Cure, ta lagana probadanja su skroz normalna, mene ginekologica uvijek umiri i kaze da je normalno. Menstrualne bolove sam osjecala sve do 13-14 tjedna, konstantno. Onda se smirilo ali i sad me svako toliko zna probosti lagano oko jajnika. U drugom tromjesjecju sire se ligamenti i podize maternica i normalno je to osjecati. Ovisi i o gradji, sjedenju/dugom stajanju, probavi, ali dok god nije bas jaka bol koja ne prestaje i nedajboze popracena krvarenjima kazu da nema panike... i svakako mi je s 22 bilo lakse ( ili nisam bila toliko opterecena svakim pomakom ) nego sad sa 30 😂
Osjetila sam svog sinčića 3-4 puta kako me lupio kada sam se išla odmoriti 🥰
Legla na leđa, stavila ruke na trbuh i nakon par minuta se mrvica javio 💙
Stvarno je puno lakše kada se tu izjadamo i dobijemo podršku, hvala vam cure od srca 💕💋
Pozdrav cure! Nova sam tu i imam jedno pitanje. Na kontroli sam bila i na mozgu bebice kaže ginicka imaju dvije male ciste s jedne strane 😭 6 i 7 mm ona kaže ništa to nije strašno jer je tek sredina 19-tog tjedna i da bi se trebalo povuc. Radila sam u 12-tom tjednu harmony test i anomaly scan i sve je super po tome. Strah me nenormalno a kontrola tek za 3ipo tjedna. Jel koja od vas ima kakva iskustava jer sam blago rečeno očajna?
Anami moja je bebica imala isto par cisti sa obje strane na mozgu, to su ustvari krvne žilice koje se nakupe i nestat će kako će bebin mozak rasti... to je dosta učestalo, i mojoj bebi se povuklo, nakon 3 tjedna ih vise nije bilo, ali shvacam tvoju zabrinutost...
Da je nešto strašno bi ti ginekologica rekla ne brini, ponekad treba duže da se povuku ali budu 🤗
U kojem tjednu je to kod vas bilo? Jer ja sam sad 20 tjedan trudna 😢
Ja sam imala u 13.tjednu, u 16.tom je nestao... ali ginekolog se začudio da ne tako brzo nestao, inače nestaje do 24tt od prilike.
Znam poznanicu kojoj je mali isto imao te ciste dosta kasno i sve je bilo ok...
Ja još svoju bebicu ne osjetim 😔 ali možda je još rano jer je prva trudnoća,ali danas me zaboljelo par puta baš pravo nisam se mogla ispravit no nije jišta za paniku rekla mi je ginekologica da će mi tako bit da si beba radi mjesta da samo nek ne paničarim osim ako mi krene i krvarenje i baš jaki bolovi da idem odmah na hitnu tako da se toga držim. Bolovi su sad prestali sve je oke a krvarenja nije ni bilo pa sam samo malo odležala i masirala trbuh. Samo me zanima kad ću ja svoju bebu osjetit zanima me kakav je to osjećaj 🥰
Ja sam u prvoj pocela osjecati tek nesto prije 20 tt.
A in wonderland, sad si me malo umirila. Pretpostavljala sam da je to razlog ali kad jedna od nas napise da dozivljava isto, lakse je :)
Nova19, i ja najcesce osjetim dok sam na ledima i mirujem, pogotovo pred spavanje ili usred noci pa pomislim da bebonji ne pase polozaj i onda promijenim polozaj 🙈
Danas imam osjecaj da ce mi se koza na trbuhu raspuknuti, siri se ocito, ali nekad je bas cudan i nelagodan osjecaj. Kako vi to osjecate?
Ja uz svoju curicu od 8 mj i zaboravim da sam zapravo opet trudna i da se trebam vise cuvati i odmarati..u prvoj tt su i meni stalno svi zugali i nista mi nisu dali,doslovno vrecu sa namirnicama mi nisu dali da sama nosim😂🙈Sad sam jos vise stalno u pogonu i sve radim,nosam i dizem moju curicu koja trenutno ima 9i pol kg i tek kad pocnem nesto cudno osijecati sjetim se da moram ipak poceti vise paziti..npr jucer sam imala osijecaj kao da ce mi dole izaci bebina glava,eto slikovito opisano🤣🤣a u prvoj tt sam tako osijecala negdje u 36.tjednu kad sam se pocela i otvarati..pravo me strah sada🙈😲pregled mi je za 2 tjedna,pa cemo vidjeti sto kazu..
Sto se tice kila,i dalje sam na istoj kilazi sto je razlicito od prve tt,u prvoj tt sam s vise kg i zatrudnila i do ovog perioda se vec udebljala nekih par kila,nakon poroda sam smrsla vise nego sto sam ikad bila,ali ne opterecujem se puno,glavno da je beba uredu..Cure ja od pocetka imam osjecaj da nosim muskicaa💙s malom nisam imala nikakvi osjecaj osim sto sam jednom sanjala da imam zensku bebu😂😂💕
Sortiraj odgovore
Najstariji