Pozdrav cure, nije me jedno vrijeme bilo na društvenim mrežama, ranije sam bila aktivna.
Što se bebice tiče saznali smo da nam stiže dečkić, termin nam je 17.12. :)
Sve je u redu, jedino je meni spuštena posteljica, dobila sam utrogestan i strogo mirovanje, nadam se da će se podići.
Bila sam u grupi zimske klokanice ali mi grupa nije više vidljiva, sigurno jer nisam bila aktivna. Da li mogu da se pridružim opet?
Ispričavam se zbog dužeg posta :)
Cure, jel koja isla na 4D? Bas gledam, negdje pise da se ide od 18.tj, negdje od 20.tj, a negdje od 22.tj. Sad ti znaj. Pa to je razlika u mjesec dana
Ja sam isla sa 18+4, privatnica kod koje sam isla je rekla da najbolje da dodem izmedu 18-22tt, a kako sam bila nestrpljiva uzela sam prvi ponudeni termin u toku 18tt😄😄
Pozdrav curke❤️❤️
Trebam pomoc, nova sam na forumu pa ne znam da li se javljam na dobru temu…
Mlada sam, imam 20 godina, prije 2 mjeseca napravila sam kiretazu (19.05.2020.) u 3.mjesecu trudnoce, beba se nije dobro razvijala… prvu menstruaciju nakon kiretaze sam dobila 3 dana nakon (22.05.2020.) , druga je stigla mjesec dana nakon (18.05.2020.), ovaj mjesec 5. Dan je u zaostatku, inace mi je menstrualni ciklus 28 dana.. imam slicne simptome kao u prvoj trudnoci, vrtoglavica, jaka i cesta glavobolja, cesto mokrenje, mucnina ali bez povracanja… ne znam da li da jos pricekam par dana ili da napravim test…
P.S. Imam bolove ponekad kao pred menstruaciju kao nekakvi grcevi, ali tako je bilo i u prvoj trudnoci…
Sorry na dugom postu❤️♥️
Pozdrav cure, nije me jedno vrijeme bilo na društvenim mrežama, ranije sam bila aktivna.
Sve je u redu, jedino je meni spuštena posteljica, dobila sam utrogestan i strogo mirovanje, nadam se da će se podići.
Bila sam u grupi zimske klokanice ali mi grupa nije više vidljiva, sigurno jer nisam bila aktivna. Da li mogu da se pridružim opet?
Cestitam ti na djecacicu 💃💃💃
I meni je spustena posteljica, al nisam dobila nikakvu medikaciju niti upute o mirovanju (izuzev upute o izbjegavanju spolnog odnosa) 😯😯
Pozdrav curke❤️❤️
Trebam pomoc, nova sam na forumu pa ne znam da li se javljam na dobru temu…
Mlada sam, imam 20 godina, prije 2 mjeseca napravila sam kiretazu (19.05.2020.) u 3.mjesecu trudnoce, beba se nije dobro razvijala… prvu menstruaciju nakon kiretaze sam dobila 3 dana nakon (22.05.2020.) , druga je stigla mjesec dana nakon (18.05.2020.), ovaj mjesec 5. Dan je u zaostatku, inace mi je menstrualni ciklus 28 dana.. imam slicne simptome kao u prvoj trudnoci, vrtoglavica, jaka i cesta glavobolja, cesto mokrenje, mucnina ali bez povracanja… ne znam da li da jos pricekam par dana ili da napravim test…
P.S. Imam bolove ponekad kao pred menstruaciju kao nekakvi grcevi, ali tako je bilo i u prvoj trudnoci…
Sorry na dugom postu❤️♥️
Hej, za pocetak.. gotovo sam 100 posto sigurna da nisi dobila prvu menstruaciju 3 dana nakon postupka
To je bilo krvarenje povezano sa pobacajem (neka me netko ispravi ako grijesim)
Sto se tice trenutacne situacije, simptomi su u samom pocetku toliko slicni simptomima pred mengu da je ne moguce na pogadanje znati sto je u pitanju, ako ti kasni vec 5 dana mozes napraviti test u bilo koje doba
Sretno i drzim fige 🤞🤞
Cestitam ti na djecacicu 💃💃💃
I meni je spustena posteljica, al nisam dobila nikakvu medikaciju niti upute o mirovanju (izuzev upute o izbjegavanju spolnog odnosa) 😯😯
Hvalaa 🥰🥰
Ja sam pored utrogestana dobila upute o strogom mirovanju, znači ništa teško da ne dižem, odnose mi je također zabranio. A mogu ti reći da osjećam stalno neki pritisak, čim usisavam ili nešto radim, moram češće na wc piškiti ili ako duže sjedim..
Cure , u srijedu 22.07. mi je beta bila 326 a danas 24.07. je 1196 , jel to malo previsoko ?
još uvijek do kraja ne mogu biti sretna, samo preplašena.
Hvala Vam
-6/20 aspiracija , 13 folikula, nakon 5 dana embriotransfer- 3/21 rođena curka
-6/22 aspiracija, 9 folikula, embriotransfer nakon 5 dana, beta ko kuća, miss ab 14tt-stalo srčeko
-3/23 aspiracija, 9 folikula, et nakon 5d,betta0
7/23 9js, 2 embria, et 5.dan , 1 zmrzlić , beta 02.08. 1208 , beta 04.08. 2662
9/23 miss ab. generalizirani hidrops ploda, neg KČS
Cure, jel koja isla na 4D? Bas gledam, negdje pise da se ide od 18.tj, negdje od 20.tj, a negdje od 22.tj. Sad ti znaj. Pa to je razlika u mjesec dana
Ja sam isla sa 18+4, privatnica kod koje sam isla je rekla da najbolje da dodem izmedu 18-22tt, a kako sam bila nestrpljiva uzela sam prvi ponudeni termin u toku 18tt😄😄
Odlicno, mogla bi onda ici vec za 2 tjedna :)
cure, evo me nakon nekog vremena.. sve je ok samo imam trenutno 100 stvari koje se odvijaju da mi dani lete i iscrpi me, tako da ono malo sto sam doma - spavam.. nista negativno, samo znate kad se skupi
imala pregled prije 2 tj i beba se nije pokazala, skrivala se nogama i rukama, sve u redu.. i danas opet pregled, trebala radit briseve i gin ju pokusa uslikat opet se micala i imam u 4 D sliku tj dvije i sad kad gledam me takva panika ulovila. Nisam panicar, dosad nisam imala losa iskustva, s trudnocom je sve u redu od pocetka ali ono sto me sad muci je sto na toj slici beba ima bas velik nos i koda vidim rascjep usana, deformaciju.. molim pomoc i koliko su realne te slike.. bili uopce gin mogla to vidjeti i bili mi rekla ne znam.. hvala cure..
svima cestitam na uspjesnim pregledima, citala sam ali nikako da nesto napisem.. Netko sa nadimkom na A je pitao gdje sam :) postavim sliku pa dajte sud....
Prva je ta koja me muci..
https://ibb.co/zXhTjxG
https://ibb.co/7kN7tNj
Sortiraj odgovore
Najstariji