na zimu :)))

ovčica
    28. Kolovoz 2020. 08:39

Lilo23

ovčica

Lilo23

doranorafora

Pozdrav cure, rekla mi je frendica za ovu grupu pa sam se odlucila pridruziti, inace sam u grupi Blizanacka trudnoca s obzirom da nam stizu dva djecaka. ❤❤ Termin mi je 1.1.2021., ali doktor kaze da blizance mozemo ocekivati i po mjesec dana ranije tako da ih ocekujemo vec "pod bor". 🌲
    Rijesila sam ureoplazmu na pocetku vaginaletama i sumamedom..sad mislim da je sve ok.. pijem omega 3, magnezij zbog grceva u nogama i zeljezo jer sam anemicna. Inace nemam nikakvih vecih poteskoca osim uzasno bolnog isijasa - sa kauca se dizem tako da lagano kliznem na pod, prebacim se cetveronoske i onda dignem dupe ko u osnovnoj kad smo radili poligon unatrag i nekako se uspijem ustat. Pas me cudno gleda i mislim da zbog mene ima krizu identiteta 🤣🤣, a mm obozva taj moj performans, to ga jako zabavlja 🤦‍♀️
    Sad se bacam na citanje postova ❤

Dobrodošla i čestitke na dečkićima 😄🥰 mi se pratimo i meni je termin na 1.1.2021 ali znamo kako to ide i da rijetko koja trudnica rodi baš baš na termin 😅 i isto kao i ti pijem magnezij zbog grčeva, a željezo pijem cijeli život samo mi je sad pojačana doza na dvije tablete uvijek mi je bila terapija samo jedna ujutro

Ima nas vec par s ovim terminom.

Da a na kraju će druge cure na 1.1.2021 rodit a mi ke haha 😂😂

Hahah moguce 

dorapamidora
    28. Kolovoz 2020. 09:48

Eto super, na kraju ce cijela ekipa sa foruma bit na Sv.duhu. To bi stvarno bilo bas fora 😊
    Ja sam danas napunila tocno 22 tjedna i procitala da je taj tjedan granica jer od ovog tjedna bebe mogu prezivjeti tj.u slucaju da se (ne daj Boze) nesto dogodi-to vise ne bi bio spontani nego prijevremeni porod. S obzirom na moje proslo  iskustvo spontanog u 17.tjednu zbog puknuca vodenjaka iz nepoznatog razloga (beba je bila ziva), ova novost vezana uz ovaj tjedan mi je bas super. Naravno, voljela bi se sto vise pribliziti terminu i molim Boga da izdrzimo sto dulje i da nam svima skupa na kraju sve bude dobro 🙏🙏❤❤

dorapamidora
    28. Kolovoz 2020. 11:14

Lilo23

Evo ja sam riješila kod svoje doktorice dala mi uputnicu za krv i urin. Kaže isto da je curka ali da se ne čudim ako se jajca spuste da se to do 28 tjedna može promijeniti 😝 teška je 521g i kontrola je za 4 tjedna eto 😁🥰

Cestitam ❤ 

LeLa2807
    28. Kolovoz 2020. 12:33

Ovčica, tako je mene boljelo tu vecer, ja sam mislila da cu umrijet. 
    Inace i ja sam sa vama oko termina, po zadnjoj M 2.1., a po utz 31.12., samo ja ću roditi u Rijeci :)
    Oho Lilo curica dolazi divno. 
    Dora, dobrodošla. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

BlueMoon
    28. Kolovoz 2020. 15:53

Cure ispricavam se sto me nema al jos koji dan i nadoknadim sve, ponovno cu bit aktivna 🤗 cestitam prije svega na uspjesnim pregledima i sto se curka pokazala napokon Lilo 😁

Zanima me smijem li biti u hidromasaznoj kadi? Znam da su saune i jacuzziji zabranjeni. Meni je sve bilo ok s trudnocom, al je zadnji put rekla da ne pretjerujem s odnosima i kupanjem jer je dole malo omeksano, nema nikakve zabrane al da pripazim i da dva sata u danu odmaram, da izbjegavam usisavanje inista sto radi pritisak na trbuh.. 

BlueMoon
    28. Kolovoz 2020. 16:03

I gdje ima kupiti trudnicke najlonke? A da nije online

Lalla
    28. Kolovoz 2020. 16:44

doranorafora

Eto super, na kraju ce cijela ekipa sa foruma bit na Sv.duhu. To bi stvarno bilo bas fora 😊
    Ja sam danas napunila tocno 22 tjedna i procitala da je taj tjedan granica jer od ovog tjedna bebe mogu prezivjeti tj.u slucaju da se (ne daj Boze) nesto dogodi-to vise ne bi bio spontani nego prijevremeni porod. S obzirom na moje proslo iskustvo spontanog u 17.tjednu zbog puknuca vodenjaka iz nepoznatog razloga (beba je bila ziva), ova novost vezana uz ovaj tjedan mi je bas super. Naravno, voljela bi se sto vise pribliziti terminu i molim Boga da izdrzimo sto dulje i da nam svima skupa na kraju sve bude dobro 🙏🙏❤❤

Istina, evo meni piše isto da od punog 22 tjedna beba moze prezivjeti, a od 28 disati. Tad pocinje i 3. tromjesecje.

Tea22
    28. Kolovoz 2020. 17:16

doranorafora jako mi je zao zbog tvog proslog iskustva 😥 zato te Bog sada nagradio sa dvije mrvice ❤ a ja vam drzim fige da dogurate skroz do termina 🤞🤞💕
    Lilo23 super za pregled! 💗 i tvojs curica ima vec pola kile 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.