Ma daaaj koliko sam puta citala iskustva mama koje kazu kako su ocekivale da ce rodit nosonju jer im je 4D tako pokazao, a ono dosla bebica sa mijusnim nosicem
Meni je privatnica koja je radila 4D rekla da voli kad se nos tj nosna kost dobro razabiru jer to je jedan od iskljucujucih faktora kad je u pitanju down
Takoder, ako ti je vec raden anomaly uz 4D ginekolog bi definitivno vidio da je rijec o zecjoj usni, ako ti nije nista rekao - znaci nemas brige
Meni je moja takoder odmah iskljucila tu mogucnost, mozda je tvoj ginekolog jedan od onih koji ce eventualno ukazat na kakav problem, a nece sad pojedinacno eliminirati
U svakom slucaju divna bebuska, cestitam 🌞🌸🥰💗
ajme hvala od srca, nemas pojma koliko si mi olaksala! mrzim kad se u nesto ovako slabo razumijem.. doduse ni ne radim puno po tom pitanju, em posao pa kasnije sto obveza, umjesto da krenem citati knjige i onaj dio sto kad beba dode
svakako planiram usporiti tempo iza ljeta.. u miru cekat bebicu.. kako si ti? radis ili si na odmoru?:) ako se dobro sjecam pisala si da ljetujes
ja bebicu bas osjetim kad lupa i to mi je divno! na kilazi nisam puno dobila, drobic je tu al nekako jos je salasti, iako nisam imala droba puno prije trudnoce a nije bio ni ravan ful.. ugl jos stanem u sve mislim da je ovo najljepse razdoblje trudnoce
Ma daaaj koliko sam puta citala iskustva mama koje kazu kako su ocekivale da ce rodit nosonju jer im je 4D tako pokazao, a ono dosla bebica sa mijusnim nosicem
Meni je privatnica koja je radila 4D rekla da voli kad se nos tj nosna kost dobro razabiru jer to je jedan od iskljucujucih faktora kad je u pitanju down
Takoder, ako ti je vec raden anomaly uz 4D ginekolog bi definitivno vidio da je rijec o zecjoj usni, ako ti nije nista rekao - znaci nemas brige
Meni je moja takoder odmah iskljucila tu mogucnost, mozda je tvoj ginekolog jedan od onih koji ce eventualno ukazat na kakav problem, a nece sad pojedinacno eliminirati
U svakom slucaju divna bebuska, cestitam 🌞🌸🥰💗
ajme hvala od srca, nemas pojma koliko si mi olaksala!mrzim kad se u nesto ovako slabo razumijem.. doduse ni ne radim puno po tom pitanju, em posao pa kasnije sto obveza, umjesto da krenem citati knjige i onaj dio sto kad beba dode
svakako planiram usporiti tempo iza ljeta.. u miru cekat bebicu.. kako si ti? radis ili si na odmoru?:) ako se dobro sjecam pisala si da ljetujes
ja bebicu bas osjetim kad lupa i to mi je divno! na kilazi nisam puno dobila, drobic je tu al nekako jos je salasti, iako nisam imala droba puno prije trudnoce a nije bio ni ravan ful.. ugl jos stanem u svemislim da je ovo najljepse razdoblje trudnoce
Bas mi je drago 😊💗
Ma kakve knjige haha ja vjerujem da svakoj mami kad se beba rodi dode prirodno kako i sta
Neke savjete koje cujes tokom trudnoce primjenis, neke savjete odbacis jer vidis da ti nisu od koristi i to je to 😃
Ljetujem da hahaha zivim na moru, pa se stvarno i moze reci da ljetujem 😄😄
Da i meni je bas olaksavajuce sto smo dosle u tu fazu gdje i kad te krene prat neka briga ti se bebolina javi i umiri te 🥰🥰
Slazem se s tim da je ovo bas najljepsi period trudnoce ❤ ja se od 15tt osjecam bas super (ni prije nisam imala Bog zna kakve tegobe, al od 15tt mi je nekako psihicki lakse i opustenija sam)
Bas je neaktivan postao forum, zao mi je zbog toga 😔
Gdje ste sve cure?
