Tea može, pitaj mami sa kojom se kremom mazala dapače! Kada rodim se mislim baš dovest u red pa tako i tu fleki smanjiti... ona se isto najviše vidi kada pocrnim ali ponekad mi Baš smeta, psihički 😁
Malamarelica ako si u panici čekaj tjedan dana pa Odi privatno na pregled, pa opet pregled kod soc ginekologa tjedan dana kasnije... znam da je grozno i teško je čekati, može te samo smiriti ili dati odgovore, ali je istina da u ovoj ranoj fazi ne možeš ništa učiniti nego nažalost čekati i nadati se, sretno 💕
U redu, hvala vam cure, tako cu i napraviti.
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Cure jutros sam.isla vadit krv za Nifty...doktorica je napravila kratak ultrazvuk, uglavnom sve super cervix 3.8, ona kaze odlican i skroz zatvorena. Ali prije 2 tjedna je cervix bio 5.4 cm u njemackoj kod mog doktora, ona kaze da to nema veze jer ro moze biti i do aparata na kojem je mjereno....sad sam malo zabrinuta, sto vi kazete?
Cure jutros sam.isla vadit krv za Nifty…doktorica je napravila kratak ultrazvuk, uglavnom sve super cervix 3.8, ona kaze odlican i skroz zatvorena. Ali prije 2 tjedna je cervix bio 5.4 cm u njemackoj kod mog doktora, ona kaze da to nema veze jer ro moze biti i do aparata na kojem je mjereno….sad sam malo zabrinuta, sto vi kazete?
Nada, mislim da se nemaš zašto brinuti. Doktorica bi sigurno rekla da ima neke sumnje. A i s bebicom je sve ok, ja bih bila zadovoljna 🙂
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Evo da se javim, nakon 10 dana srigli su rezultati Panorame. Na sve je nizak rizik i stize nam curka ♡
Nova19 evo kaze mama ricinusovo ulje 😃
Nada88 to ti je sve super, ako doktor ne vidi razloga za brigu samo se opusti.. cestitam na odlicnom pregledu 🧡 jos rezultati niftya i ti si mirna 🤞🤞
RainbowBaby cestitam na maloj princezici i urednom nalazu 🤩🤩🤩🌸🌸🌸🌸🌸💗💗
Ciao cure. Evo i meni stigao nalaz prenatalnog. Uredan i isto stize cura. ☺️
Na poslu sam a tako bih skakala od srece. Mislim da cu vec u pon reci direktoru..
Cestitke Rainbow, znam kako se osjecas. ☺️
Pozdrav svima
Sortiraj odgovore
Najstariji