Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tomica01
    18. Srpanj 2020. 09:15

Antalanta bas tako!!! Sad uživaj! Drago mi je da si ipak napravila nifty i sto je sve uredno!! ❤️
    .
    Cure sto se tiče kratkih hlača - ja sam u Him našla sebi od jeansa za samo 35 kn! Uz to sam našla i neke kao kratke taice (takav je materijal ali su kratke) sa visokim strukom za 35 kn također! 

mommy_V
    18. Srpanj 2020. 11:37

Pozdrav drage moje,evo i mene nakon dugo🤗Prvo zelim cestitati svim novim plusicima i urednim trudnocama!🥰
    S mojom je takoder sve u najboljem redu,lagano guramo 15. tjedan.S obzirom da mi je druga trudnoća,trbuh se počinje vidjeti.Mučnine su srećom prestale i sad preostaje samo uživati(koliko je to moguće uz bebu doma🤣).
    Što se tiče trudničke odjeće,ja sam u lidl-u prošle godine u prvoj trudnoći kupila tajice,ali nisam zbog dužine baš zadovoljna,naime dosta sam visoka (180cm) pa su mi bile kratke,u hm-u imaju duže i na asosu,po meni malo i kvalitetniji te udobniji materijal.
    Počela sam i osijećati bebine udarce,barem mislim da je to to,jer u prvoj tt sam koji tjedan kasnije.😍🥰 
    Cuvajte mi se i uzivajte!🤰🏽❤️

mommy_V
    18. Srpanj 2020. 11:42

Cure,da vas pitam!Imate li vec nekakvu žudnju za određenom hranom i kako teče kilaža kod vas?

Ja sama sebi ne vjerujem da crave-am samo zdravu hranu,znaci povrce,voce,ribu,jogurt...Davila bi se u tomee🥦🥑🍅🥕🥬🥒🐟🍽..Slatkisi me uopce ne privlace niti fast food sto je skroz suprotno od prve tt..Takoder se nisam jos nista ni udebljala(vjv zbog toga😅)🤗

Nova19
    18. Srpanj 2020. 12:42

Mommy meni isto paše jako voće i povrće, te jogurti i sirevi... ali jedem i slatko 😁 ono šta nikako ne mogu su kokice 🤦🏼‍♀️ A davila se u njima na početku 😆
    Ja sam prvi put 14/7 osjetila bebin udarac u svoj dlan, baš sam pogodila mjesto i položaj, divan osjećaj 💙
    Svaki dan ga osjećam i jako sam sretna i smirenija 💕

Tea22
    18. Srpanj 2020. 13:12

santina i ja sam u tim tjednima osjecala bolove zbog kojih sam otisla na hitnu..
    Odlicno da je sve super 💗
    Niska posteljica nije alarmantna do 24tt, ako se ne podigne do 24tt postavlja se dijagnoza placente previe... ne znam zasto ti je gineko to uopce spominjao u 13tt 🤷‍♀️🤷‍♀️

Tea22
    18. Srpanj 2020. 13:15

Atalanta heej dobrodosla povratnice 😀 mogla si nam se slobodno javljat i u trenutcima kada si patila od kojekakvih tegoba.. tu smo jedna za drugu 😊
    Drago mi je da se sada vec osjecas bolje ❤

Tea22
    18. Srpanj 2020. 13:16

mommy_V hahaha ja zivim na slatkome 🤭🤭😄
    Trenutno sam u plusu pola kile

Lalla
    18. Srpanj 2020. 15:07

Meni jos uvijek proteini i nisu bas dragi. Zato sam i mislila da je curica jer ima bapska da decki vise traze proteine. Pašu mi razne salate, pizza, pasta sa svačim, sendviči, voće, krumpiri sa raznim povrcem, palacinke. Nemam bas lude prohtjeve, npr najvise mi se jedu mamine knedle od marelica. Na vecer i po noci nemam bas pretjeran apetit kao na pocetku trudnoce kad sam se budila usred noci i jela. Mislim da sam dobila 2 kg, a u prvoj trudnoci mislim da sam imala u ovo vrijeme +5. Imam zapisano da sam u 20-om tjednu bila na +7. Necu se opterecivati s kilama osim ako mi doktori kazu da trebam smanjit.

student13ica
    18. Srpanj 2020. 15:14

Ja nemam želju za hranom, osim što moram svaka 2 sata nešto jesi, jer ako ne, uhvati me jaaka glad i loše mi dodje. Kile su iste, za sad. 💪 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• a_in_wonderland
    18. Srpanj 2020. 22:55

Ja sam u 18tt, negdje na plus 4-5... ne jedem nista previse, nemam posebne zelje nikakve ( osim lubenice koju mogu u bilo koje doba ) , samo grill ne mogu od pocetka trudnoce 🤣 ali me ubija usporena probava i zatvor  unatoc velikim kolicinama voca, vode, donata... ima li ko kakvo rjesenje? 🤦‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.