Uf moj dorucak danas: kupovna zobena cokoladna, cokoladni keksi, komad pizzeImat cu 100 kila.
😂😂😂 a kad cemo gustat ako ne sad 😃
Za 3 tjedna kontrola😮
Za 3 tjedna kontrola 😮 i tu se oped tjesim da je sta alarmantno slao bi me negdje dalje ili nesto a nadam se da je ok
POZZ curke evo ja dosla s pregleda(za one koje zanima🤭)
Bakteriju koju su mi nasli na brisevima je ipak ureoplazma 😣10 na 3 dokt kaze nije strasna upala al mi je ipak dao sumamed da pijem….
Radili uzv i sve je uredu zatvorena i bebac je dobro cekamo deckica koji se super razvija
Jedino sto me oped uplasilo iako dokt kaze nikakav razlog za brigu alll nije uspio vidjeti ljevi bubregic kaze smeta mu zeludac i ne vidi se dobro… Mislim ocito je da bi primjetio i na prvom vecem uzv u 12 tjednu da nedaj boze nema beba bubreg i da se ocito beba tako namjestila alll me naravno isprepado dobro reko pa jel moguce da beba nema bubreg🤯🤭znam luda sam al vjecito nesto a ja paranoicna 😣
Nemoj se puno sekirat probaj ostat smirena mislim da bi ti doktor rekao i prije na ultrazvuku da je primjetio nešto neobično. Čestitam na dečku i držim fige da je sve u najboljem redu 🥰😁
Da to se i ja tjesim jer znam da je na pocetku u 12 tj komentirao da je tu sve i mjehur i bubrezici pa mi sad nije jasno kako ga nijr vidio mozda se stvarno beba tako nezgodno okrenula
Probaj se što manje sekirat, sigurna sam da se beba samo čudno namjestila pa se nije dala pogledat kak se spada 😊
Kad imaš sljedeći pregled?
Za 3 tjedna 😮sl tu se oped tjesim valjda bi da je nesto sumnjivo ili alarmantno me slao dalje ili prije narucio... Cekamo nema druge
Dora dobro došla 😊
Sad je toliko živnula tema, da ne stignem ni sve pohvatati 😁
Ja jedva čekam da bi se bebač krene javljati i lupkati.. 🤗💙
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Joj curke, ja citam i malo mi je tesko sad sve pohvatati. Vidimmda.se sve borite sa nekakvim problemcicima, ali hvala Bogu cini mi se da kod nikoga nista ozbiljno nije u pitanju. Uglavnom, bas smo kometirale na onom drugom forumu kako zavidimo trudnicama koje skacu, vjezbaju, smjeskaju se, maze po trbuscicima i uzivaju u trudnoci. Kaze ova jedna curka da se od prvog ultrazvuka osjeca ko da pred vratima Sv.Petra ceka presudu. 🤣🤣
Ako neka od vas vodi trudnocu na Sv.duhu, mozda se budemo imale prilike i podruziti uzivo ❤
Doranorafora ja ću voditi trudnoću pred termin jer mislim tamo roditi pa se možda i podružimo ☺️ Meni je termin 22/12, tko zna 🤗🤗
Doranoraforaja ću voditi trudnoću pred termin jer mislim tamo roditi pa se možda i podružimo ☺️ Meni je termin 22/12, tko zna 🤗🤗
Da, da... ja racunam da cu od sredine 11.mjeseca bit u bolnici..to mi je rekla frendica koja je rodila blizance na Sv.duhu - da se odmah pripremim da cu zadnji misec ili dva bit u bolnici. Nadam se da necu, ali spremni smo na sve. 💪
Pozdrav cure, rekla mi je frendica za ovu grupu pa sam se odlucila pridruziti, inace sam u grupi Blizanacka trudnoca s obzirom da nam stizu dva djecaka. ❤❤ Termin mi je 1.1.2021., ali doktor kaze da blizance mozemo ocekivati i po mjesec dana ranije tako da ih ocekujemo vec "pod bor". 🌲
Rijesila sam ureoplazmu na pocetku vaginaletama i sumamedom..sad mislim da je sve ok.. pijem omega 3, magnezij zbog grceva u nogama i zeljezo jer sam anemicna. Inace nemam nikakvih vecih poteskoca osim uzasno bolnog isijasa - sa kauca se dizem tako da lagano kliznem na pod, prebacim se cetveronoske i onda dignem dupe ko u osnovnoj kad smo radili poligon unatrag i nekako se uspijem ustat. Pas me cudno gleda i mislim da zbog mene ima krizu identiteta 🤣🤣, a mm obozva taj moj performans, to ga jako zabavlja 🤦♀️
Sad se bacam na citanje postova ❤
Dobrodošla i čestitke na dečkićima 😄🥰 mi se pratimo i meni je termin na 1.1.2021 ali znamo kako to ide i da rijetko koja trudnica rodi baš baš na termin 😅 i isto kao i ti pijem magnezij zbog grčeva, a željezo pijem cijeli život samo mi je sad pojačana doza na dvije tablete uvijek mi je bila terapija samo jedna ujutro
Istina, rijetko koja rodi bas kad je termin. Ja se samo nadam da necu imat jednojajcane blizance koji su razlicito godiste 🙈
Pozdrav cure, rekla mi je frendica za ovu grupu pa sam se odlucila pridruziti, inace sam u grupi Blizanacka trudnoca s obzirom da nam stizu dva djecaka. ❤❤ Termin mi je 1.1.2021., ali doktor kaze da blizance mozemo ocekivati i po mjesec dana ranije tako da ih ocekujemo vec "pod bor". 🌲
Rijesila sam ureoplazmu na pocetku vaginaletama i sumamedom..sad mislim da je sve ok.. pijem omega 3, magnezij zbog grceva u nogama i zeljezo jer sam anemicna. Inace nemam nikakvih vecih poteskoca osim uzasno bolnog isijasa - sa kauca se dizem tako da lagano kliznem na pod, prebacim se cetveronoske i onda dignem dupe ko u osnovnoj kad smo radili poligon unatrag i nekako se uspijem ustat. Pas me cudno gleda i mislim da zbog mene ima krizu identiteta 🤣🤣, a mm obozva taj moj performans, to ga jako zabavlja 🤦♀️
Sad se bacam na citanje postova ❤
Dobrodošla i čestitke na dečkićima 😄🥰 mi se pratimo i meni je termin na 1.1.2021 ali znamo kako to ide i da rijetko koja trudnica rodi baš baš na termin 😅 i isto kao i ti pijem magnezij zbog grčeva, a željezo pijem cijeli život samo mi je sad pojačana doza na dvije tablete uvijek mi je bila terapija samo jedna ujutro
Istina, rijetko koja rodi bas kad je termin. Ja se samo nadam da necu imat jednojajcane blizance koji su razlicito godiste 🙈
Hahahahah ajme da to bi bilo genijalno 😂😂😂🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji