Hvala svim curama na savjetima! Zbog prvog loseg iskustva jako mi je tesko procijeniti sto je za kontaktirati doktora, sto nije, jer opet ne bih voljela biti jedna od onih koje su svaki dan na hitnoj, maltretiraju doktora i panicare oko svake sitnice. Ali imate pravo, u ovom slucaju je ipak najvazniji mir i sigurnost da je sve ok, a poziv od dvije, tri minute stvarno ne bi trebao ni meni ni doktoru predstavljati neki veci zamor. Hvala jos jednom i zelim vam svima mirne i sretne trudne dane!
Pozdrav zene
Ja sam sada 7+3 i mogu vam rec da zajebano sa ovim vrucinama i mucninama ufff borbe svako juto😂😂 kao mali ljenjivac sam samo spavam i jedem 😂
Al sad sam vam se javila radi svoje kume u njeno ime(njoj se nezeli registrirat na forum pa sam ja uskocila)
Ovako necu puno duzit piskila je test jucer popodne s popodnevnom mokracom al je trpila sigurno jedno 3 sata, i dobila je plus nije jaki al je plus, nije mogla virovat sva sokirana jutros je ponovila al ne sa prvim jutarnjim, nego poslje 2 do 3 mokrenja al nije suzdrzavala nista i ispao je negativan(mozda se malo nadzire plus vise nije nego je al ni nalik onome jucer) sta biste savjetovale da saceka par dana i napravi jos jedan s prvim jutarnjim ili da ide ginekologu?
Hvala puno u njeno ime ❤️
Evo i nas s pregleda! Beba super napreduje, vidjela sam glavicu, rukice, nogice, ali beba nije bila spremna pokazati spol. Dr si je dala truda i dugo ju je gledala, na kraju je komentirala da je mozdaaaa curica ali da nije sigurna pa neka i dalje stoji s upitnikom. Ja sam bila tolko uzbudena prije pregleda, da mi je i tlak pao Nisam pitala ni koliko je beba velika, zaboravila sam uzeti i slicicu pa sam se vracala, sva sam se smotala. Mjerila je sve sto je morala ali nista to nisam ispitala, samo sam cula da je sve super i to mi je ocito bilo dovoljno 🙊
https://ibb.co/TYdMhV8
https://ibb.co/ZcSqrQN
Pozdrav zene
Ja sam sada 7+3 i mogu vam rec da zajebano sa ovim vrucinama i mucninama ufff borbe svako juto😂😂 kao mali ljenjivac sam samo spavam i jedem 😂
Al sad sam vam se javila radi svoje kume u njeno ime(njoj se nezeli registrirat na forum pa sam ja uskocila)
Ovako necu puno duzit piskila je test jucer popodne s popodnevnom mokracom al je trpila sigurno jedno 3 sata, i dobila je plus nije jaki al je plus, nije mogla virovat sva sokirana jutros je ponovila al ne sa prvim jutarnjim, nego poslje 2 do 3 mokrenja al nije suzdrzavala nista i ispao je negativan(mozda se malo nadzire plus vise nije nego je al ni nalik onome jucer) sta biste savjetovale da saceka par dana i napravi jos jedan s prvim jutarnjim ili da ide ginekologu?
Ovisi sve koji joj je dan od menge, tj.kad joj je bila ovulacija. Neka sutra ujutro napravi s prvim urinom. 🤞
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Pozdrav zene
Ovisi sve koji joj je dan od menge, tj.kad joj je bila ovulacija. Neka sutra ujutro napravi s prvim urinom. 🤞
Recu jpj da tako i napravi, al ono jel moguce da inke trudna ako joj je onaj pokazao pozitivno a onaj sutra negativno nadzire se malo al ono ni blizu onom prvom... I za prvi je cuvala mokracu a za drugi nije
Pozdrav zene
Kada bi trebala dobiti menstruaciju? Ako jos nije dosao datum ocekivane menge, neka ga priceka pa neka onda ponovi test
Usputno receno, ako je prosao datum ocekivane menstruacije, test se moze pouzdano raditi i sa urinom koji nije prvi jutarnji (barem je tako sa clearblue testovima, a vjerujem i sa ostalima)
I stvarno mi nije jasno zasto je suzdrzavala mokrenje, to doista nema veze sa rezultatom haha
Evo i nas s pregleda! Beba super napreduje, vidjela sam glavicu, rukice, nogice, ali beba nije bila spremna pokazati spol. Dr si je dala truda i dugo ju je gledala, na kraju je komentirala da je mozdaaaa curica ali da nije sigurna pa neka i dalje stoji s upitnikom. Ja sam bila tolko uzbudena prije pregleda, da mi je i tlak paoNisam pitala ni koliko je beba velika, zaboravila sam uzeti i slicicu pa sam se vracala, sva sam se smotala. Mjerila je sve sto je morala ali nista to nisam ispitala, samo sam cula da je sve super i to mi je ocito bilo dovoljno 🙊
https://ibb.co/TYdMhV8
https://ibb.co/ZcSqrQN
Hahaha ma najvaznije da gineko kaze da je sve super, lako za mjere 😄😄
Slicice su stvarno prekrasne 🥰🥰
Cestitam na urednom pregledu 🌸🌞
Zimske klokanice 2020 ❤️ samo nam se javite cure 🧡
Ja vas ne mogu naci na faceu kad to upišem🙅🏻♂️
Zimske klokanice 2020 ❤️ samo nam se javite cure 🧡
Ni ja vas ne mogu naci 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji