Atalanta heej dobrodosla povratnice 😀 mogla si nam se slobodno javljat i u trenutcima kada si patila od kojekakvih tegoba.. tu smo jedna za drugu 😊
Drago mi je da se sada vec osjecas bolje ❤
Hej😁😁 hvala ☺️Vjeruj utlacila bi svaki dan, bolje da sam sve prosla sama😐
Uglavnom od hiperemeze ja sam sa kg otisla u -4kg, ali evo polako se vracam. Od hrane bi jela sve samo ne kuhano upravo zato sta sam 2 mjeseca bila na strogoj dijeti🤮 samo kuhano i maslinovo ulje🤦♀️ sad tu i tamo prekrsim.bez lubenice ne funkcioniram na dnevnoj bazi😁 sto je dobro jer malo tekucine pijem inace...
I sad pitanje za sve vas...dizanje teskog. Svi mi prigovaraju ja sam jako aktivna, mislim sama sam sa malom, bacam smece, vucem s place, sredujem vrt, cistim turbo.i neki dan me bolilo nisko i svi mi prigovarali sto dizem iznas npr. 5 kg🤦♀️ pa sama lubenica mi ima svaki dan toliko😁😁 pazite li vi na to i imate li ta strecanja, bolove nekad pri hodu?
Tea22 hvala na pojasnjenju.. Malo me isprepadala tim, a opet se sve tjesim da je valjda ok, cim je rekla kontrola za 4 tjedna..
Juce sam opet imala zigove, ali sada dole nisko. Pocela sam se pitati da ju mozda ne osjetim, jer je una UZV bas tako nisko sjedila. Iako znam da je jos rano da je osjetim, pogotovo za prvu trudnocu. Ali meni je stomak bas bas narastao, a inace sam sitna, pa mozda vec nema mjesta.. iako se nisam nesto pretjerano udebljala, 1.5-2kg.
Student13ica, tako je meni bilo na pocetku. Doslovce svaka 2h sam morala jesti, inace krene strasna bol zbog gladi.. sad su mi razmaci nesto veci, nemam takve napade gladi, pa je nekako lakse..
Ja sam u 18tt, negdje na plus 4-5… ne jedem nista previse, nemam posebne zelje nikakve ( osim lubenice koju mogu u bilo koje doba ) , samo grill ne mogu od pocetka trudnoce 🤣 ali me ubija usporena probava i zatvor unatoc velikim kolicinama voca, vode, donata… ima li ko kakvo rjesenje? 🤦♀️
400 mg magnezij citrat od solara i nemas frke :)
Mene od jucer pikne u donjem dijelu desnog jajnika. Ali sam pakirala stvari, putovala i sjedila 5h u autu. Nisam dizala tesko, ali si mislim da sam se mozda preopteretila. Nije nista strasno ali dovoljno da povremeno osjetim. Ali vjerujem da je od puta i tog polozaja. U sri idem kod gin pa cu vidjeti svoju mrvicu, jedva cekam! i mislim da je osjetim, onak, ko da prducne i napravi mjehurice. Sretna sam kad se javi
Mene je noćas uhvatio grč u trbuhu i sada me strah jel sve ok... nije dugo trajalo ali je bio jači od ostalih do sada... čekam da mi se bebac javi 😶 nadam se da je sve ok i da je to normalno jer beba raste, inače ih rijetko imam... ali posto smo na otoku još tjedan dana a kontrola tek za 2 ... nadam se da je sve u redu.
I ja vjerujem da je to sve zato jer bebonje rastu. Pa moramo nesto osjetiti kad se sve mijenja unutra
Ovčica i ja se nadam, ostajem pozitivna, ipak se unutra sve mjenja i radi si mjesto 😌
Atalanta pa ja sam pitala za tebe gdje si, jer dugo te nije bilo a nisi najavila odlazak 😂😂 drago mi je da si tu sad i da je bebac dobro 🥰 ti si i spominjala da si i u ranijim t imala jake mucnine i da se pribojavas ponovo, dobro je da je proslo sad se stignes oporaviti i uzivati ❤️🥰
Kod mene nema nista novoga, u ponedjljak idem dati krv za nifty, na pocetku sam mislila da necu nikako, pa sam rekla basic paket pa mi evo danas bas djeluje da u basic nema nista pa cu sutra ipak reci standard 😂😂😂 inace trebala sam imati pregled 16.07 al sam ja uredno otisla 17.07 i cekala pred vratima kucala da bih onda tek vidjela da je pregled trebao biti jucer i da amb uopste taj dan i ne radi 😳😳 znam tako biti smusena i glupasta da nr vjerujem
Bok curke :)
Evo ja svoju mrvicu osjecam vec tjedan dane a zadnje dane sve jače i baš se vidi kad lupi na trbuhu ❤
Ja sam u 18tt, negdje na plus 4-5… ne jedem nista previse, nemam posebne zelje nikakve ( osim lubenice koju mogu u bilo koje doba ) , samo grill ne mogu od pocetka trudnoce 🤣 ali me ubija usporena probava i zatvor unatoc velikim kolicinama voca, vode, donata… ima li ko kakvo rjesenje? 🤦♀️
400 mg magnezij citrat od solara i nemas frke :)
Idem odmah po to, hvalaaa ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji