Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lalla
    20. Srpanj 2020. 16:52

Čestitam Lucija na blizancima! Bas lijepo 

• matea1201
    20. Srpanj 2020. 17:16

Lilo23 mene evo ni 4. put nije osjećaj prevario, al stvarno. skoro od početka sam za svaku bebu govorila u muškom/ženskom rodu i tak je i bilo😅 

Nova19
    20. Srpanj 2020. 19:14

Green I Lucija čestitke na bebicama i urednim pregledima 💙❤️

Green
    21. Srpanj 2020. 07:58

Ja isto stalno pričam u muškom rodu, nevjerovatno. Baš ću se iznenaditi ako sam u krivu :) :) 

flower93
    21. Srpanj 2020. 09:11

Lucija987 čestitke na blizancima, nas dvije se onda posebno pratimo 
    Može sad meni mali help kak se postavlja ona traka praćenja trudnoće u tjednima?  znam da ste već stavljale, ali ne mogu pronać upute

RainbowBaby
    21. Srpanj 2020. 09:31

flower93

Može sad meni mali help kak se postavlja ona traka praćenja trudnoće u tjednima?znam da ste već stavljale, ali ne mogu pronać upute

Ides na ovu stranicu https://lilypie.com i tamo odaberes sto zelis i kada dodes do kraja izaberes forums i kliknes na PseudoHTML i onda onan kod koji ti se pojavi ispod kopiras cijeli i zalijepis u postavkama svog profila kao potpis. 
    Nadam se sa ces uspjeti :)

• marinci20
    21. Srpanj 2020. 09:38

hej cure, bok svima! Pridružila sam se forumu nedavno, a potom i fb grupi u kojoj sam u početku bila aktivna, no zbog gužve na poslu sam malo tu aktivnost zapostavila. Sad kad sam smirila s poslom i u potpunosti uživam u malenom dječaku kojeg cekamo, vidim da grupe više nema. Može mi netko objasniti što je bilo? Hvalaaa :) 
    P.S. trenutno smo 19+6, a veliki smo kao 21+6 :) 

flower93
    21. Srpanj 2020. 09:47

RainbowBaby

flower93

Može sad meni mali help kak se postavlja ona traka praćenja trudnoće u tjednima?znam da ste već stavljale, ali ne mogu pronać upute

Ides na ovu stranicuhttps://lilypie.com i tamo odaberes sto zelis i kada dodes do kraja izaberes forums i kliknes na PseudoHTML i onda onan kod koji ti se pojavi ispod kopiras cijeli i zalijepis u postavkama svog profila kao potpis.
    Nadam se sa ces uspjeti :)

hvala ti  uspjela sam 

Lucija987
    21. Srpanj 2020. 09:52

Hvala vam cure😍😍
    Flower93 da mi se pratimo cak i sa teme na temu i da nam ih sta vise dode na ovu temu 🙏❤
    Marinci20 fb je akrivan i dalje 
    Kako se zoves na fb-u ubacit cu te ja 🤗

🙏❤💙

• marinci20
    21. Srpanj 2020. 10:20

Lucija987

Hvala vam cure😍😍
    Flower93 da mi se pratimo cak i sa teme na temu i da nam ih sta vise dode na ovu temu 🙏❤
    Marinci20 fb je akrivan i dalje
    Kako se zoves na fb-u ubacit cu te ja 🤗

Marina Kostenko. Hvala! Nadam se da me ne bi netko izbacio jer nisam pisala neko vrijeme 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.