Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JECIKA
    08. Srpanj 2020. 12:34

Green

Cure sta vi nosite?!? Konkretno govorim o hlacama, jer na posao mi se neda uvijek haljinu, jos ako je kisa i bura ko i jucer… Obukla sam jedine hlace koje donekle mogu obuć i sjedila otkopčana.
    A ja sam valjda u najmanjim tjednima ovdje, kako vi zenskice koje ste već u 4. Mjesecu i više… Gdje ste kupile neke ljetne hlače, ima li toga uopće? Gledala sam HM i dzabe gledam kad bi morala naručit i probavat doma i vraćat onda, kod njih jos nema probavanja u dućanima.
    Jedino da usred ljeta nosim trudničke tajice na šlape 😂

Ja sam kupila par kompleta trenerki. I pantalone na lastiku koje su stila boyfriend da ih imam za svaki slucaj. Od ranije imam neke pamtalone kao helanke iz zare i to mi je za prvu pomoc. Uzela dvije suknje i par sirokih majcica i to mi je za sada sasvim dovoljno dok ne vidim tok mog debljanja 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Green
    08. Srpanj 2020. 12:41

Ma da jasno mi je za te klasične hlače, tajice,traperice na lastiku,ali kako je moguće da nigdje nema za kupiti neke lanene, viskozne, bilo kakve lagane ljetne hlače za posao za trudnice?? A za one beba dućane, majke ti moda iz 60-tih. Stvarno ruzno. Ništa se nije promijenilo u zadnjih 50 godina na tom polju. Kao trudne smo pa nema veze na sta ličimo, najbolje da jutenu vreću navučemo, to je ugodno 😂😂
    Kazem HM ima, ali ne mogu probat a nikad mi nije bilo bitnije nešto probat nego sad. 

Green
    08. Srpanj 2020. 12:44

Shine

https://www.peticija24.com/peticija_za_osiguranje_prava_svake_rodilje_na_pratnju_prilikom_porod?u=2819097&s=74298351&utm_source=fb_share

evo cure najnovija peticija oko pratnje na porodu (do sada je bila za pratnju djece u bolnici) , nadam se da ce nam svima pomoci 😍 potvrdu dobijete na mail koja je meni otisla u spam pa pripazite i tek kad tamo potvrdite potois je valjan ❤️

Bravo! Potpisano ❤️

RainbowBaby
    08. Srpanj 2020. 13:51

Pozdrav cure, jel vama na svakom pregledu rade uzv? Pozz svima 

Sara2021
    08. Srpanj 2020. 14:08

Green

Cure sta vi nosite?!? Konkretno govorim o hlacama, jer na posao mi se neda uvijek haljinu, jos ako je kisa i bura ko i jucer… Obukla sam jedine hlace koje donekle mogu obuć i sjedila otkopčana.
    A ja sam valjda u najmanjim tjednima ovdje, kako vi zenskice koje ste već u 4. Mjesecu i više… Gdje ste kupile neke ljetne hlače, ima li toga uopće? Gledala sam HM i dzabe gledam kad bi morala naručit i probavat doma i vraćat onda, kod njih jos nema probavanja u dućanima.
    Jedino da usred ljeta nosim trudničke tajice na šlape 😂

Ja sam na komplikacijama pa ne radim ali nosim uz haljine one hlace sa lastikom gore, ful tanke. U women secretu, oysho ili sl ducanima koji imaju te lagane hlace, moguce da je to i kao za spavanje ali ja sam uspjela uhvatiti kombinaciju boja koja prolazi i kao obicne hlace. A kao da nemas nis na sebi su lagane.

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Sara2021
    08. Srpanj 2020. 14:11

https://womensecret.com/es/es/dormir-y-homewear/pantalones/pantalon-largo-estampado/3707180.html?dwvar_3707180_color=29#start=1
    Evo npr ovakav oblik, meni su te predobre, ima svakakvih uzoraka.

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Lalla
    08. Srpanj 2020. 17:13

Sara2021 i ja imam 4-5 takvih hlaca iz women secreta od prosle godimw, super su.

08. Srpanj 2020. 18:05

Cure u h&m imate za sasvim pristojnu cijenu obicne pamucne lagane haljinice, super ugodne po ovim vrucinama! A u Zare sam si uzimala haljine sa elastinom malo finije! 

ovčica
    08. Srpanj 2020. 18:36

Nada88

Cure koje ste na moru,jel se kupate? Izbjegavate li skroz sunce ili samo u odredeno doba dana? Koju kremu koristite?

Ja sam na moru ali sam se jednom okupala, hladno je, a s obzirom da sam nedavno imala brige s infekcijama, jako sam oprezna. Sto se tice suncanja, suncam se normalno, ujutro ili kasnije poslijepodne, jedino ne mogu na trbuh leci  Pazim da trbuh nije vruc ili ga malo pokrijem s rucnikom. Kremu uvijek uzimam iz dm-a , sunce dance, najbolja mi je. A vi cure?

ovčica
    08. Srpanj 2020. 18:49

Peticija potpisana!
    Sto se tice obleke, pa bar bi sad na ljeto trebalo biti laganih hlaca, s gumicama ili vezicama, imam ih i od prije i obozavam ih, trapke ionako ne nosim ljeti. A sad su dusu dale haljinice 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.