Lala super javi kad dodju rezultati jellybean mislim da je to krvarenje cesto.. Odnosno da li je bilo smedjarenje ili bas svjeza krv? Ja bih se svakalp javila dr zavisno od toga kada ti je sledeci pregled? Pretpostavljam da ce sve biti ok jer u onim gorim alucajevima krvarenje traje i bude obilnije plus su prisutni bolovi..
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
JECIKA
Zvala sam sada doktoricu, ona mi nije bas nesto konkretno rekla. Ali mislim da je nesto ozbiljno vec bi ona meni rekla da odem na hitnu. Ma krv je bila svjeza, i bilo je bas minimalno krvi, samo kada sam isla na wc, odnosno samo kada sam se obrisala. I sada nit me stomak boli niti krvarim, ma nista.
Jecika doktorica mi je zakazala u petak vadenje krvi za Nifty, al bez ultrazvuka jer ga ne zelim vise vidit blizu sebe 🤣🤣 bila sam u proslu petka na kontroli i dosta je vise ultarzvuka!
JECIKA
Zvala sam sada doktoricu, ona mi nije bas nesto konkretno rekla. Ali mislim da je nesto ozbiljno vec bi ona meni rekla da odem na hitnu. Ma krv je bila svjeza, i bilo je bas minimalno krvi, samo kada sam isla na wc, odnosno samo kada sam se obrisala. I sada nit me stomak boli niti krvarim, ma nista.
Onda je to nista! Svakoj se od nas desilo.. Tjs vecini. Tako da ne brini. Nego sacekaj pregled. U slucaju da se opet pojavi prijavi dr. Reci mi koja si nedelja?
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
Jecika doktorica mi je zakazala u petak vadenje krvi za Nifty, al bez ultrazvuka jer ga ne zelim vise vidit blizu sebe 🤣🤣 bila sam u proslu petka na kontroli i dosta je vise ultarzvuka!
Nada ja sam bila na vise od 10uzv i nije me strah jer su bili svi fino rasporedjeni. Uglavnom sad moram da smanjim jer dr je rekla da me nece bez hitnosti primiti do avgusta
nije ni preporucljivo jer zagrijava se stomak valjda.. tako da cu ja tek tada na uzv. Tad mi je otprilike 21-22 tt pa cu odraditi onaj pregled organa.. Super za Nifty!
Evo i mene sa pregleda, lijepo rastemo, veliki smo 16cm i 160gr teški 💙 cijelo vrijeme se nešto koprca i siše palac 🥰🥰
Nakupine krvnih žilica u glavici su se povukle, ugl sve za 5 👏👏 sljedeći pregled za 3 tjedna ☺️
cure kako ste.. ja zadnje dane bas osjetim bebu kako lupka, neopisivo.. jucer me bas jako udarala kad sam legla popodne..malo smo pricale i kad bi ja stala ona bi udarila, onda ja opet pricam i stanem i ona opet udari.. mislila sam da sam luda, kako se to poklopilo, bas uzivam u ovom razdoblju i drzim fige da svakoj bude tako i da se opustite
Lalla čestitke na urednom pregledu i svakako javi kada dobiješ rezultat, da znamo jel curka ili dečko 😍🤗
Moja curica je baš nemirna - po cio dan je osjetim na momente.. Kao da se okreće unutra e takav je osjecaj. Onda odjednom lupi negdje nisko a onda negdje kod pupka.. Skroz neobicno
Sortiraj odgovore
Najstariji