Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Green
    08. Srpanj 2020. 08:26

Nada88

Cure koje ste na moru,jel se kupate? Izbjegavate li skroz sunce ili samo u odredeno doba dana? Koju kremu koristite?

Ja sam s mora a jos se nisam ni okupala. Nisam bas smjela radi hematoma ali sad mi je doktor rekao da odem obavezno. Samo da izbjegavam hladno i da se obavezno presvlacim nakon svakog kupanja.
    Za kremu i mene zanima! 
    Koje prirodne kreme predlazete? Vidjela sam ima alverde...a ne znam za Sun Dance od dma da li ima ok sastojke?

Tomica01
    08. Srpanj 2020. 10:49

Ušla sam samo da napišem nešto nadi88
    Nado!!! Nifty otkriva kromosomska greške koje Nastaju tijekom spajanja vaše i suprugove stanice!!! 
    Ultrazvuk nema nikakve veze s tim!! 
    Molim Vas nemojte davati toliki novac ako će te test raditi samo zbog čestih ultrazvuka. 
    Znaci nifty - kromosomska greške!!! 
    Kromosomska greške - ne nastaju zbog ultrazvuka!!! 

Sara2021
    08. Srpanj 2020. 11:23

Nada88

Cure koje ste na moru,jel se kupate? Izbjegavate li skroz sunce ili samo u odredeno doba dana? Koju kremu koristite?

Ja sam bila na moru sad 10 dana, stalno ispod suncobrana a mazala sam se balea sensitive 30 spf jednom na dan. Malo sam svejedno dobila boje ali nisam izgorila, kupala sam se normalno. Mijenjala donji dio cim bi izasla iz mora.

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

misslolica
    08. Srpanj 2020. 11:31

Pozdrav curke, dugo me nema al nemam sta pametno za reci... bavim se izbacivanjem bakterija i imam feeling da mi dobro ide 😂😂 recept limunada od jednog limuna (1l) i dva tri puta dnevno brusnica 😉 btw sad su me zvali sutra u 9 ujutro idem u diabetoloski centar po aparatic za mjerenje secera, to ce trajati 3 tjedna i onda sa rezultatima kod svoje dr. Valjda sve bude ok, neka me nervoza uhvatila zbog toga, do sad sam znala da imam povisen secer i pazila sa hranom mada i varala tu i tamo a sad ide pravo zapisivanje i nema laganja 🧐🤔 sretno svim curkama koje imaju pregled, moja je za nuhalni nabor 14.07. Pa javim sve 
    Pusa

Sara2021
    08. Srpanj 2020. 11:31

E cure ne znam da li znate za aplikaciju Clean beauty, meni je odlicna. Slikate sastojke kozmetike i ubacite u aplikaciju i ispise vam ako su neki alergeni ili losi sastojci u proizvodu.

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Green
    08. Srpanj 2020. 11:38

Sara2021

E cure ne znam da li znate za aplikaciju Clean beauty, meni je odlicna. Slikate sastojke kozmetike i ubacite u aplikaciju i ispise vam ako su neki alergeni ili losi sastojci u proizvodu.

Hvala na podsjetniku! Znala to i zaboravila, a sad nam treba vise nego ikad ;)

Green
    08. Srpanj 2020. 11:41

Cure sta vi nosite?!? Konkretno govorim o hlacama, jer na posao mi se neda uvijek haljinu, jos ako je kisa i bura ko i jucer... Obukla sam jedine hlace koje donekle mogu obuć i sjedila otkopčana.
    A ja sam valjda u najmanjim tjednima ovdje, kako vi zenskice koje ste već u 4. Mjesecu i više... Gdje ste kupile neke ljetne hlače, ima li toga uopće? Gledala sam HM i dzabe gledam kad bi morala naručit i probavat doma i vraćat onda, kod njih jos nema probavanja u dućanima.
    Jedino da usred ljeta nosim trudničke tajice na šlape 😂

08. Srpanj 2020. 12:04

kokosica1

Ušla sam samo da napišem nešto nadi88
    Nado!!! Nifty otkriva kromosomska greške koje Nastaju tijekom spajanja vaše i suprugove stanice!!!
    Ultrazvuk nema nikakve veze s tim!!
    Molim Vas nemojte davati toliki novac ako će te test raditi samo zbog čestih ultrazvuka.
    Znaci nifty - kromosomska greške!!!
    Kromosomska greške - ne nastaju zbog ultrazvuka!!!

Hvala ti na ovome, da znam da niftyem mozemo ispitat kromosomske pogreske, ali isto tako sam citala da se korištenjem UZV-a za pregled ploda može osteti genetski sklop s obzirom da se tijekom izlaganja ultrazvučnim valovima izravno utječe na molekule DNK. 
    Mada vise ni o tome ne mislim, kad sam citala i.tu da su mnoge cure bile na ceatim ultrazvucnim pregledima i da je sve ok...ja tako nekad pusem i na hladno i strepim od svega! Inače nifty bi radila radi, jer je kod nas bila potpomognuta oplodnja.

Shine
    08. Srpanj 2020. 12:07

https://www.peticija24.com/peticija_za_osiguranje_prava_svake_rodilje_na_pratnju_prilikom_porod?u=2819097&s=74298351&utm_source=fb_share

evo cure najnovija peticija oko pratnje na porodu (do sada je bila za pratnju djece u bolnici) , nadam se da ce nam svima pomoci 😍 potvrdu dobijete na mail koja je meni otisla u spam pa pripazite i tek kad tamo potvrdite potois je valjan ❤️

JECIKA
    08. Srpanj 2020. 12:31

Ja se ne mogu opustiti na moru odnosno uvicem se pod debeli hlad i mazem se kremom - vodom se ne dohvacem.. Jednostavno je jace od mene pomisao da mogu navuci nesto dolje ili pak upalu mokracne besike tako da u ladovini uz neku kaficu i sladoled i ja zadovoljna 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.