Teačestitke na divnom pregledu ❤️❤️❤️ Mene takav čeka za 3 tjedna 🥰 divni su ti 3D/4D! U utorak sam vidjela malog da siše palac 🥰🥰
Samo pripazi malo sa suncem, ja sam u prvoj trudnoći isto tako stalno bila na suncu kao prije i mazala se ali mi je izbila fleka na čelu koju dan danas imam, mjenja se pigmentacija radi hormona a ja to nisam znala 🤷♀️😁
Mi sutra idemo na more 👏👏👏 mala je već na moru sa bakom i didom i konačno ćemo koji reci sa će dobiti braceka 💙💕🥰❤️
Hvala ti Nova 🥰🥰
Ajme jel vjerujes da mi to isto mama govori, identicno.. u trudnoci dobila fleku na celu koju je nakon 3 mjeseca mazanja nekom biljlom uspjela ukloniti..oces da je pitam s cim se mazala da i ti probas?
Predivno, uzivajte 🌊🌊🌊
Tea22
Kako se tocno zove ta grupa na fejsu? Da mogu i ja uci u nju, nisam ni znala da je ima. 🙂
Tea22 čestitam na divnom pregledu, sigurno je neopisivo vidjeti svoju bebicu tako, kao da je ispred tebe 🥰 jedva cekam da i ja idem 😍
Moram te pohvaliti sto toliko strpljivo svima odg na sve, svaka ti čast.
Ja nisam na fb jer mi je tamo previse svega, ovdje kao da pisemo samo bitnije stvari i ne zamaramo se previse, ili? 😊
A za aplikaciju, normalno ju skines na mob, free je.
Doslovno vec mogu zamislit kako ce izgledati 🥰🥰 Puno puta sam vidjela usporedbu 4D i bebe nakon sto se rodi i ne bi vjerovala kolika je slicnost 😃
Od pocetka sam na forumu, i ne mogu ga tek tako napustiti.. a i lijepo mi je citat o vasim uspjesnim pregledima i kako napreduju bebice 🧡
Bok cure, imala sam krvarenje (smedje) i zavrsila na hitnoj. Pokazao se plod i srcana radnja, moram mirovati, hematoma nema, ne znam otkud to smede. Po menstruaciji sam jucer bila 6+4, a po zv 6+1. Odnose sam imala samo 6.6. i 8.6. A trakica mi je od tih dana pokazala pozitivno samo 7.6. Znaci ovulacija mi je bila ili 7.6. ili 8.6. (Sto je vjerojatnije.) Pa zanima me je li mi onda plod u zaostajanju? Doktori uvijek kazu mi ne znamo kad je bila ovulavija, ali evo ja znam i jos sam imala samo dva puta odnos u cijelom mjesecu, nema tu sta biti drugo. Imala sam jedan spontani jer se plod prestao razvijati u 6.tj. Sad idalje kaf idem na wc s vremena na vrijeme imam malo smedjega, kao onako nekakve mrvice. Dugo mi je cekati jos 2 tjedna za pregled. Mislite da bih trebala otici privatno ranije? Samo da vidim radi li srce.. Ne znam je li imao tko ovakvu situaciju da mi da savjet
Srce kuca, to je najvaznije ❤
Ja sam tocno sa 6tt prokrvarila, nikad se nije saznalo zasto 🤷♀️ jednom sam se obrisala, na papiru svjeza krv.. pravac hitna
Nakon toga se krvarenje vise hvala Bogu nije niti jednom pojavilo
Na hitnoj je bila pozitivna srcana akcija, prepisali su mi Duphastone i mirovanje.. kako je bila korona nisam ni imala sta pametno radit pa sam stvarno mirovala
Od tad svaki pregled savrseno uredan, beba veca za 2 tjedna
Opusti se samo, smanji tempo i pricekaj 2 tjedna da ti potvrde da je sve u najboljem redu 🤞☺️
Tea, cestitke na super pregledu, mislim da sve mi jedva cekamo te preglede da vidimo svoje bebice 😍
To sam i ja cula za pigmentaciju prilikom suncanja. Ja oduvijek imam fleku na celu, pa kad potamnim i ona se bolje vidi. Cim izgubim boju vise se i ne primjeti. Sad ne znam jel tako i u trudnoci.
