Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • matea1201
    10. Srpanj 2020. 20:51

Lalla hvala ti. evo i nas😅 https://ibb.co/1QpYVw4

Nova19
    10. Srpanj 2020. 21:08

Matea preslatki trbuščić 🥰 ja imam iza sebe jedan porod, 4 neuspjele trudnoće i 10 kg više pa se ne čudim da mi trbuh takav 😂😂 

Eyia
    10. Srpanj 2020. 21:19

Lalla

Eyia

Ja sam slala danas par mailova i zvala vinogradsku u vezi pregleda (UZV) za rani kombinirani probir pošto sam dobila informaciju da se moram za njega najaviti..međutim nitko mi ništa nije odgovorio. Navodno se odgovor čeka od 5-8 dana, a hitno mi je jer bi ga trebala obaviti do idućeg petka..uopće ne znam koga da zovem više..jer ako budem čekala tjedan poslije budu me odbili jer beba bude prevelika. 😒

Probaj neku drugu bolnicu mozda: sveti duh npr.
    Ili odi privatno (mislim da ti je oko 600 kn npr mazalin na kvatricu).

Budem..moram zivkati nema mi druge. I samo da pitam plaća li se u prvom trimestru probir? Na nekim forumima vidim da su žene plaćale čak 350 kuna..mislim, što nije to na teret države? 🤔

Green
    10. Srpanj 2020. 21:56

Jao kako lijepe trudnice na ovom forumu, preslatki su vam buscici 😍😍😍
    Slikat ću se i ja sutra, iznenadila sam se koliki mi je trbuh a tek sam ukoračila u treći mjesec 🙈
    Čak se i brinem da se previše debljam, dobila sam do sada 5 kg, a ja sam na istoj kilaži već 10 godina (55kg).
    Šta će biti do veljače tek?!? 🥺

Green
    10. Srpanj 2020. 22:06

Cure imam pitanje. Kako stojite s glavoboljama? 
    Mene danas satralo. I kavu sam popila i ništa.
    Da nisam trudna već bi cijeli dan tablete gutala, ovako ništa.
    Ima li neka od vas neki trik, ideju, bilo šta? 😭

Lalla
    10. Srpanj 2020. 22:06

Nova19

Mateapreslatki trbuščić 🥰 ja imam iza sebe jedan porod, 4 neuspjele trudnoće i 10 kg više pa se ne čudim da mi trbuh takav 😂😂

Uf! Slicne smo i ja imam 1 porod, 2 neuspjele trudnoce i 10 kg vise, al meni trbuh ne izgleda tak trudnicki ko tebi vec samo salasto. Mozda stvarno puno znaci tih nekoliko tjedana. Mislim osjecam po hlacama da se povecao i cak po grudnjaku da se taj dio ispod sisa povecao.

Lalla
    10. Srpanj 2020. 22:09

Eyia

Lalla

Eyia

Ja sam slala danas par mailova i zvala vinogradsku u vezi pregleda (UZV) za rani kombinirani probir pošto sam dobila informaciju da se moram za njega najaviti..međutim nitko mi ništa nije odgovorio. Navodno se odgovor čeka od 5-8 dana, a hitno mi je jer bi ga trebala obaviti do idućeg petka..uopće ne znam koga da zovem više..jer ako budem čekala tjedan poslije budu me odbili jer beba bude prevelika. 😒

Probaj neku drugu bolnicu mozda: sveti duh npr.
    Ili odi privatno (mislim da ti je oko 600 kn npr mazalin na kvatricu).

Budem..moram zivkati nema mi druge. I samo da pitam plaća li se u prvom trimestru probir? Na nekim forumima vidim da su žene plaćale čak 350 kuna..mislim, što nije to na teret države? 🤔

Ne placas ako ides u bolnici, ako ides privatno onda placas. Al nije dovoljno za kombinirani dati krv, vec ti moraju na uzv uzeti mjere. Zato kazem 600 kn. Neke cure odu kod svog gina uzeti mjere besplatno i onda odu privatno vaditi krv s tim mjerama pa plate 350 kn.

RainbowBaby
    10. Srpanj 2020. 23:03

Green

Jao kako lijepe trudnice na ovom forumu, preslatki su vam buscici 😍😍😍
    Slikat ću se i ja sutra, iznenadila sam se koliki mi je trbuh a tek sam ukoračila u treći mjesec 🙈
    Čak se i brinem da se previše debljam, dobila sam do sada 5 kg, a ja sam na istoj kilaži već 10 godina (55kg).
    Šta će biti do veljače tek?!? 🥺

Ja sam sad 15+3 i jos nisam.dobila nista. Al zato sam imala viška zbog prve trudnoce u kojoj sam dobivala 2kg mjesecno :/

Evo i mene tu-cestitam ti na curici ❤❤

Sara2021
    10. Srpanj 2020. 23:34

Ajme curice su poplavile forum 😍😍 prekrasno, cestitam ces svima 🥰🥰

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Sara2021
    10. Srpanj 2020. 23:37

*vam svima 😅

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.