POZZ curke evo ja dosla s pregleda(za one koje zanima🤭)
Bakteriju koju su mi nasli na brisevima je ipak ureoplazma 😣10 na 3 dokt kaze nije strasna upala al mi je ipak dao sumamed da pijem….
Radili uzv i sve je uredu zatvorena i bebac je dobro cekamo deckica koji se super razvija
Jedino sto me oped uplasilo iako dokt kaze nikakav razlog za brigu alll nije uspio vidjeti ljevi bubregic kaze smeta mu zeludac i ne vidi se dobro… Mislim ocito je da bi primjetio i na prvom vecem uzv u 12 tjednu da nedaj boze nema beba bubreg i da se ocito beba tako namjestila alll me naravno isprepado dobro reko pa jel moguce da beba nema bubreg🤯🤭znam luda sam al vjecito nesto a ja paranoicna 😣
Cestitam na djecacicu 🥰🥰💙
Drzim fige da uklonis tu upalu! 🤞🤞 da ima ikakvog razloga za brigu rekli bi oni tebi vec, drzi se propisane terapije i pomalo
I stvarno nemoj razbijati glavu razmisljanjima o tome ima li bubreg, nema li bubreg, je li sve u redu.... vjeruj u najbolje, nemoj da ti takve crne misli uopce prolaze glavom, sve je dobro i sve ce biti dobro ❤ a ako se nikako ne mozes umiriti, te ako si u mogucnosti, priusti si jedan detaljan pregled kod privatnika
Meni je u 19tt posteljica bila 1cm od ušća i ginekolog je rekao da bokje da nemamo odnose radi toga, da ne bi prokrvarila ili nešto… mi ionako nemamo odnose od kada znamo za trudnoću… sada na sljedećem pregledu se nadam da se povukla 🤞🏻
Drzim fige 🤞
Upoznajte Liama :)
https://ibb.co/724yH7J
Da ti i ovdje cestitam.. Liam je stvarno pravi mali slatkis, prekrasan je🥰💙
Gledam puno slika koje druge djevojke stavljaju, i moram priznati da mi Skunca ima daleko bolje od svih... bas sam sretna sto nam je tu u Rijeci 😊
Upoznajte Liama :)
https://ibb.co/724yH7J
Da ti i ovdje cestitam.. Liam je stvarno pravi mali slatkis, prekrasan je🥰💙
Gledam puno slika koje druge djevojke stavljaju, i moram priznati da mi Skunca ima daleko bolje od svih… bas sam sretna sto nam je tu u Rijeci 😊
I jos mi je jucer radila sa lošijim utz znaci slika nije dobra kao na onom čarobnom. Zatos to sam dosla kao hitnoca u vrijeme kad ne gleda trudnice pa me primila u toj drugoj sobi. Haha
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
To moje bolno stanje se zove hudronefroza ako netko ima iskustva pls help
Ja sam bas pisala o svojim problemima. Isto dijagnoza hidronefroza ali kod svakoga se valjda drukcije ocituje. Moj problem s bakterijama stvara arterija koja smeta pri prohodnosti kanala i tu se ocito zadrzava mali dio urina i eto polja za bakterije. Dok bubrezi podjednako rade ne zele me operirati (precvikali bi kanal i zasili ga ispred ili iza arterije) jer sam mlada, a i pitanje dal bi operacija rijesila problem.
Kazu da zene cesto u trudnoci dobiju tu dijagnozu s obzirom da se sve premjesta i namjesta. Ali ne znam kako se to ljeci?
Savjetkoji sam i sama dobila - ne spavati na toj strani koja je problematicna, piti jakoooo puno tekucine i sto cesce ici na wc (nikako ne trpiti, bakterijama treba cca 6h da se razviju). Izbjegavati secer i citrusno voce.
Cure, cestitke na curici i na deckicu Liamu, lijepo i neobicno ime
Ufff hvala ti puno, poslusat cu te. Jel te boljelo jako? Ja sam mislila jucer da cu zavrsit na hitnoj moguce da sam pomokrila kamen pa je ta bol stala. Imam na desnom samo, kaze dr da je od T i pritiska maternice :(
Kad me uhvati bakterija, boli toliko da puzem na sve cetiri po stanu. Nesto kao napadaj bubrega. I dok ne zavrsim na hitnoj i dok me ne nasopaju infuzijom, nista ne pomaze. Dobro podnosim bol, ali kad se ovo dogodi, mislim da cu umrijeti od bolova...
