Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    10. Srpanj 2020. 06:29

Tea može, pitaj mami sa kojom se kremom mazala dapače! Kada rodim se mislim baš dovest u red pa tako i tu fleki smanjiti... ona se isto najviše vidi kada pocrnim ali ponekad mi Baš smeta, psihički 😁
    Malamarelica ako si u panici čekaj tjedan dana pa Odi privatno na pregled, pa opet pregled kod soc ginekologa tjedan dana kasnije... znam da je grozno i teško je čekati, može te samo smiriti ili dati odgovore, ali je istina da u ovoj ranoj fazi ne možeš ništa učiniti nego nažalost čekati i nadati se, sretno 💕

malamarelica
    10. Srpanj 2020. 07:09

U redu, hvala vam cure, tako cu i napraviti.

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

ovčica
    10. Srpanj 2020. 09:03

Hvala tea na iscrpnom odgovoru! 

10. Srpanj 2020. 10:36

Cure jutros sam.isla vadit krv za Nifty...doktorica je napravila kratak ultrazvuk, uglavnom sve super cervix 3.8, ona kaze odlican i skroz zatvorena. Ali prije 2 tjedna je cervix bio 5.4 cm u njemackoj kod mog doktora, ona kaze da to nema veze jer ro moze biti i do aparata na kojem je mjereno....sad sam malo zabrinuta, sto vi kazete?

Nova19
    10. Srpanj 2020. 11:02

https://ibb.co/vXfBFgm
    Ja uzela jutros paket za trudnice u dm-u ☺️

Sara2021
    10. Srpanj 2020. 12:25

Nada88

Cure jutros sam.isla vadit krv za Nifty…doktorica je napravila kratak ultrazvuk, uglavnom sve super cervix 3.8, ona kaze odlican i skroz zatvorena. Ali prije 2 tjedna je cervix bio 5.4 cm u njemackoj kod mog doktora, ona kaze da to nema veze jer ro moze biti i do aparata na kojem je mjereno….sad sam malo zabrinuta, sto vi kazete?

Nada, mislim da se nemaš zašto brinuti. Doktorica bi sigurno rekla da ima neke sumnje. A i s bebicom je sve ok, ja bih bila zadovoljna 🙂 

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

RainbowBaby
    10. Srpanj 2020. 12:28

Evo da se javim, nakon 10 dana srigli su rezultati Panorame. Na sve je nizak rizik i stize nam curka ♡ 

Tea22
    10. Srpanj 2020. 13:08

Nova19 evo kaze mama ricinusovo ulje 😃
    Nada88 to ti je sve super, ako doktor ne vidi razloga za brigu samo se opusti.. cestitam na odlicnom pregledu 🧡 jos rezultati niftya i ti si mirna 🤞🤞
    RainbowBaby cestitam na maloj princezici i urednom nalazu 🤩🤩🤩🌸🌸🌸🌸🌸💗💗

Nova19
    10. Srpanj 2020. 13:29

Tea hvala!!
    Rainbowbaby čestitam na urednom nalazu i curici 🥰

santina
    10. Srpanj 2020. 14:19

Ciao cure. Evo i meni stigao nalaz prenatalnog. Uredan i isto stize cura. ☺️

Na poslu sam a tako bih skakala od srece. Mislim da cu vec u pon reci direktoru.. 

Cestitke Rainbow, znam kako se osjecas. ☺️
    Pozdrav svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.