Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ovčica
    22. Srpanj 2020. 10:45

Evo i mene tu :)

Ovčica tako i kod mene :) Jedem sve, nemam nekih posebnih želja, dobila isto 1-2 kg kako koje vaganje. Povraćala nisam, bilo mi je muka možda jednom, na wc idem normalno. Mislim da se ne smijemo žaliti :)

Utjesno onda  Jesi i ti inace mrsavica?

22. Srpanj 2020. 10:58

ovčica

Ovčica tako i kod mene :) Jedem sve, nemam nekih posebnih želja, dobila isto 1-2 kg kako koje vaganje. Povraćala nisam, bilo mi je muka možda jednom, na wc idem normalno. Mislim da se ne smijemo žaliti :)

Utjesno ondaJesi i ti inace mrsavica?

Kaj je najbolje i nisam :) ali nekako podsvjesno kao da stalno i pazim jer me strah da ne dobijem 20 kg :) 

• kikiloo
    22. Srpanj 2020. 11:54

Vjerojatno nije ništa zabrinjavajuće, kažu da kad je tako tamno smeđe da nije za brigu. Vjerojatno ti je samo pukla neka žilica ili nešto, posebno ako je samo kod brisanja. Da se umiriš, nazovi kod doktora, ali vjerojatno će ti reći da pratiš i dođeš u svoj termin, osim ako se nedaj Bože stanje ne pogorša (a neće) :) Ja sam imala na početku smeđi iscjedak, ali je prošao.
    Sretno i sigurno će sve biti dobro! :*

Puno hvala! 

Green
    22. Srpanj 2020. 12:23

Što se kila tuće, ja sam već na +5!!! Znači u šoku sam.
    Jedem više definitivno, apetit sve veći. 
    Najviše na poslu, marenda dupla nego inače.
    Slatko me ne vuče, samo slano.
    A krenula sam sa 58 kg. I inače već 10 godina sam ma istoj kilaži kilo gore dole.
    Doktor kaže da ga ti ne brine, samo me podsjetio da nisam obavezma jest za dvoje 😂😂

Tea22
    22. Srpanj 2020. 12:33

Green cestitke na super pregledu 💃💃 hahaha prefora mi je tvoj zakljucak da je deckic jer se ne voli slikat, inace svi u takvim situacijama pomisle prvo na curicu 😄😄
    Lucija987 moram ti i ovdje cestitati na malisanima 😃💙💜 bit ce veselo 🙈🙈
    flower93 kako kul.. uskladila si svoj nadimak, sliku profila i traku na kojoj pisu tjedni 😃😄💐
    Eyia cestitam 👏👏👏 i drzim fige da prije mora saznate spol, lako moguce😃 di idete na godisnji 🌊🌊
    skakavac bokbok, dobro nam dosla 😃 cestitam na super rezultatima niftya ❤ divim se roditeljima koji uspiju izdrzat do poroda, bez da se zainteresiraju za spol 😃 i ja bih voljela iznenadenje u radaoni, al sta cu kad sam nestrpljiva 🤭 a u drugu ruku iznenadenje je svejedno prisutno neovisno o tome kada se otkrije spol 😊
    3 deckica.. ajme divno, svaka ti cast 💙💙💙 kolika je razlika u godinama?
    ovčica ja imam 161cm.. u trudnocu sam usla sa 58.5kg, sad imam 59kg 🤷‍♀️ jedem sve sto mi dode pod ruku, veci dio moje prehrane se sastoji od slatkoga (🤭🤭), uopce iskreno ne pazim.. al ni ne zamaram se sa kilama, koliko god da dobijem vjerujem da ce otic nakon poroda
    kikiloo mozda sam ja preveliki panicar, ali jednostavno ne mogu zamislit da imam nekakav obojani iscjedak i da mirno cekam sljedeci pregled
    U vecini slucajeva je sve u najboljem redu, no svejedno bih se javila ili kod svoje gineko da me primi i utvrdi stima li sve doista.. ili bih otisla na hitnu
    Barem se ne bi grizla i razmisljala odkud sad smedi iscjedak, vec bih znala na cemu sam
    U svakom slucaju sretno, i da ti trudnoca nadalje bude dosadna i skolska ❤

skakavac
    22. Srpanj 2020. 13:14

Tea kod nas je sve neobično
    Imam sinove od 21, 20 i treći od 4 godine.
    Izmedu prvog i najmanjeg ce biti 21 godina razlike 😅

Nego da vas pitam, jel vam ista pomagalo kod probave. 
    Nije mi ovako bas nikad bilo, svako 7 dana na wc, ni sljive ni zobene ni sl ne pomaže

skakavac
    22. Srpanj 2020. 13:19

kikiloo, savjet za iscjedak, javi se obavezno ginekologu, vjerojatno nije nista opasno ali možda dobiješ utrogestan ili neki progesteron i bolje da te pregleda. Biti ces mirnija, sretno ❤️

Tea22
    22. Srpanj 2020. 13:21

skakavac

Tea kod nas je sve neobično
    Imam sinove od 21, 20 i treći od 4 godine.
    Izmedu prvog i najmanjeg ce biti 21 godina razlike 😅

Nego da vas pitam, jel vam ista pomagalo kod probave.
    Nije mi ovako bas nikad bilo, svako 7 dana na wc, ni sljive ni zobene ni sl ne pomaže

Meni cokolino pomaze 🤣🤣

• Martinamila83
    22. Srpanj 2020. 13:41

Drage cure, često pratim općenito ovu stranicu i dosta mi je pomogla prošle godine kad sam imala vanmateričnu trudnoću.
    Danas sam sretna, beta 13.dan nakon embriotransfera je 325 pa eto valjda je visoka koliko bi trebala biti, u petak novi nalaz.
    Inače, imam 35 god, ovo je prva trudnoća, prvi postupak mpo i nadam se da će sve biti u redu.Tek sad počinje prava borba za malo čudo :).
    jedino neznam jel spadam u ovu grupu :)
    Sretno svim curkama i njihovim mrvicama!

-6/20 aspiracija , 13 folikula, nakon 5 dana embriotransfer- 3/21 rođena curka
    -6/22 aspiracija, 9 folikula, embriotransfer nakon 5 dana, beta ko kuća, miss ab 14tt-stalo srčeko
    -3/23 aspiracija, 9 folikula, et nakon 5d,betta0
    7/23 9js, 2 embria, et 5.dan , 1 zmrzlić , beta 02.08. 1208 , beta 04.08. 2662
    9/23 miss ab. generalizirani hidrops ploda, neg KČS

skakavac
    22. Srpanj 2020. 13:47

Martinamila83

Drage cure, često pratim općenito ovu stranicu i dosta mi je pomogla prošle godine kad sam imala vanmateričnu trudnoću.
    Danas sam sretna, beta 13.dan nakon embriotransfera je 325 pa eto valjda je visoka koliko bi trebala biti, u petak novi nalaz.
    Inače, imam 35 god, ovo je prva trudnoća, prvi postupak mpo i nadam se da će sve biti u redu.Tek sad počinje prava borba za malo čudo :).
    jedino neznam jel spadam u ovu grupu :)
    Sretno svim curkama i njihovim mrvicama!

Cestitam i sretno! 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.