Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Green
    24. Srpanj 2020. 14:49

Mašnica95

Tea22

Mašnica95

Pozdrav cure, nije me jedno vrijeme bilo na društvenim mrežama, ranije sam bila aktivna.
    Što se bebice tiče saznali smo da nam stiže dečkić, termin nam je 17.12. :)
    Sve je u redu, jedino je meni spuštena posteljica, dobila sam utrogestan i strogo mirovanje, nadam se da će se podići.
    Bila sam u grupi zimske klokanice ali mi grupa nije više vidljiva, sigurno jer nisam bila aktivna. Da li mogu da se pridružim opet?
    Ispričavam se zbog dužeg posta :)

Cestitam ti na djecacicu 💃💃💃
    I meni je spustena posteljica, al nisam dobila nikakvu medikaciju niti upute o mirovanju (izuzev upute o izbjegavanju spolnog odnosa) 😯😯

Hvalaa 🥰🥰
    Ja sam pored utrogestana dobila upute o strogom mirovanju, znači ništa teško da ne dižem, odnose mi je također zabranio. A mogu ti reći da osjećam stalno neki pritisak, čim usisavam ili nešto radim, moram češće na wc piškiti ili ako duže sjedim..

Ako si dobila uputu za strogo mirovanje ne biš trebala ni usisavat ni išta radit osim ležat i ić na wc kad moraš. To je strogo mirovanje.
    Ovo ne dizat preteško i pripazit se je ajmo reć samo "mirovanje" ilitiga uputa da usporiš malo.
    Tako da ako ti je doktor stvarno rekao da moraš strogo mirovat onda isključi sve aktivnosti, niti duže sjedenje niti čišćenje nije prihvaljivo u tom slučaju.

BlueMoon
    24. Srpanj 2020. 14:49

meni ona pregled radi u 2D i onda kratko ovo upali.. da nije vikend zvala bi odma, bas se lose sad osjecam, ne znam sto bi mislila, u ut moram do nje pa cu pitati, al sad mi se ovih par dana cini vjecnost
    molila bih vas s vise iskustva da pomognete 

Mašnica95
    24. Srpanj 2020. 14:54

Green

Mašnica95

Tea22

Mašnica95

Pozdrav cure, nije me jedno vrijeme bilo na društvenim mrežama, ranije sam bila aktivna.
    Sve je u redu, jedino je meni spuštena posteljica, dobila sam utrogestan i strogo mirovanje, nadam se da će se podići.
    Bila sam u grupi zimske klokanice ali mi grupa nije više vidljiva, sigurno jer nisam bila aktivna. Da li mogu da se pridružim opet?

I meni je spustena posteljica, al nisam dobila nikakvu medikaciju niti upute o mirovanju (izuzev upute o izbjegavanju spolnog odnosa) 😯😯

Hvalaa 🥰🥰
    Ja sam pored utrogestana dobila upute o strogom mirovanju, znači ništa teško da ne dižem, odnose mi je također zabranio. A mogu ti reći da osjećam stalno neki pritisak, čim usisavam ili nešto radim, moram češće na wc piškiti ili ako duže sjedim..

Ako si dobila uputu za strogo mirovanje ne biš trebala ni usisavat ni išta radit osim ležat i ić na wc kad moraš. To je strogo mirovanje.
    Ovo ne dizat preteško i pripazit se je ajmo reć samo "mirovanje" ilitiga uputa da usporiš malo.
    Tako da ako ti je doktor stvarno rekao da moraš strogo mirovat onda isključi sve aktivnosti, niti duže sjedenje niti čišćenje nije prihvaljivo u tom slučaju.

Hvala ti na odgovoru. Pa rekao je strogo mirovanje, čak mi je zabranio da se nerviram, ukoliko se to i može zabraniti. Imam pregled 10.08. Pa ćemo tada vidjeti da li se posteljica pomaknula. 

Green
    24. Srpanj 2020. 14:57

BlueMoon

meni ona pregled radi u 2D i onda kratko ovo upali.. da nije vikend zvala bi odma, bas se lose sad osjecam, ne znam sto bi mislila, u ut moram do nje pa cu pitati, al sad mi se ovih par dana cini vjecnost
    molila bih vas s vise iskustva da pomognete

Pa ako ti doktorica nije baš ništa rekla da je van uobičajenog mislim da se nemaš zašto brinuti? Slike su varljive pogotovo 4D jer se radi svojevrstan "model lica", pa program to zna malo nebi rekla izmijenit ali činjenica je da se dijagnoza ne radi iz slika nego iz onog što ona vidi na ekranu iz 100 različitih kutova.
    Pa nebi ona propustila vidjet sa je nešto loše, a mi svakako nismo kompetentniji od njih, samo se prepadnemo pa umislimo svašta :)
    Tako sam ja doktora pitala sa 7 tjedana trudnoće da di su bebi ruke i noge i zašto ih nema hahaha on kaže pa valjda bi ja primjetio da ih nema kad bi ih uopće trebalo biti sada u ovom tjednu! 
    Tako da, ne analiziraj puno i opusti se. Ako je doktorica rekla da je ok  onda je sve ok! :)

Green
    24. Srpanj 2020. 15:00

Mašnica95

Green

Mašnica95

Tea22

Mašnica95

Hvalaa 🥰🥰

Hvala ti na odgovoru. Pa rekao je strogo mirovanje, čak mi je zabranio da se nerviram, ukoliko se to i može zabraniti. Imam pregled 10.08. Pa ćemo tada vidjeti da li se posteljica pomaknula.