Ja sam se danas nakupala u moru po kiši sa najmladim sinom, bilo nam je super, nikog na plazi, e to su gusti 😍 i malo je zahladilo pa se lakse diše 😊
Ja sam se jutros kupala, najviše mi paše jutarnje kupanje, dok plaža još nije puna.🏊♀️
Popodne sam ponovno išla u potragu za trudničkim kratkim hlaćama. Znači, razočarana sam 😬😔 U dva grada nema niti jedan dućan za trudnice, h&m ima valjda 20 pari dugih hlaća i to je to.. da idem naručivati s int.dok mi dodje završit će ljeto 🙈 odustajem. Kupila 2 haljine i hlaće na tregere. 😊
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Meni je trbuscić već sad lijepo iskočio i većinom sam u haljinama.
Skroz sam razocarani trudnićkom ponudom odjeće. Prije nađem na običnom odjelu nego na trudničkom.
Na internetu mi ima ok stvari ali rijetko sta je prirodni materijal i tesko je bez probe znati kako ce biti.
Hej...rijetko se javljam ali vas stalno čitam jer nemam bas ništa pametno za reći. Da se pohvalim i da malo podignemo prosijek na forumu mi očekujemo dečka 😊 iako sam bila uvjerena da je cura i svi su govorili da ce biti cura, a ono dečko. Bilo mi je stvarno svejedno šta će biti, ali baš sam se iznenadila kada mi je doktorica rekla.
Skakavac da, još se u H&m ne može probati odjeća, a i preko int.je lutrija.. priživit ćemo još 1mj 😁
Ruza čestitke za dečkića 💙
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Zanima me dali je netko već počeo gledati kolica? Ili je još rano za to?😁 ja sam malo počela istraživati i za sada su mi zapela za oko Stokke Beat. Pa me zanima dali netko ima iskustva sa tim kolicima? Muž mi je dosta visok, ja sam niska. Vjerujem da za mene nebi bio problem, ali zanima me za njega. I zanima me još kakva su po različitim terenima. Ne želim neka glomazna kolica, živimo na drugom katu imamo lift ali jako je mali pa nisam sigurna da bi kolica stala u njega. Vidjela sam da su ona 9,5 kg pa mi je to oke.
Cao cure, ima li neka problem sa rastezanjem materice? Ja sam imala prosli tjedan "manje" bolove na sredini stomaka i to me probudilo u noci, trajalo pola dana.. ali nisam imala mira pa zvala doktoricu.Povadila nalaze, uradjen ultrazvuk, sve u redu, sem sto je cura bas nisko.
Juce kad nisam crkla od bolova. Opet me probudilo u noci, trajalo je citav dan.Poslijepodne sam imala bas jake bolove.Opet se cula sa ordinacijom. Oni rekli da pojacam utrogestan na 3*2, da odmaram i ne sekiram se. Navece se tek malo smanjilo.
Srecom jutros gotovo nista ne osjecam.
Ima li koja iskustva sa tim? Je li to moze biti rastezanje materice i da to toliko dugo traje i da je tako bolno?
Zanima me dali je netko već počeo gledati kolica? Ili je još rano za to?😁 ja sam malo počela istraživati i za sada su mi zapela za oko Stokke Beat. Pa me zanima dali netko ima iskustva sa tim kolicima? Muž mi je dosta visok, ja sam niska. Vjerujem da za mene nebi bio problem, ali zanima me za njega. I zanima me još kakva su po različitim terenima. Ne želim neka glomazna kolica, živimo na drugom katu imamo lift ali jako je mali pa nisam sigurna da bi kolica stala u njega. Vidjela sam da su ona 9,5 kg pa mi je to oke.
Mi smo uzeli stokke xplory v6 black
Jako su stabilna i lagana za voznju (bar na prvu). Jedina mana je ta sto su glomazna tako da jedva stanu u auto. Tako da kad beba poraste ako cemo ic na dalja putovanja cemo uzeti dodatna manja kisobran kolica
Sortiraj odgovore
Najstariji