Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    20. Srpanj 2020. 08:17

Anami ja sam čula da se neke bebe znaju i roditi sa tim cisticama... ako ti doktorica kaže da je sve ok onda vjerujem da i je, ili Odi po drugo mišljenje ukoliko želiš biti mirnija... vjerujem da će sve biti ok 💕
    Ovčica mene koža svako malo svrbi jer se rasteže, mažem ju često ali eto.. u prvoj trudnoći mi je sve bilo kasnije, i to zatezanje i osjet bebe... 

Lalla
    20. Srpanj 2020. 08:22

Sve je individualno i netko se treba više paziti u trudnoći, netko manje. Kad se osjeti nelagoda, zatezanje ili bol onda je očito previše i treba usporiti. Ovu trudnoću skoro sve radim normalno i dižem sina tu i tamo (ima 15 kg).  Rijetko je to jer ipak ima 3 godine i može mu se objasniti da je već velik i da ga ne mogu nositi. Sigurna sam da curama s manjom djecom nije lako. Znam da i neki jednogodišnjaci znaju već imati blizu 13 kg 
    U prvoj trudnoći me još manje sve bolilo, nisam osjećala nikakave zatezanja, bavila sam se čak i sportom prvih nekoliko mjeseci, a kasnije sam išla na trudničke vježbe. Nisam osjećala nikakvu mučninu, slabost, vrtoglavicu. Ovu trudnoću me zna još uvijek zatezati kod hodanja, a kad mi malo poraste puls osjetim mučninu i zapušem se. Možda je to do godina, kila, ali prije bih rekla da je to zato što je svaka trudnoća drugačija.

Green
    20. Srpanj 2020. 09:49

Evo nas s pregleda, sve je superr ❤️❤️
    Imamo sve što trebamo imati, rukice nogice, vidila sam i prstiće, znači nešto predivno. Odmah je doktor vidio i nosnu kost pa je i to eto super.
    Za dva tjedna idemo na nifty i jedva čekamo.
    Toliko sam sretna da bi vas sve zagrlila i izljubila da ste mi tu!!! Hehehhe ❤️❤️❤️
    I da nije se htio slikat nikako, znači ja sam sigurna da je muško-tako se ni muž ne voli slikat, a ja bi se namjestila za fotku i usred noći sa me probudiš znači na mene nije 😂😂
    Al vidit ćemo i to za dva tjedna pa ćemo znat sigurno jel curica il dečko ❤️

Eyia
    20. Srpanj 2020. 10:40

Green

Evo nas s pregleda, sve je superr ❤️❤️
    Imamo sve što trebamo imati, rukice nogice, vidila sam i prstiće, znači nešto predivno. Odmah je doktor vidio i nosnu kost pa je i to eto super.
    Za dva tjedna idemo na nifty i jedva čekamo.
    Toliko sam sretna da bi vas sve zagrlila i izljubila da ste mi tu!!! Hehehhe ❤️❤️❤️
    I da nije se htio slikat nikako, znači ja sam sigurna da je muško-tako se ni muž ne voli slikat, a ja bi se namjestila za fotku i usred noći sa me probudiš znači na mene nije 😂😂
    Al vidit ćemo i to za dva tjedna pa ćemo znat sigurno jel curica il dečko ❤️

Baš lijepo 🙂 divan je osjećaj vidjeti ih tako malene 💕🤗

flower93
    20. Srpanj 2020. 11:36

Green ovo je prekrasno za čitati  ja se baš veselim idućoj kontroli, tad ću biti nešto sitno preko 12tt i tad bi se ipak nešto malo bolje trebalo vidjeti na uzv-u. 

Lucija987
    20. Srpanj 2020. 14:17

Eto da se javimo i na forumu nije da san ga zaboravila jednostavno fb mi je lakse puno pratit
    Cestitam svim curama koje su bile na pregledima neka je samo sve u redu🙏❤
    Mi smo danas uspili i spol saznat i isli smo posteno pa smo glas dali svakom timu 😂😂😍😍

Stizu nam braco 💙 i seka ❤

🙏❤💙

• matea1201
    20. Srpanj 2020. 14:25

Lucija987 čestitam😊😊☺  ja imam brata blizanca😅

ovčica
    20. Srpanj 2020. 15:07

Cestitke cure! Divno je citati lijepe vijesti! 
    Ja odbrojavam jos 2 dana do pregleda 🤗

Green
    20. Srpanj 2020. 16:43

Hvala curke ❤️
    Mi žene uvijek mislimo da je muško 😂😂
    Ja bi se danas mogla zakunut da sam vidila jajca 🙈🙈🙈 al kad sam pitala doktora on kaže da je rano još jako, tako da ništa još tek za 3 tjedna kad već dodji rezultati od niftiya 😉

Green
    20. Srpanj 2020. 16:45

Lucija987

Eto da se javimo i na forumu nije da san ga zaboravila jednostavno fb mi je lakse puno pratit
    Cestitam svim curama koje su bile na pregledima neka je samo sve u redu🙏❤
    Mi smo danas uspili i spol saznat i isli smo posteno pa smo glas dali svakom timu 😂😂😍😍

Stizu nam braco 💙 i seka ❤

Bravo Lucija ❤️
    Znači imamo dve trudnice sa blizancima na zimskim bebama, ti i flower, ma kako lijepo ❤️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.