U tom slučaju draga ti smiješ bit samo na relaciji krevet - wc. Bez zezancije ti to govorim, kakvo usisavanje! 
    Svakako ga ponovno pitaj 10.8 nek ti da točne upute šta smiješ i šta ne smiješ. Jer strogo mirovanje je jedno a pripazit se je drugo.
    Moja prijateljica je imala malo nižu posteljicu ali joj nikad nije bilo prepisamo strogo mirovanje. Ali to ti nije mjerilo tako slušat tudja iskustva, ako ti je doktor rekao strogo onda je za tebe strogo! :)
    Sretno i bit će to sve ok!

BlueMoon
    24. Srpanj 2020. 15:03

Green

Pa ako ti doktorica nije baš ništa rekla da je van uobičajenog mislim da se nemaš zašto brinuti? Slike su varljive pogotovo 4D jer se radi svojevrstan "model lica", pa program to zna malo nebi rekla izmijenit ali činjenica je da se dijagnoza ne radi iz slika nego iz onog što ona vidi na ekranu iz 100 različitih kutova.
    Pa nebi ona propustila vidjet sa je nešto loše, a mi svakako nismo kompetentniji od njih, samo se prepadnemo pa umislimo svašta :)
    Tako sam ja doktora pitala sa 7 tjedana trudnoće da di su bebi ruke i noge i zašto ih nema hahaha on kaže pa valjda bi ja primjetio da ih nema kad bi ih uopće trebalo biti sada u ovom tjednu!
    Tako da, ne analiziraj puno i opusti se. Ako je doktorica rekla da je ok onda je sve ok! :)

hvala ti Green.. ma naravno, nadam se da bi vidila i rekla, al eto znas kad te uhvati panika i los osjecaj. Iako je rekla da je sve u najboljem redu. A rekla sam da si necu to raditi al eto..nekad si ne mozes pomoci. Dosad sam bila dobra 
    inace nifty plus pokazao sve u redu, iako sumnjam da se takve deformacije vide preko tog
    totalno sam zbunjena

student13ica
    24. Srpanj 2020. 15:32

Martinamila83

Cure , u srijedu 22.07. mi je beta bila 326 a danas 24.07. je 1196 , jel to malo previsoko ?
    još uvijek do kraja ne mogu biti sretna, samo preplašena.

Hvala Vam

Jesi li vadila u istom labosu? Nema iskustva sa baš toliko velikim skokom bete. Po pravilu bi trebala biti oko 700, e sad.. najbolje nazovi dok.pa da se smiriš. Držim 🤞 i javi

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

skakavac
    24. Srpanj 2020. 15:42

Tencika

skakavac

Cure, poslala sam zahtjev ali mi nije dao da odgovorim na vaše pitanje prije me primite, ne znam zasto i nadam se da nije problem

Sam te prihvatilanu grupu? Jer grupa je od sad na dalje ponovo nevidljiva i ne moze se naci…

Jesi i hvala ti 😘

Tea22
    24. Srpanj 2020. 15:44

BlueMoon

cure, evo me nakon nekog vremena.. sve je ok samo imam trenutno 100 stvari koje se odvijaju da mi dani lete i iscrpi me, tako da ono malo sto sam doma - spavam.. nista negativno, samo znate kad se skupi
    imala pregled prije 2 tj i beba se nije pokazala, skrivala se nogama i rukama, sve u redu.. i danas opet pregled, trebala radit briseve i gin ju pokusa uslikat opet se micala i imam u 4 D sliku tj dvije i sad kad gledam me takva panika ulovila. Nisam panicar, dosad nisam imala losa iskustva, s trudnocom je sve u redu od pocetka ali ono sto me sad muci je sto na toj slici beba ima bas velik nos i koda vidim rascjep usana, deformaciju.. molim pomoc i koliko su realne te slike.. bili uopce gin mogla to vidjeti i bili mi rekla ne znam.. hvala cure..
    svima cestitam na uspjesnim pregledima, citala sam ali nikako da nesto napisem.. Netko sa nadimkom na A je pitao gdje sam :) postavim sliku pa dajte sud….

Ma daaaj koliko sam puta citala iskustva mama koje kazu kako su ocekivale da ce rodit nosonju jer im je 4D tako pokazao, a ono dosla bebica sa mijusnim nosicem
    Meni je privatnica koja je radila 4D rekla da voli kad se nos tj nosna kost dobro razabiru jer to je jedan od iskljucujucih faktora kad je u pitanju down
    Takoder, ako ti je vec raden anomaly uz 4D ginekolog bi definitivno vidio da je rijec o zecjoj usni, ako ti nije nista rekao - znaci nemas brige
    Meni je moja takoder odmah iskljucila tu mogucnost, mozda je tvoj ginekolog jedan od onih koji ce eventualno ukazat na kakav problem, a nece sad pojedinacno eliminirati
    U svakom slucaju divna bebuska, cestitam 🌞🌸🥰💗

skakavac
    24. Srpanj 2020. 15:44

Martinamila83

Cure , u srijedu 22.07. mi je beta bila 326 a danas 24.07. je 1196 , jel to malo previsoko ?
    još uvijek do kraja ne mogu biti sretna, samo preplašena.

Hvala Vam

Ja bi rekla da je ovo uredna beta 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.