Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Srpanj 2020. 13:36

Jecika  jesu ti prilikom slanja nalaza negdje naglasili da se radi o nestalom blizancu? Jel ti jos uvijek vrceica tu? Moj doktor to vise i ne gleda a ja ga zaboravila zadnji put pitat jel se jos vidi?

JECIKA
    05. Srpanj 2020. 14:29

Nada88

Jecika jesu ti prilikom slanja nalaza negdje naglasili da se radi o nestalom blizancu? Jel ti jos uvijek vrceica tu? Moj doktor to vise i ne gleda a ja ga zaboravila zadnji put pitat jel se jos vidi?

Vrecica se ne vidi tjs racunaju da je nema cim je manja od 1cm. Jeste to je jako bitan podatak za njih. Bilo mi je i pitanje za to.. Srecno i tebi.. Koliko se sjecam tebi je dijagnostikovan vanish i prije mene tako da si ti bezbjedna sto se tice tacnosti nalaza

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

JECIKA
    05. Srpanj 2020. 14:30

Lilo23

JECIKA

Stigao nam je Nifty nalaz - uredan skroz, potvrdjena curicalakše se diše.. Nada javi ako budeš radila. Danas je 10ti dan od kad sam dala krv i jutros je došao nalaz

Čestitam za super nalaz i princezici 🥰

Hvala puno

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️

05. Srpanj 2020. 15:21

JECIKA

Nada88

Jecika jesu ti prilikom slanja nalaza negdje naglasili da se radi o nestalom blizancu? Jel ti jos uvijek vrceica tu? Moj doktor to vise i ne gleda a ja ga zaboravila zadnji put pitat jel se jos vidi?

Vrecica se ne vidi tjs racunaju da je nema cim je manja od 1cm. Jeste to je jako bitan podatak za njih. Bilo mi je i pitanje za to.. Srecno i tebi.. Koliko se sjecam tebi je dijagnostikovan vanish i prije mene tako da si ti bezbjedna sto se tice tacnosti nalaza

I nikad se nije razvio plod unutra, samo gestacijska i zumanjcana! Da meni je nekih dva tjedna prije nego tebi,.a na kontroli prije 2 mj je bila 1 cm, tad je zadnji pit dr i gledao. Ja se nadam da nece utjecati na nalaze!

JECIKA
    05. Srpanj 2020. 15:36

Nada88

JECIKA

Nada88

I nikad se nije razvio plod unutra, samo gestacijska i zumanjcana! Da meni je nekih dva tjedna prije nego tebi,.a na kontroli prije 2 mj je bila 1 cm, tad je zadnji pit dr i gledao. Ja se nadam da nece utjecati na nalaze!

Nece sigurno uticati ali pronadji tacan datum kada su utvrdili da je vanish tjs da se ne razvija jer ce te to pitati.  

05. Srpanj 2020. 18:15

Sutra cu ih zvati pa cu detaljno dogovoriti! Najvise bi taj test radila radi cestih ultrazvuka koje sam imala, to me tako progoni nekad ne mogu spavati kad se toga sjetim...do sad 8 ultrazvuka, a moja sestra i prijeteljice u citavoj trudnoci 4-5.

Shine
    05. Srpanj 2020. 18:29

Jecika cestitam i ovim putem na maloj curici 🌸

Cureee, pridruzite nam se u privatnu grupu na fejsu "Zimske klokanice 2020", ja citam ali rijetko ovdje pisem, tako mi je preglednije i vec smo si sve skoro ko friendice 💗

JECIKA
    05. Srpanj 2020. 20:00

Lilo23

Jel uopće ostalo cura na forumu ili je forum službeno umro haha 🙈
    Ja ostajem tu. Tražila sam prije trudnoće neki forum baš zato što nisam htijela preko fejsa sve i zavoljela sam ovaj forum bila sam prvo u lh trakicama i sad na ovoj temi makar je ova tema baš zamrla nekako nažalost 😔

Ja sam aktivna na oba fronta. Inace ne volim drustvene mreze i izbjegavam ih pa iz toga ljubav prema forumu. Ja sam sa teme potpomognute presla ovdje. 

Nova19
    05. Srpanj 2020. 21:04

Jecika čestitke na urednom nalazu i curici 😍🥰💕
    Ja ostajem na forumu, iako ne pišem puno, čitam vas stalno ☺️🤗

santina
    05. Srpanj 2020. 21:45

Jecika, cestitam na urednon nalazu i princezici. ❤️ Sada opusteno i uzivaj, mazite se i pazite se. ☺️

Takodje, ostajem na forumu, nisam fun drustvenih mreza. Davno sam odjavila fb i ne vraca mi se tamo.. Ostajem ovde i nadam se da ce forum ostati u zivotu.. ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.