Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    11. Srpanj 2020. 07:20

Drage cure, prpcitam vas nekad.
    Cestitam na lijepim vijestima i zelim da samo tako se nastavi.

Sretnooo♥️😍

06/20 blighted ovum 8tt.

Eyia
    11. Srpanj 2020. 07:29

Lalla

Eyia

Lalla

Eyia

Ja sam slala danas par mailova i zvala vinogradsku u vezi pregleda (UZV) za rani kombinirani probir pošto sam dobila informaciju da se moram za njega najaviti..međutim nitko mi ništa nije odgovorio. Navodno se odgovor čeka od 5-8 dana, a hitno mi je jer bi ga trebala obaviti do idućeg petka..uopće ne znam koga da zovem više..jer ako budem čekala tjedan poslije budu me odbili jer beba bude prevelika. 😒

Probaj neku drugu bolnicu mozda: sveti duh npr.
    Ili odi privatno (mislim da ti je oko 600 kn npr mazalin na kvatricu).

Budem..moram zivkati nema mi druge. I samo da pitam plaća li se u prvom trimestru probir? Na nekim forumima vidim da su žene plaćale čak 350 kuna..mislim, što nije to na teret države? 🤔

Ne placas ako ides u bolnici, ako ides privatno onda placas. Al nije dovoljno za kombinirani dati krv, vec ti moraju na uzv uzeti mjere. Zato kazem 600 kn. Neke cure odu kod svog gina uzeti mjere besplatno i onda odu privatno vaditi krv s tim mjerama pa plate 350 kn.

Kužim kužim sve, hvala! 🙂

Evo i mene tu :)
    11. Srpanj 2020. 08:57

Hvala svima na čestitkama 
    Ja isto nisam ništa još dobila kaj se kilaže tiče, ali i iskreno ne papam puno praktički isto kao i do trudnoće. Ja se bojim da se previše ne udebljam pa moram priznati da čak i pazim i idem na trudničko vježbanje 

lilika
    11. Srpanj 2020. 09:32

Pozdrav, evo da vam se i ja javim, čitala sam slične komentare.. u 6+1 pojavilo mi se oskudno krvarenje, kako se samo vidjela GV i ŽV predpostavili su da je messed :( željena je trudnoća pa su me ostavili u bolnici.. nakon 2 dana pojavila se bebica i veliko srčekoo <3 .. Duphaston i mirovanje.. trudnoća je uredna, a beta pravila.. trenutno sam u 8tt, i za sada je sve uredu.. 
    Mislim da je i stomačić počeo rasti.. 💞🤰

11. Srpanj 2020. 09:44

Hej zene iman par pitanja 
    Muci me nesanica zadnjih par dana nenormalno dodem s posla jedva gledam na oci legnem a nebi dragi Bog zaspa nikako pa nikako pa me uvati neka nervoza u noge pa nikako na zelenu granu i navecer isto legnem umorna ka pas al nemogu zaspat ili taspen pola sata pa se probudin zanjih par veceri ako sapavam sve skupa 2 sata uzas… Ima neko iskustva neki savjet
    I jos nesto da budem otvorena i iskrena uopce mi nije do odnosa dragi se uvati oko mene a mene nije briga ni 5%… Muci me to sta mi treba puno puno duze da dodem do kraja nego prije i boli me ne puno al osjetim kao da se stisla kad ide uc(da izvinite na izrazima) jel to uredu ili?

Lalla
    11. Srpanj 2020. 10:39

Mara Kokosica

Drage cure, prpcitam vas nekad.
    Cestitam na lijepim vijestima i zelim da samo tako se nastavi.

Sretnooo♥️😍

Sretno i tebi da sto prije docekas jedan lijepi plus!

Lalla
    11. Srpanj 2020. 10:41

NeverGiveUp55

Muci me nesanica zadnjih par dana nenormalno dodem s posla jedva gledam na oci legnem a nebi dragi Bog zaspa nikako pa nikako pa me uvati neka nervoza u noge pa nikako na zelenu granu i navecer isto legnem umorna ka pas al nemogu zaspat ili taspen pola sata pa se probudin zanjih par veceri ako sapavam sve skupa 2 sata uzas… Ima neko iskustva neki savjet
    I jos nesto da budem otvorena i iskrena uopce mi nije do odnosa dragi se uvati oko mene a mene nije briga ni 5%… Muci me to sta mi treba puno puno duze da dodem do kraja nego prije i boli me ne puno al osjetim kao da se stisla kad ide uc(da izvinite na izrazima) jel to uredu ili?

Za prvo magnezij, za drugo nemam pojma - pitaj ginekologa. Meni se nista nije stislo. 

11. Srpanj 2020. 11:38

Lalla

NeverGiveUp55

Za prvo magnezij, za drugo nemam pojma - pitaj ginekologa. Meni se nista nije stislo.

Hvala 

Hahah 😂Imam osjecaj kao da teze ulazi, ono inace hop cup nista neosjetin a sad bas osjetim momentak kad ude.. 

Sara2021
    11. Srpanj 2020. 11:55

Vidim da spominjete trudnicko vjezbanje. Ja sam planirala na jogu za trudnice ali ova korone sve zeznula. Ne da mi se placati online trcajeve jer mi to nije to, onda mogu i na youtubeu pronaci vjezbe. Imate li neke preporuke za neki dobar kanal za te trudnicke vjezbe?

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Green
    11. Srpanj 2020. 14:06

Sara2021

Vidim da spominjete trudnicko vjezbanje. Ja sam planirala na jogu za trudnice ali ova korone sve zeznula. Ne da mi se placati online trcajeve jer mi to nije to, onda mogu i na youtubeu pronaci vjezbe. Imate li neke preporuke za neki dobar kanal za te trudnicke vjezbe

Upiši u youtube Tone it up -pregnancy, izaći će ti njihove vjezbice. Odlične cure, jedna od njih je bila trudna pred jedno dve godine pa su snimile par videa... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.