Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JECIKA
    05. Srpanj 2020. 21:50

Hvala vam cure puno  pisite i ovdje.. Vjerujem da cure prate ali ne pisu.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Lucija987
    05. Srpanj 2020. 23:04

Nada88

Sutra cu ih zvati pa cu detaljno dogovoriti! Najvise bi taj test radila radi cestih ultrazvuka koje sam imala, to me tako progoni nekad ne mogu spavati kad se toga sjetim…do sad 8 ultrazvuka, a moja sestra i prijeteljice u citavoj trudnoci 4-5.

Nada88 Pa nemoj se oko toga steresirat i ja sam ih imala 7 do sad
    Sve je bilo redovno samo je vanredno bilo kad san bila na htnoj zavrsila onda 🤷‍♀️
    I sad iman 20.07 pa onda 28.07 
    Sve ce to bit dobro opusti se 🤗😘

🙏❤💙

06. Srpanj 2020. 00:11

Lucija987

Nada88

Sutra cu ih zvati pa cu detaljno dogovoriti! Najvise bi taj test radila radi cestih ultrazvuka koje sam imala, to me tako progoni nekad ne mogu spavati kad se toga sjetim…do sad 8 ultrazvuka, a moja sestra i prijeteljice u citavoj trudnoci 4-5.
    Nada88Pa nemoj se oko toga steresirat i ja sam ih imala 7 do sad
    Sve je bilo redovno samo je vanredno bilo kad san bila na htnoj zavrsila onda 🤷‍♀️

I kod mene su bili svi osim dva redovni 🙈 vise su mi ljudi okolo.napunili glavu da to nije dobro i zdravo, a meni i onako isprepadanoj nije problem tako nesto utuvit u glavu 🙈

Lucija987
    06. Srpanj 2020. 09:43

Nada88

Lucija987

Nada88

I kod mene su bili svi osim dva redovni 🙈 vise su mi ljudi okolo.napunili glavu da to nije dobro i zdravo, a meni i onako isprepadanoj nije problem tako nesto utuvit u glavu 🙈

Ma daj sta ti je
    Pa doktori su me sami narucivali kako su me narucivali,i meni jos velik razmak izmedu ja bi volila da je i manji 😂😂
    Pusti bapske price,samo nek oni pricaju
    Evo morala san i na uzv stitnjace pa sta da radin kad moran,ne idem bezveze obilazit doktore pa da vidin kakva im je ponuda i onda odlucim aj danas bi mogli ovo 🙈😂

🙏❤💙

Eyia
    06. Srpanj 2020. 10:17

Cure evo mene, imali smo pregled danas 😍  https://ibb.co/kDsLHxX
    Sve je okej, i mala buhtlica dobro napreduje, manji smo za dva dana ali otpočetka mi tako i vode trudnoću..ono što bi ja sad htjela pitati one koje su prošle, treba li se za rani kombinirani probir imati uputnica ili se može i bez naručiti npr. u Vinogradskoj? (idem privatno i znam da uputnice tražim kod svoje ginekologice al ne znam je li mi za probir ona treba, vjerojatno da ali čisto da pitam tu.) 🙂

06. Srpanj 2020. 10:47

Lucija987

Nada88

Lucija987

Nada88

Ma daj sta ti je
    Pa doktori su me sami narucivali kako su me narucivali,i meni jos velik razmak izmedu ja bi volila da je i manji 😂😂
    Pusti bapske price,samo nek oni pricaju
    Evo morala san i na uzv stitnjace pa sta da radin kad moran,ne idem bezveze obilazit doktore pa da vidin kakva im je ponuda i onda odlucim aj danas bi mogli ovo 🙈😂

Upravo tako...doktorima idemo iskljucivo od potribe!

malamarelica
    06. Srpanj 2020. 11:01

Joj, cure opet ja. Bojim se ovo nije ok
    1.7. beta 17 858
    3.7. beta 33 365
    6.7. beta 66 973
    Po nekim kalkulatorima pise da ovo nije dobro, da je ispod normalnog. 

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

malamarelica
    06. Srpanj 2020. 11:34

Pa cekam da pocne raditi. Popodne je. Zato pitam jer mislim ds mozda netko ovdje ima iskustva

06. Srpanj 2020. 11:37

malamarelica

Joj, cure opet ja. Bojim se ovo nije ok
    1.7. beta 17 858
    3.7. beta 33 365
    6.7. beta 66 973
    Po nekim kalkulatorima pise da ovo nije dobro, da je ispod normalnog.

Po meni je ovo isto uredno duplanje! Koliko si trudna?

malamarelica
    06. Srpanj 2020. 11:40

Danas sam 6+2. Imala sam spontani prije par mjeseci pa mi je sad stavila da vadim betu. Ali nisam sigurna oko tog duplanja, bas me to jako muci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.