Pozz cure😊 čitam vas stalno ali jednostavno nemam kaj pametno napisati🙈 čestitam svima na urednim pregledima i lijepim vjestima😁 puno curica ima u ovoj našoj grupi☺ ja se nadam da ću u srijedu saznati spol (stvarno imam osjećaj da je curica😅, pa me baš zanima dal sam u pravu). inače sam dobro. jedino me najmlađi sin (godinu i 10mj. ima) dosta umara jer je jako živ i stalno bi bio vani pa...😏 neznam dal mi se samo čini al meni je trbuh baš velik za ove moje tjedne. dal vi rastete?😅
Santina cestitam i tebi 🥰 prekrasan je osjecaj i olaksanje 😊😊 Sve same curke ce nam stic na zimu ❤
Hvala Nova19 i Tea 22 😘😘
Pozz cure😊 čitam vas stalno ali jednostavno nemam kaj pametno napisati🙈 čestitam svima na urednim pregledima i lijepim vjestima😁 puno curica ima u ovoj našoj grupi☺ ja se nadam da ću u srijedu saznati spol (stvarno imam osjećaj da je curica😅, pa me baš zanima dal sam u pravu). inače sam dobro. jedino me najmlađi sin (godinu i 10mj. ima) dosta umara jer je jako živ i stalno bi bio vani pa…😏 neznam dal mi se samo čini al meni je trbuh baš velik za ove moje tjedne. dal vi rastete?😅
Hvala 🥰
Ja sam u 15.tjednu i jako se slabo vidi. Za sad mi to odgovara jer zelim sto duze da ljudi oko mene ne znaju za trudnocu :)
Ciao cure. Evo i meni stigao nalaz prenatalnog. Uredan i isto stize cura. ☺️
Na poslu sam a tako bih skakala od srece. Mislim da cu vec u pon reci direktoru..
Cestitke Rainbow, znam kako se osjecas. ☺️
Pozdrav svima
Cestitam 💃💃💃
Covjece sve same curice, kakav je ovo zenski baby boom 😄😄
Cestitke cure, vidi koliko curicaaaa
Ja cekam svoj pregled za 10tak dana, nadam se da ce se mrva okrenuti na pravu stranu, vec me jako zanima dal je curica il decko. Bitno nam je da je zivo i zdravo ali sad sam vec i nestrpljiva saznati spol 🙈
Imam osjecaj da trbuscic raste preko noci. Prije 7dana sam isprobavala hlacice i zakopcala ih bez problema. Jucer ih htjela obuci i ne mogu zakopcati. Hahaha razlika samo tjedan dana! ali neka raste, volim ga ovakvog bucmastog hihih
Evo kod mene je vjerojatno dečkić i to drugi
Al ocito ce moci birati cure
Jos cekam potvrdu Niftya.
Moj trbuh izgleda samo salasto.
Cestitke svima na urednim nalazima 🥰🥰🥰 ja sam isto nestrpljiva da saznam spol, moj neki osjecaj je da je deckic ne znam zasto ali jako bih voljela djevojcicu, mada kako kazu samo nek nam je zdravo i zivo svejedno je ❤️❤️ Sto se tice stomacica, ja sam i ranije imala nakupine sala bas na stomaku ali sad imam osjecaj da se uoblio i da nemam struka nikako, odavno svoje jeans ne mogu zakopcati... u pepcu sam uzela neke sa gumom gore i one su mi super... ove hlace nisu iz pepca i evo kako to kod mene izgleda https://ibb.co/zFFz4JZ
RainbowBaby ja bome svoj nemogu sakrit niti da hoću, baš se vidi😅 cure kak stavljate slike?
Evo kod mene je vjerojatno dečkići to drugi
Al ocito ce moci birati cure
Jos cekam potvrdu Niftya.
Moj trbuh izgleda samo salasto.
Nisam upratila da vec imas dijete 😃 koliko stariji braco ima godina☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji