Lilo23 mene evo ni 4. put nije osjećaj prevario, al stvarno. skoro od početka sam za svaku bebu govorila u muškom/ženskom rodu i tak je i bilo😅
Ja isto stalno pričam u muškom rodu, nevjerovatno. Baš ću se iznenaditi ako sam u krivu :) :)
Lucija987 čestitke na blizancima, nas dvije se onda posebno pratimo
Može sad meni mali help kak se postavlja ona traka praćenja trudnoće u tjednima? znam da ste već stavljale, ali ne mogu pronać upute
Može sad meni mali help kak se postavlja ona traka praćenja trudnoće u tjednima?znam da ste već stavljale, ali ne mogu pronać upute
Ides na ovu stranicu https://lilypie.com i tamo odaberes sto zelis i kada dodes do kraja izaberes forums i kliknes na PseudoHTML i onda onan kod koji ti se pojavi ispod kopiras cijeli i zalijepis u postavkama svog profila kao potpis.
Nadam se sa ces uspjeti :)
hej cure, bok svima! Pridružila sam se forumu nedavno, a potom i fb grupi u kojoj sam u početku bila aktivna, no zbog gužve na poslu sam malo tu aktivnost zapostavila. Sad kad sam smirila s poslom i u potpunosti uživam u malenom dječaku kojeg cekamo, vidim da grupe više nema. Može mi netko objasniti što je bilo? Hvalaaa :)
P.S. trenutno smo 19+6, a veliki smo kao 21+6 :)
Može sad meni mali help kak se postavlja ona traka praćenja trudnoće u tjednima?znam da ste već stavljale, ali ne mogu pronać upute
Ides na ovu stranicuhttps://lilypie.com i tamo odaberes sto zelis i kada dodes do kraja izaberes forums i kliknes na PseudoHTML i onda onan kod koji ti se pojavi ispod kopiras cijeli i zalijepis u postavkama svog profila kao potpis.
Nadam se sa ces uspjeti :)
hvala ti uspjela sam
Hvala vam cure😍😍
Flower93 da mi se pratimo cak i sa teme na temu i da nam ih sta vise dode na ovu temu 🙏❤
Marinci20 fb je akrivan i dalje
Kako se zoves na fb-u ubacit cu te ja 🤗
🙏❤💙
Hvala vam cure😍😍
Flower93 da mi se pratimo cak i sa teme na temu i da nam ih sta vise dode na ovu temu 🙏❤
Marinci20 fb je akrivan i dalje
Kako se zoves na fb-u ubacit cu te ja 🤗
Marina Kostenko. Hvala! Nadam se da me ne bi netko izbacio jer nisam pisala neko vrijeme 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji