Drage cure, često pratim općenito ovu stranicu i dosta mi je pomogla prošle godine kad sam imala vanmateričnu trudnoću.
Danas sam sretna, beta 13.dan nakon embriotransfera je 325 pa eto valjda je visoka koliko bi trebala biti, u petak novi nalaz.
Inače, imam 35 god, ovo je prva trudnoća, prvi postupak mpo i nadam se da će sve biti u redu.Tek sad počinje prava borba za malo čudo :).
jedino neznam jel spadam u ovu grupu :)
Sretno svim curkama i njihovim mrvicama!
Cestitam ti, i drzim fige da do samoga kraja sve bude u najboljem redu 🌞🌸💗
Ja sam 177cm i 64kg. Tako imam i trenutno, nisam ništa dobila, još 😁 kako sam ušla u 12tt prestale su mi mučnine i mogu jesti normalno, te više ne osjećan onu užasnu glad kao da će umriti ako ne pojedem taj tren.
Čini mi se da idu dani, kakve sam zamišljala, da napokon uživam u trudnoći 😊
Martinamila čestitke ❤, beta je dobra i važno je da se svakih 48h dupla... držim fige da bude sve u redu.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Kako da mi bude slicica u potpisu, kao i vama?!
Okreni par stranica iza, naci ces upute 😊
@Tea22 idemo u Dugu uvalu (Istra), tamo njegovi imaju apartman tako da smo zadnje 4 godine uvijek tamo ali klatimo po Istri pa nas ima svugdje, iako uvijek dolazi u obzir i neki otok tipa u devetom mjesecu 😎 veselim se jednako ako bude i dečko i cura, ali sam baš nestrpljiva znati 😁
Hvala vam cure😍😍
Flower93 da mi se pratimo cak i sa teme na temu i da nam ih sta vise dode na ovu temu 🙏❤
Marinci20 fb je akrivan i dalje
Kako se zoves na fb-u ubacit cu te ja 🤗
Rado bih vam se pridruzila na fejsu, ako jos primate zimske bebe, no kako je grupa tajna, ne mogu je naci. Da li je ok da se pridruzim, s obzirom da je forum gotovo neaktivan? Nadam se da nisam zakasnila. Ako jos primate nove zimske, ime profila je Nina Birn. 🤗
Hvala curke, čekamo dalje..
-6/20 aspiracija , 13 folikula, nakon 5 dana embriotransfer- 3/21 rođena curka
-6/22 aspiracija, 9 folikula, embriotransfer nakon 5 dana, beta ko kuća, miss ab 14tt-stalo srčeko
-3/23 aspiracija, 9 folikula, et nakon 5d,betta0
7/23 9js, 2 embria, et 5.dan , 1 zmrzlić , beta 02.08. 1208 , beta 04.08. 2662
9/23 miss ab. generalizirani hidrops ploda, neg KČS
I ja bi u tu vašu grupu
Nisam ni anonimna na faceu
Jel me možete ubaciti
Ja sam startala sa 67/177, sad sam na nekih 4-5 plus (19tt) ... ne jedem nesto previse drukcije no dosad, ali mi je probava duplo sporija, mozda je do tog 🤣 u prvoj t sam dobila 16 kg, sve su otisle kad je malac imao 5 mj , iako nisam bila jedna od onih sretnica koja je na porodu izgubila 10 kila, izasla iz bolnice svega 4kg laksa 🤣 :)
Pozdrav svima,
nova sam ovdje jer se zapravo još uvijek ne doživljavam trudnicom s obzirom da je moja prva trudnoća završila spontanim pa sam sad u strahu i iščekivanju hoće li se isto ponoviti… možda je već netko imao ovakav problem, pa se ispričavam ako se ponavlja.. danas sam 11+4.. Prije par dana, a zatim opet jutros primijetila sam da mi pri brisanju na wc papiru ostaje smeđi trag, ne mogu to nazvati iscjetkom jer nije ni vodenasto ni sluzasto, nego je samo smeđi trag, ne znam kako bih vam to bolje objasnila. Na gaćama nema ništa, sve je ok. Dosad nisam imala krvarenja ni neke velike bolove, osim tu i tamo nekog zatezanja, što bi trebalo, nadam se, biti normalno. Mislite li da zbog tog smeđeg traga trebam reagirati ili da pričekam pregled koji je za tjedan dana. Hvala vam na pomoći, nadam se da nećete misliti da sam luda, ali zbog svog prvog iskustva, sad sam baš u strahu da se ne ponovi isto.
Bok :) ja sam prvi put imala smedji iscjedak u 7tj, sutradan sam bila narucena na pregled, sve cisto i uredno, pojacalo se u tamnu sukrvicu nakon pregleda, dobila sam duphaston i mirovanje. Pojavio se iscjedak jos jednom tako u tragovima u 11.tj i 14.tj. naknadno je nadjen jedan skroz maleni hematom, koji se u 16.tj.povukao, a za iscjedak kazu da se dogadja svako trecoj trudnici u prvom tromjesecju, najcesce je u pitanju neka zilica. Bitno da nije svjeza krv, u vecim kolicinama i da nema jakih bolova ( u tim periodima lagana zatezanja su normalma ). Znam kako ti je jer sam ja bila luda, cak i kad mi je rekla dr.u vise navrata da je sve ok i da beba skolski napreduje. Mozes nazvati svog ginica i vjerojatno ce ti poslati nekakav progesteron, ne moze stetiti... ali najvjerojatnije nije nista, vec si skoro prosla najosjetljivijih 12 tj. Samo se pokusaj ne sekirati previse :) sretno :))))
Sortiraj odgovore
Najstariji