Pozdrav cure! Danas obavila i odmah su stigli nalazi kombiniranog, za sve je jako nizak rizik, a na ultrazvuku je gin rekla da je sa bebom baš sve kako i treba biti..srce na mjestu, baš sam sretna 😊 idući pregled imam taman prije mora 07.08. i nadam se da ću tad saznati i spol, biti ću 15+6 pa se nadam da ćemo prije mora znati stiže li nam cura ili dečko 😍
Bok cure, eto i mene, trudna 14+3, termin 21.1 i nadam se da cemo se lijepo druzit do termina.
Jutros mi stigli nalazi niftija i sve je odlično, jako mali rizici, sad sam punoooo mirnija.
Spol nismi htjeli znati😅 i tako ce nadam se biti do poroda, ako izdrzimo.
Inače imam već tri sina, i biti ce veselo kako god, 😍😍
ali nama je oduvijek samo važno da je bebuska zdrava. Ni prve tri trudnoće nisam trazila spol.
Mučnine me jos muce ali po malo idu na bolje.
Sad sam konačno doma u svom rodnom gradu, kupamo se i gustamo,.. 38 godina mi je i jedva smo dočekali ovu bebicu nakon dosta trauma i muka. Sad konacno mogu malo odahnuti 😊
Eyia čestitam na super pregledu 💕
Skakavac također čestitke na pregledu i dobro nam došla! Sada uživaj i svaka čast da želite iznenađenje na porodu, ja ne bih izdržala 😁🤗
Eyia cestitke na urednom pregledu 👏🏻🥰
Ja sam juce isla dati krv za nifty, radim standard paket jer je cjenovno bio najprihvatljiviji mada kad sam bila na uzv nihalnog dr mi je rekla da sve izgleda ok ali eto... djavo neda mira pa da i to odradim da budem jos mirnija... rezultati ce biti za 6-10 dana na mail... inace kod mene sve ok, kao da nisam t😂 idem na posao, danas sam isla i auto kupiti jer mi sad bas treba, m je na terenu ja sam sama ovdje u Slo, lakse ce mi biti i kupovinu obaviti a i do bolnice ici, jer diabeticbi centar mi je u dr mjestu pa sam do sad isla taxijem... uglavnom kad bi ovako do kraja bilo ja bih stalno bila t 🥰😂😂 danas mi je stigla posiljka od mame, nove haljine mi je kupila i neke knjige koje sam je zamolila jer volim citati a ne znam jos slovenski skroz pa da imam na maternjem jeziku i tako... sve nema nista kod mene a post je kilometarski 😂😂😂
Ja isto ne uspijem toliko cesto pratiti ali vidim da ima divnih vijesti ❣ cestitke svim curama na dobrim nalazima, lijepo je citati radosne vijesti :) pliz ubacite i mene na fb, tamo cesce uspijem vidjeti ( Antonija Pavic, profil je od nakita )
Hvala cure, evo ja odgovoram u 04:13, probudila se i ne mogu zaspati i tako..ionako se svako malo budim jer mi se piški, nema više spavanja u komadu.
Cure, kakve ste s kilama? Ja sam 56/169, u cetvrtom mjesecu trudnoce, a dobila ako 1/2kg. Nisam ni jednom povracala. Jedem normalno kao i prije trudnoce, ali sa vise voca i povrca. I svako jutro sam na wcu, nemam problema s tim 🙈
Mislim, nikad se nisam lako debljala, i sta god jela tesko skupim 1kg. E sad, kako se to gleda u trudnoci...
Ovčica tako i kod mene :) Jedem sve, nemam nekih posebnih želja, dobila isto 1-2 kg kako koje vaganje. Povraćala nisam, bilo mi je muka možda jednom, na wc idem normalno. Mislim da se ne smijemo žaliti :)
Pozdrav svima,
nova sam ovdje jer se zapravo još uvijek ne doživljavam trudnicom s obzirom da je moja prva trudnoća završila spontanim pa sam sad u strahu i iščekivanju hoće li se isto ponoviti ... možda je već netko imao ovakav problem, pa se ispričavam ako se ponavlja.. danas sam 11+4.. Prije par dana, a zatim opet jutros primijetila sam da mi pri brisanju na wc papiru ostaje smeđi trag, ne mogu to nazvati iscjetkom jer nije ni vodenasto ni sluzasto, nego je samo smeđi trag, ne znam kako bih vam to bolje objasnila. Na gaćama nema ništa, sve je ok. Dosad nisam imala krvarenja ni neke velike bolove, osim tu i tamo nekog zatezanja, što bi trebalo, nadam se, biti normalno. Mislite li da zbog tog smeđeg traga trebam reagirati ili da pričekam pregled koji je za tjedan dana. Hvala vam na pomoći, nadam se da nećete misliti da sam luda, ali zbog svog prvog iskustva, sad sam baš u strahu da se ne ponovi isto.
Vjerojatno nije ništa zabrinjavajuće, kažu da kad je tako tamno smeđe da nije za brigu. Vjerojatno ti je samo pukla neka žilica ili nešto, posebno ako je samo kod brisanja. Da se umiriš, nazovi kod doktora, ali vjerojatno će ti reći da pratiš i dođeš u svoj termin, osim ako se nedaj Bože stanje ne pogorša (a neće) :) Ja sam imala na početku smeđi iscjedak, ali je prošao.
Sretno i sigurno će sve biti dobro! :*
Sortiraj odgovore
Najstariji