Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    11. Srpanj 2020. 16:16

Evo i mene tu :) cestitam ti od srca na urednom nalazu i malenoj princezici 🌸💗
    Nova19, matea1201 prekrasne busice cure 😍😍😍
    Mara Kokosica heeej :) pa kako si nam ti

Tea22
    11. Srpanj 2020. 16:18

lilika bit ce to sve super ❤ samo miruj i pomalo
    Cestitam ti 💃💃

Tea22
    11. Srpanj 2020. 16:18

Meni je trbuh bas velik, a dobila sam tek 1.5kg 😳😳

• matea1201
    11. Srpanj 2020. 16:26

Tea22 hvala😊  ja sam do sada dobila 2,5kg😳

santina
    11. Srpanj 2020. 18:06

Cestiyke na dobrim nalazima. 😊
    Meni je stomak bas puno narastao. Jedva sam ga skrivala, iako vjerujem da mozda neko i sumnja na poslu. Zato cu sad nakon dobrog nalaza odmah u pon objelodaniti, pa da se opustim.
    Prva mi je trudnoca, ne znam zasto je ovoliko buknuo. Inace sam sitnija, pa mozda i zato.. Kod doktora kazu zbog Utrogestana, pa se sve nadam da ce mozda splasnuti, ako mi ga ukine za 3 tjedna.. i bas je onako, dosta tvrd i napet, sala vise nigdje nema. 😆😆
    https://ibb.co/dtJY2RN

Tea22
    11. Srpanj 2020. 18:56

santina

Cestiyke na dobrim nalazima. 😊
    Meni je stomak bas puno narastao. Jedva sam ga skrivala, iako vjerujem da mozda neko i sumnja na poslu. Zato cu sad nakon dobrog nalaza odmah u pon objelodaniti, pa da se opustim.
    Prva mi je trudnoca, ne znam zasto je ovoliko buknuo. Inace sam sitnija, pa mozda i zato.. Kod doktora kazu zbog Utrogestana, pa se sve nadam da ce mozda splasnuti, ako mi ga ukine za 3 tjedna.. i bas je onako, dosta tvrd i napet, sala vise nigdje nema. 😆😆
    https://ibb.co/dtJY2RN

Bas kjut trbuscic 🥰

Nova19
    11. Srpanj 2020. 20:32

Santina bas lijepi trbuščić 🥰🥰

santina
    11. Srpanj 2020. 21:57

Posto valjda moram brinuti zbog neceg, sad je to zasto je toliki u ovoj ranoj fazi trudnoce. Kako li cu iznijeti onda trudnocu, jer sam sa kicmom na Vi..  
    Blago onima koji rijetko kad o cemu razmisljaju i brinu 😂😂

ovčica
    11. Srpanj 2020. 23:12

Bas su divni trbuscici. Ja sam bas ponosna kad rastu :)
    Cure, sto se tice ronjenja, jel to prihvatljivo u trudnoci? Mislim, onako povrsinski, nista preduboko, za pravo ronjenje u dubinama sam citala da nikako nije preporucljivo. 

Lei_Be
    12. Srpanj 2020. 11:38

Tea22

Lei_Be

Ja bi samo da pohvalim Tea22 što je toliko strpljiva i marljiva da svima odgovara, svaka čast ☺☺

Hahaha to kad sam sigurna da imam par sati u komadu slobodno, pa sve detaljno procitam, skrinam i krenem odgovarat 😄😄
    Kada ti onda planiras ici na 4D?

Joj mi smo sad imali show.. živimo u Njemačkoj i doktorica mene pita dal želimo raditi Nifty nek odlučimo, da moramo do 14 tjedna i još mi gore na prospekt napiše mjerenje nuhalnog nabora nek guglamo šta kako... i guglam ja, pitam ovdje, fino cire odgovore ništa strašno, malo duži ultrazvuk i vađenje krvi... mi se odlučimo, zovem gin, kaže imate na prospektu kontakt, zovite njih i dođite po uputnicu... i imala ja termin 13+6, reko taman.. došli mi tamo kad doktorica kroz priču kaže mi ne radimo ultrazvuk, mi smo samo klinika za gentske bolesti 😂
    Muž i ja ostali paf i sad on zove ginekologicu (malo ljut jer još nikako nije vidio bebu, ne daju da bude sa mnom zbog korone).. i kaže ona mogu vam dat 24.07. termin, kaže muž zaboravi nećemo bit ovdje.. i uglavnom toliko joj je nakukao da kad se vratimo sa GO idemo zajedno na detaljan ultrazvuk, tad ću bit 20 tt, a rekla je da u 25 tt dođemo na 4D da mi ga ona može napravit 😁😁😁
    Kod mene je problem što u toj praksi rade dvije gin, jedna mlada i jedna stara.. mlada radi samo jedan dan i ona je super i može sve, a kad sam staru pitala za 3D/4D, ona kaže da ona to ne radi jer je 2D njoj dovoljan da vidi sve što treba, zato sam htjela u HR radit, ali eto 😊 
    Vidjela sam da su cure pisale na temu spola, pa da se i ja izjasnim 😂 od kad sam saznala da sam trudna, imam osjećaj da je dečko.. sutra ili utorak se nadam rezultatima Niftya i da ćemo konačno saznat spol, jedva čekam i baš me zanima dal me osjećaj vara ili ne 😍
    I ispričavam se svima na dugom postu 🙈🙈🙈

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.