Ovo za posteljice jos uvijek ne kuzim u potpunosti, dr mi nikad nije nista spomenula. Bas cu pitati na sljedecem uzv…
Hvala ti 💗
Sto te za posteljice zanima, mozda znam pomoci (a mozda i ne, al svejedno reci 😅)
Tea22
Kako se tocno zove ta grupa na fejsu? Da mogu i ja uci u nju, nisam ni znala da je ima. 🙂
Zimske klokanice 2020🧡
Izvinite ako vam oduzimam vrijeme ali zeljela bih cuti cuti vase misljenje.Nevina sam,nikad nisam imala odnos.Decko i ja smo se malo igrali i on je polnim organom trljao o moj stomak,ja sam imala donji ves.On kaze da nije ejakulirao ali zanima me ako jest posto je na vrhu vesa bilo mokro,da li se sa stomaka sperma mogla sliti do rodnice i uci u nju iako sam imala donji ves na sebi,penis nije dolazjo u dodir s rodnicom i bila sam u sjedecem polozaju?
Hvala unaprijwd
Bok cure, imala sam krvarenje (smedje) i zavrsila na hitnoj. Pokazao se plod i srcana radnja, moram mirovati, hematoma nema, ne znam otkud to smede. Po menstruaciji sam jucer bila 6+4, a po zv 6+1. Odnose sam imala samo 6.6. i 8.6. A trakica mi je od tih dana pokazala pozitivno samo 7.6. Znaci ovulacija mi je bila ili 7.6. ili 8.6. (Sto je vjerojatnije.) Pa zanima me je li mi onda plod u zaostajanju? Doktori uvijek kazu mi ne znamo kad je bila ovulavija, ali evo ja znam i jos sam imala samo dva puta odnos u cijelom mjesecu, nema tu sta biti drugo. Imala sam jedan spontani jer se plod prestao razvijati u 6.tj. Sad idalje kaf idem na wc s vremena na vrijeme imam malo smedjega, kao onako nekakve mrvice. Dugo mi je cekati jos 2 tjedna za pregled. Mislite da bih trebala otici privatno ranije? Samo da vidim radi li srce.. Ne znam je li imao tko ovakvu situaciju da mi da savjet
Srce kuca, to je najvaznije ❤
Ja sam tocno sa 6tt prokrvarila, nikad se nije saznalo zasto 🤷♀️ jednom sam se obrisala, na papiru svjeza krv.. pravac hitna
Nakon toga se krvarenje vise hvala Bogu nije niti jednom pojavilo
Na hitnoj je bila pozitivna srcana akcija, prepisali su mi Duphastone i mirovanje.. kako je bila korona nisam ni imala sta pametno radit pa sam stvarno mirovala
Od tad svaki pregled savrseno uredan, beba veca za 2 tjedna
Opusti se samo, smanji tempo i pricekaj 2 tjedna da ti potvrde da je sve u najboljem redu 🤞☺️
Hvala ti. Ma ja sam uplasena jer sam u listopadu imala spontani, isto tako pocelo sa smedjim. Nema mi druge nego cekati... hvala na savjetu
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Hej, i ja sam ti imala smeđarenje, od 5+5 do 10+5, pila duphastone i to cak 3x2. Na kraju je ipak sve dobro i bebica je veca za otprilike tjedan dana na uzv. Istina je da ce ti svaki ginekolog drugacije izmjeriti, tako da ne brines. Glavno je da je srcana akcija tu i da si bila na hitnoj gdje si i ti vjerovatno dobila duphastone jel tako?
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji