Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    10. Srpanj 2020. 18:56

misslolica

Cestitke svima na urednim nalazima 🥰🥰🥰 ja sam isto nestrpljiva da saznam spol, moj neki osjecaj je da je deckic ne znam zasto ali jako bih voljela djevojcicu, mada kako kazu samo nek nam je zdravo i zivo svejedno je ❤️❤️ Sto se tice stomacica, ja sam i ranije imala nakupine sala bas na stomaku ali sad imam osjecaj da se uoblio i da nemam struka nikako, odavno svoje jeans ne mogu zakopcati… u pepcu sam uzela neke sa gumom gore i one su mi super… ove hlace nisu iz pepca i evo kako to kod mene izgledahttps://ibb.co/zFFz4JZ

Nazire se pomalo🤭🤭

Evo i mene tu :)
    10. Srpanj 2020. 20:12

Bok curke!! 
    Cestitam svima na super nalazima 👏👏👏💐💐💐 super vijesti!!! 
    I meni je danas stigao nalaz niftya i sve je super i nizak rizik i stize nam curka 💕💕💕 a ja sam bila uvjerena da ce bit decko, bas me prevario filig 😁

Eyia
    10. Srpanj 2020. 20:23

Evo i mene tu :)

Bok curke!!
    Cestitam svima na super nalazima 👏👏👏💐💐💐 super vijesti!!!
    I meni je danas stigao nalaz niftya i sve je super i nizak rizik i stize nam curka 💕💕💕 a ja sam bila uvjerena da ce bit decko, bas me prevario filig 😁

Aaa čestitam! 😊❣

Eyia
    10. Srpanj 2020. 20:26

Ja sam slala danas par mailova i zvala vinogradsku u vezi pregleda (UZV) za rani kombinirani probir pošto sam dobila informaciju da se moram za njega najaviti..međutim nitko mi ništa nije odgovorio. Navodno se odgovor čeka od 5-8 dana, a hitno mi je jer bi ga trebala obaviti do idućeg petka..uopće ne znam koga da zovem više..jer ako budem čekala tjedan poslije budu me odbili jer beba bude prevelika. 😒

Nova19
    10. Srpanj 2020. 20:27

https://ibb.co/JRLy7zj
    Ja svoj ne mogu sakriti ni da hoću... 🤣
    U prvoj trudnoći mi je bio takav sa 5-6 mjeseci, sada već sa 4 🤪 ali dobro, imam i više kolica nego prije 6 godina 😂🙃

Lalla
    10. Srpanj 2020. 20:38

Tea22

Lalla

Evo kod mene je vjerojatno dečkići to drugi
    Al ocito ce moci birati cure
    Jos cekam potvrdu Niftya.
    Moj trbuh izgleda samo salasto.

Nisam upratila da vec imas dijete 😃 koliko stariji braco ima godina☺️

Ima 3 godine  Pravi je mali decko, nista vise od bebe nema.

• matea1201
    10. Srpanj 2020. 20:39

Nova19 bome je to pravi trudnički trbuh, super😁  kako se stavi slika? da se i mi pokažemo😅

Lalla
    10. Srpanj 2020. 20:43

Nova19

https://ibb.co/JRLy7zj
    Ja svoj ne mogu sakriti ni da hoću… 🤣
    U prvoj trudnoći mi je bio takav sa 5-6 mjeseci, sada već sa 4 🤪 ali dobro, imam i više kolica nego prije 6 godina 😂🙃

wow, stvarno ti je poveci. Ne bude valjda i meni tako u 4 tjedna nabujao 

Lalla
    10. Srpanj 2020. 20:45

matea1201

Nova19 bome je to pravi trudnički trbuh, super😁 kako se stavi slika? da se i mi pokažemo😅

Odes na ibb.co i tamo uploadas fotku i onda dobijes link pa ga copy i ovdje paste.

Lalla
    10. Srpanj 2020. 20:47

Eyia

Ja sam slala danas par mailova i zvala vinogradsku u vezi pregleda (UZV) za rani kombinirani probir pošto sam dobila informaciju da se moram za njega najaviti..međutim nitko mi ništa nije odgovorio. Navodno se odgovor čeka od 5-8 dana, a hitno mi je jer bi ga trebala obaviti do idućeg petka..uopće ne znam koga da zovem više..jer ako budem čekala tjedan poslije budu me odbili jer beba bude prevelika. 😒

Probaj neku drugu bolnicu mozda: sveti duh npr.
    Ili odi privatno (mislim da ti je oko 600 kn npr mazalin na kvatricu).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.