Uf moj dorucak danas: kupovna zobena cokoladna, cokoladni keksi, komad pizze Imat cu 100 kila.
Pozdrav cure, rekla mi je frendica za ovu grupu pa sam se odlucila pridruziti, inace sam u grupi Blizanacka trudnoca s obzirom da nam stizu dva djecaka. ❤❤ Termin mi je 1.1.2021., ali doktor kaze da blizance mozemo ocekivati i po mjesec dana ranije tako da ih ocekujemo vec "pod bor". 🌲
Rijesila sam ureoplazmu na pocetku vaginaletama i sumamedom..sad mislim da je sve ok.. pijem omega 3, magnezij zbog grceva u nogama i zeljezo jer sam anemicna. Inace nemam nikakvih vecih poteskoca osim uzasno bolnog isijasa - sa kauca se dizem tako da lagano kliznem na pod, prebacim se cetveronoske i onda dignem dupe ko u osnovnoj kad smo radili poligon unatrag i nekako se uspijem ustat. Pas me cudno gleda i mislim da zbog mene ima krizu identiteta 🤣🤣, a mm obozva taj moj performans, to ga jako zabavlja 🤦♀️
Sad se bacam na citanje postova ❤
Doranorafora dobro došla!! Super za dečke 💙💙 baš se divim trudnicama sa blizancima jer ovako vidim koji je stres kada jedno nosiš, a još kada dvoje rastu, uh 🥰 ali zato je duplo veselje na kraju 🤩
Ja sam se ipak naručila sutra za pregled u pola 4 da vidim za te bh kontrakcije i ako je sve dole zatvoreno i kako treba, ili ako moram smanjiti tempo... predugo mi je čekati moj pregled za 2 tjedna, sutra će me nadam se smiriti 🤞🏻
Inače osjećam svog dečkića svaki dan i sada već stvarno dobar dio dana pa i već rano ujutro... mali je tako živahan, i drago mi je jer me baš umiruje 💙
Pozdrav cure, rekla mi je frendica za ovu grupu pa sam se odlucila pridruziti, inace sam u grupi Blizanacka trudnoca s obzirom da nam stizu dva djecaka. ❤❤ Termin mi je 1.1.2021., ali doktor kaze da blizance mozemo ocekivati i po mjesec dana ranije tako da ih ocekujemo vec "pod bor". 🌲
Rijesila sam ureoplazmu na pocetku vaginaletama i sumamedom..sad mislim da je sve ok.. pijem omega 3, magnezij zbog grceva u nogama i zeljezo jer sam anemicna. Inace nemam nikakvih vecih poteskoca osim uzasno bolnog isijasa - sa kauca se dizem tako da lagano kliznem na pod, prebacim se cetveronoske i onda dignem dupe ko u osnovnoj kad smo radili poligon unatrag i nekako se uspijem ustat. Pas me cudno gleda i mislim da zbog mene ima krizu identiteta 🤣🤣, a mm obozva taj moj performans, to ga jako zabavlja 🤦♀️
Sad se bacam na citanje postova ❤
Hhahah dobrodosla! 😄😄❤
Ne mogu procijeniti je li mi vise kul termin koji pada na Novu godinu ili cinjenica da cekas blizance 😃
Cestitam od srca 🥰💕💙💙
Takoder fantasticno sto si se rijesila ureaplazme 😎
Doranoraforadobro došla!! Super za dečke 💙💙 baš se divim trudnicama sa blizancima jer ovako vidim koji je stres kada jedno nosiš, a još kada dvoje rastu, uh 🥰 ali zato je duplo veselje na kraju 🤩
Ja sam se ipak naručila sutra za pregled u pola 4 da vidim za te bh kontrakcije i ako je sve dole zatvoreno i kako treba, ili ako moram smanjiti tempo… predugo mi je čekati moj pregled za 2 tjedna, sutra će me nadam se smiriti 🤞🏻
Inače osjećam svog dečkića svaki dan i sada već stvarno dobar dio dana pa i već rano ujutro… mali je tako živahan, i drago mi je jer me baš umiruje 💙
Odlicno, javi nam se sutra nakon pregleda.. sretno 🤞❤
Sortiraj odgovore
Najstariji