I moram vam reci, zbog posteljice koja je na proslom pregledu bila malo iza i preko prednjeg ušća, zabranjeni su mi odnosi. Kad sam bila na kombiniranom pitam ja tog doktora, a on je bio bas simpa, kaze mozete polako i njezno. I probali mi neki dan. Ali mene je bilo tako strah da ce nesto bit da sam odustala, i nekako me bolilo, da li zbog tog sto dugo nismo…ne znam. Imate vi takvih iskustava i problema? 😁
je li mislis mozda na spustenu posteljicu? meni je na zadnjem pregledu rekla da mi je sve dosta nisko i da bi se trebalo do slj pregleda to premjestiti na vise, al nije mi spominjala odnose, do sad je sve bilo u redu sa svime, jedino je rekla da malo mirujem i odmorim iza posla
Hej, oprosti sto tek sad odgovaram, pise pa nalazu posteljica straga preko unutarnjeg usca. Ne znam da li to znaci spustena, valjda da?
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Cure ja vas pratim samo tu, ali nisam tu svaki dan... Na facebooku nisam u toj grupi sa pravim profilom, dok jos svi ne saznaju, pa mi je to malo komplicirano 😁
Mama 39 drago mi je da je sve ok prošlo i da nema više smeđarenja 🙂
JECIKA čestitam na urednom nalazu niftya i na potvrđenoj maloj curici 🥰
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Moja ginicka je na GO pa je rekla da se narucim za pregled kod zamjene krajem mj. Kad sam zvala, ta sestra mi je rekla da nemaju termina vise i da mi nece nista biti ako jedan mj ne odem na pregled. Bas mi je to ružno. Iako znam da nije potrebno ici stalno ali meni je to predugo. Privatno cu ici u 20tt na 4D, pa nisam mislila ranije...
Nadam se da ste mi sve dobro i da uzivate s bebicama. Ja sam od kad je 12tt prosao toliko bolje, ni ne znam da sam trudna osim sto trbuh bas raste 🥰
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Jecika doktorica mi je zakazala u petak vadenje krvi za Nifty, al bez ultrazvuka jer ga ne zelim vise vidit blizu sebe 🤣🤣 bila sam u proslu petka na kontroli i dosta je vise ultarzvuka!
Nada ja sam bila na vise od 10uzvi nije me strah jer su bili svi fino rasporedjeni. Uglavnom sad moram da smanjim jer dr je rekla da me nece bez hitnosti primiti do avgusta
nije ni preporucljivo jer zagrijava se stomak valjda.. tako da cu ja tek tada na uzv. Tad mi je otprilike 21-22 tt pa cu odraditi onaj pregled organa.. Super za Nifty!
Ja sam ih do sad 8 imala, to me bas jako.muci jer svi kazu da nije bas zdravo! Al.sta da radim, nisam isla od dira nego me.doktor tako narucivao, dva puta sam isla zbog bolova. Najvise iz tog razloga idem na Nifty! Sestra mi je rekla da mogu bez ultrazvuka na Nifty, znaci samo vadenje krvi.
Prijavljujem isto jedan lijepi pregled od jucer, sve je super i mi rastemo 😍
Hematom se povukao skoro i mogu nazad na normalne aktivnosti 😍
Nifty radimo za 3 tjedna.
PITANJE za cure u Rijeci: gdje ima trudnicke robice za kupiti? Ja znam za Manu i onaj bebe dućan u toweru.
Evo i mene sa pregleda, lijepo rastemo, veliki smo 16cm i 160gr teški 💙 cijelo vrijeme se nešto koprca i siše palac 🥰🥰
Nakupine krvnih žilica u glavici su se povukle, ugl sve za 5 👏👏 sljedeći pregled za 3 tjedna ☺️
Čestitam i ja tebi na uspješnom pregledu! Moj ginekolog misli da je dečko. Znači biti ću blažena među dečkima Čak je i naš pesonja mužjak.
Prijavljujem isto jedan lijepi pregled od jucer, sve je super i mi rastemo 😍
Hematom se povukao skoro i mogu nazad na normalne aktivnosti 😍
Nifty radimo za 3 tjedna.
PITANJE za cure u Rijeci: gdje ima trudnicke robice za kupiti? Ja znam za Manu i onaj bebe dućan u toweru.
Čestitam na urednom pregledu i super da se hematom povukao 🥳
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Cestitam curama na uspjesnim pregledima. Jos da nam stignu rezultati prenatalnih, pa da krenemo uzivati u trudnoci. ☺️
Cure koje ste radile 4D, ima li koja da je radila u 18. tt? Čitala sam da je najbolje između 22. i 28. tjedna, ali to mi se ne poklapa sa godišnjim 😂 a ovdje su cijene paprene, pa ne bi baš 😔
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji