Cestiyke na dobrim nalazima. 😊
Meni je stomak bas puno narastao. Jedva sam ga skrivala, iako vjerujem da mozda neko i sumnja na poslu. Zato cu sad nakon dobrog nalaza odmah u pon objelodaniti, pa da se opustim.
Prva mi je trudnoca, ne znam zasto je ovoliko buknuo. Inace sam sitnija, pa mozda i zato.. Kod doktora kazu zbog Utrogestana, pa se sve nadam da ce mozda splasnuti, ako mi ga ukine za 3 tjedna.. i bas je onako, dosta tvrd i napet, sala vise nigdje nema. 😆😆
https://ibb.co/dtJY2RN
Lijep ti je trbuščić 😍
I meni je već dosta velik, sve mi ljudi govore pa ne može se još tako vidjeti bla bla, ja reko ma to je od hrane... 😂
Ostala trudna sa 59kg, sad imam 60, visoka 168.. ali brate mili, veći mi trbuščić od guzice 🙈😂
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Ja bi samo da pohvalim Tea22 što je toliko strpljiva i marljiva da svima odgovara, svaka čast ☺☺
Hahaha to kad sam sigurna da imam par sati u komadu slobodno, pa sve detaljno procitam, skrinam i krenem odgovarat 😄😄
Kada ti onda planiras ici na 4D?
Joj mi smo sad imali show.. živimo u Njemačkoj i doktorica mene pita dal želimo raditi Nifty nek odlučimo, da moramo do 14 tjedna i još mi gore na prospekt napiše mjerenje nuhalnog nabora nek guglamo šta kako… i guglam ja, pitam ovdje, fino cire odgovore ništa strašno, malo duži ultrazvuk i vađenje krvi… mi se odlučimo, zovem gin, kaže imate na prospektu kontakt, zovite njih i dođite po uputnicu… i imala ja termin 13+6, reko taman.. došli mi tamo kad doktorica kroz priču kaže mi ne radimo ultrazvuk, mi smo samo klinika za gentske bolesti 😂
Muž i ja ostali paf i sad on zove ginekologicu (malo ljut jer još nikako nije vidio bebu, ne daju da bude sa mnom zbog korone).. i kaže ona mogu vam dat 24.07. termin, kaže muž zaboravi nećemo bit ovdje.. i uglavnom toliko joj je nakukao da kad se vratimo sa GO idemo zajedno na detaljan ultrazvuk, tad ću bit 20 tt, a rekla je da u 25 tt dođemo na 4D da mi ga ona može napravit 😁😁😁
Kod mene je problem što u toj praksi rade dvije gin, jedna mlada i jedna stara.. mlada radi samo jedan dan i ona je super i može sve, a kad sam staru pitala za 3D/4D, ona kaže da ona to ne radi jer je 2D njoj dovoljan da vidi sve što treba, zato sam htjela u HR radit, ali eto 😊
Vidjela sam da su cure pisale na temu spola, pa da se i ja izjasnim 😂 od kad sam saznala da sam trudna, imam osjećaj da je dečko.. sutra ili utorak se nadam rezultatima Niftya i da ćemo konačno saznat spol, jedva čekam i baš me zanima dal me osjećaj vara ili ne 😍
I ispričavam se svima na dugom postu 🙈🙈🙈
Ako sam dobro shvatila nisu ti mjerili nuhalni nabor i gledali prisutnost nosne kosti? 🤔🤔
Neobicno, ako je vec tako da se to ne radi u klinici za genetske bolesti, onda ti je to trebala napraviti jedna od tvojih ginekologica
Drzim fige da vam korona ne poremeti planove 🤞🤞 stvarno je poseban osjecaj kada parnter sudjeluje na pregledu ☺️❤ a i 4D ce te oduseviti 😃
Ja bi samo da pohvalim Tea22 što je toliko strpljiva i marljiva da svima odgovara, svaka čast ☺☺
Hahaha to kad sam sigurna da imam par sati u komadu slobodno, pa sve detaljno procitam, skrinam i krenem odgovarat 😄😄
Kada ti onda planiras ici na 4D?
Joj mi smo sad imali show.. živimo u Njemačkoj i doktorica mene pita dal želimo raditi Nifty nek odlučimo, da moramo do 14 tjedna i još mi gore na prospekt napiše mjerenje nuhalnog nabora nek guglamo šta kako… i guglam ja, pitam ovdje, fino cire odgovore ništa strašno, malo duži ultrazvuk i vađenje krvi… mi se odlučimo, zovem gin, kaže imate na prospektu kontakt, zovite njih i dođite po uputnicu… i imala ja termin 13+6, reko taman.. došli mi tamo kad doktorica kroz priču kaže mi ne radimo ultrazvuk, mi smo samo klinika za gentske bolesti 😂
Muž i ja ostali paf i sad on zove ginekologicu (malo ljut jer još nikako nije vidio bebu, ne daju da bude sa mnom zbog korone).. i kaže ona mogu vam dat 24.07. termin, kaže muž zaboravi nećemo bit ovdje.. i uglavnom toliko joj je nakukao da kad se vratimo sa GO idemo zajedno na detaljan ultrazvuk, tad ću bit 20 tt, a rekla je da u 25 tt dođemo na 4D da mi ga ona može napravit 😁😁😁
Kod mene je problem što u toj praksi rade dvije gin, jedna mlada i jedna stara.. mlada radi samo jedan dan i ona je super i može sve, a kad sam staru pitala za 3D/4D, ona kaže da ona to ne radi jer je 2D njoj dovoljan da vidi sve što treba, zato sam htjela u HR radit, ali eto 😊
Vidjela sam da su cure pisale na temu spola, pa da se i ja izjasnim 😂 od kad sam saznala da sam trudna, imam osjećaj da je dečko.. sutra ili utorak se nadam rezultatima Niftya i da ćemo konačno saznat spol, jedva čekam i baš me zanima dal me osjećaj vara ili ne 😍
I ispričavam se svima na dugom postu 🙈🙈🙈
Tako je, nisu, samo su mi krv vadili..
Baš je posebno kad gledaš bebicu kako se miče i sve, ja oduševljena poslije svakog ultrazvuka, a muž dobije samo onu malu "šugavu" slikicu.. baš mi je krivo zbog njega, zato jedva čekam da ga puste 🤗
U petak imam pregled prije nego odemo kući, pa ću pitat doktoricu dal mogu sa mobitelom malo snimit monitor ako će bebica bit aktivna ko prošli put, da i on vidi 😍 nadam se da će dozvolit 😁
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Hello! Meni su danas stigli rezultati niftya, sve je ok i sigurno je jos jedan muskic, mali braco
Hello! Meni su danas stigli rezultati niftya, sve je ok i sigurno je jos jedan muskic, mali
Cestitam:)
Koliko si cekala nalaze?
Ja sam ga radila u utorak i nemogu docekati😃🥰
Hello! Meni su danas stigli rezultati niftya, sve je ok i sigurno je jos jedan muskic, mali
Koliko si cekala nalaze?
Vadili su mi krv u utorak, a u srijedu je dostavljen uzorak.
Koliko si cekala nalaze?
Vadili su mi krv u utorak, a u srijedu je dostavljen
Super, meni su isto u utorak i odmah slali u utorak uzorak pa se nadam da ce me onda isto danas/sutra zvati 🤞🏻ubija me cekanje 😅iako je gin isla na GO ovaj tj ali je rekla sestra da ce javiti rezultate bez obzira na GO..
Koliko si cekala nalaze?
Vadili su mi krv u utorak, a u srijedu je dostavljen
Super, meni su isto u utorak i odmah slali u utorak uzorak pa se nadam da ce me onda isto danas/sutra zvati🤞🏻ubija me cekanje😅iako je gin isla na GO ovaj tj ali je rekla sestra da ce javiti rezultate bez obzira na GO..
Ja sam zamolila da mi rezultate posalju na mail pa da ja to sama malo preradim u sebi, a onda mozemo pricati... Neke sestre tamo nisu bas takticne i bilo mi je koma da jedna od tih emocionalno neinteligentnih cura prica samnom o mojoj bebi.
A stvarno neki ljudi ne bi trebali raditi s ljudima.
Hello! Meni su danas stigli rezultati niftya, sve je ok i sigurno je jos jedan muskic, mali braco
Wiii cestitam ti na deckicu 😍😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji