Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tencika
    23. Srpanj 2020. 11:43

Ne mozete naci jer je grupa tajna, sad sam ju stavila da bude vidjljiva pa udite u grupu vi koje planirate i onda opet stavljam na tajnu da ne ulaze cure bezveze ko i prije... 

• Tencika
    23. Srpanj 2020. 11:52

Ispricavam se jednoj curi jer sam ju slucajno odbila kod ulaska u grupu na fb, tak d amolim da opet posalje zahtjev 😔😊

mylady
    23. Srpanj 2020. 13:03

Čestitam na super pregledima i divnim fotkicama. Cure, kako gurate ovo čudno vrijeme? Mene glava skroz ubija, a i noge mi naticu. Tako da popodne uglavnom odlezim. 

Green
    23. Srpanj 2020. 13:54

Bome vrijeme i mene ubija. Navečer me hvata mučnina pa mi je bolje prošetat ili čistit kuću hahha al bolje i to nego da ujutro ne mogu na posao se sklepat od mučnine! 
    Inače hvala Bogu glava više me boli.
    Čula sam da se za glavobolju može namazat ulja od metvice malo na sljepoočnice, neki kažu da je ok neki da nije baš to dobro za trudnice, sad ti znaj!
    Jel čula još koja to?

skakavac
    23. Srpanj 2020. 16:19

Cure, poslala sam zahtjev ali mi nije dao da odgovorim na vaše pitanje prije me primite, ne znam zasto i nadam se da nije problem

ovčica
    23. Srpanj 2020. 19:26

My lady, mogu reci da se zadnja dva tjedna bas dobro osjecam, puna sam energije, opet jedem normalno (nemam napadaje gladi), trbuscic je jos dovoljno mali da mogu sve odraditi bez problema. I stalno nesto radim po doma, nemam mira. I inace sam takva :) uzivam u ovim trenucima, malo pomazim bebu i popricam s njom dok nam tata dode doma 

mylady
    24. Srpanj 2020. 07:37

ovčica

My lady, mogu reci da se zadnja dva tjedna bas dobro osjecam, puna sam energije, opet jedem normalno (nemam napadaje gladi), trbuscic je jos dovoljno mali da mogu sve odraditi bez problema. I stalno nesto radim po doma, nemam mira. I inace sam takva :) uzivam u ovim trenucima, malo pomazim bebu i popricam s njom dok nam tata dode doma

Ovcica, ja sam isto hiperaktivna, samo mi glavobolja unisti dan. Ovako jos sve mogu normalno, a i na poslu isto tako. 

• Tencika
    24. Srpanj 2020. 08:10

skakavac

Cure, poslala sam zahtjev ali mi nije dao da odgovorim na vaše pitanje prije me primite, ne znam zasto i nadam se da nije problem

Sam te prihvatilanu grupu? Jer grupa je od sad na dalje ponovo nevidljiva i ne moze se naci...

ovčica
    24. Srpanj 2020. 09:03

Cure, jel koja isla na 4D? Bas gledam, negdje pise da se ide od 18.tj, negdje od 20.tj, a negdje od 22.tj. Sad ti znaj. Pa to je razlika u mjesec dana  

Lalla
    24. Srpanj 2020. 10:34

Danas je palo vaganje. Iznenadila sam se jer mi se cini da sam pola kile laksa na svojoj analognoj vagi nego prije 2-3 tjedna kad sam se zadnji put vagala. To je utjesno jer sam usla s 10-tak kila viska u ovu trudnocu pa ne bih htjela jako puno dobiti. Istina je da ne jedem puno, pogotovo na vecer. Nemam veliki apetit. Ujutro pojedem neko pecivo iz pekare uz kavu dok secem psa i to me najcesce dugo drzi do 1-2 popodne, pa neki lagani rucak i za veceru neku sitnicu. Za medjuobroke neko voce ili hladni sok. 
    Ne pasu mi bas ni neke grickalice i slatkisi, brzo se zasitim. Npr. prije sam znala pojesti po 50 grama bucinih sjemenki dok radim, a sad pojedem saku i dosta mi je, nemrem vise ili bih znala pojesti pola kutije keksi, a sad pojedem nekoliko i nemrem vise niti mi se bas jedu. Kad bi bar takav apetit ostao zauvijek. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.