Bok cure :)
Mi smo danas bili na pregledu, sutra ujutro idem na Petrovu za kombinirani.
TSH mi je na 50 eutiroksa 1,46.
Bebica se nije bas micala danas, kao da spava.
Doktor je morao lupati po trbuhu da se malo izduzi da ga/ju izmjeri.
Ovcice, da te ne pati kamenac ili pijesak iz bubrega? Oni se jako tesko otkriju ako su u kanalu, a simptomaticna mi je ta bol u bubregu.. A moguce da ti uvin caj nije godio, jer je pospjesio izmokravanje, samim tim jer ti je u tom akutnom momentu dodatno grebalo kanale.
Meni je trajalo mjesecima dok su odkrili da imam kamence, a malo malo sam zavrsavala u hitnoj od bolova i velikog broja eritrocita u urinu, ali ga nikad nisu vidjeli na UZV. Da ga nisam izbacila i uhvatila na gazi vjerovatno bi uvijek postojala sumnja.
Ovaj caj se doslovce zove: Caj kod bakterija u mokraci za djecu i trudnice, Institut Josif Pancic. Ima i na netu o njemu, pa proguglaj..
I moram vam reci, zbog posteljice koja je na proslom pregledu bila malo iza i preko prednjeg ušća, zabranjeni su mi odnosi. Kad sam bila na kombiniranom pitam ja tog doktora, a on je bio bas simpa, kaze mozete polako i njezno. I probali mi neki dan. Ali mene je bilo tako strah da ce nesto bit da sam odustala, i nekako me bolilo, da li zbog tog sto dugo nismo…ne znam. Imate vi takvih iskustava i problema? 😁
Moram reci blago vamamm nije siguran tjs strah ga je.. Mene je strah isto a Dr nisam pitala
Ja ne znam kome.to cudno zvuci kome ne, ali mi ne prakticiramo bas odnose! I mene i njega je strah nakon svega riskirati zbog 5 min gusta! A evo sad vidim da.postoje i parovi kojima je zbog polozaja posteljice sex i zabranjen, mi smo ga ssmi sebi zabranili 😂😂
Bila sam na pregledu jucer i beba je super, otkucaji srca, ma sve ❣🙏😇
Smeđi iscjedak se nije ponovio od jučer ujutro. Ugl sad sam puno mirnija. Necu se vracati ne predhodna loša iskustva nego samo pozitivno dalje ✊🤞❣
Iduca kontrola 16.7.20
Mama39 divne vijesti 👏👏👏👌👌👌 samo tako dalje, neka bebica raste kako treba i neka ti bude mirna i školska trudnoća 🥰
Šta se tiče sexa, ni mi ne prakticiramo radi prijašnjih iskustava... fali naravno, ali doći ćemo mi na svoje u miru nakon trudnoće ☺️☺️
I moram vam reci, zbog posteljice koja je na proslom pregledu bila malo iza i preko prednjeg ušća, zabranjeni su mi odnosi. Kad sam bila na kombiniranom pitam ja tog doktora, a on je bio bas simpa, kaze mozete polako i njezno. I probali mi neki dan. Ali mene je bilo tako strah da ce nesto bit da sam odustala, i nekako me bolilo, da li zbog tog sto dugo nismo…ne znam. Imate vi takvih iskustava i problema? 😁
Moram reci blago vamamm nije siguran tjs strah ga je.. Mene je strah isto a Dr nisam pitala
Ja ne znam kome.to cudno zvuci kome ne, ali mi ne prakticiramo bas odnose! I mene i njega je strah nakon svega riskirati zbog 5 min gusta! A evo sad vidim da.postoje i parovi kojima je zbog polozaja posteljice sex i zabranjen, mi smo ga ssmi sebi zabranili 😂😂
Pa i mi smo.. Stavise mene i nije toliko strah koliko mm. I bukvalno mi se zakleo nista do 2021. mozda je i bolje tako jer smo se bas namucili oko bebca kao i vi
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Ovcice, da te ne pati kamenac ili pijesak iz bubrega? Oni se jako tesko otkriju ako su u kanalu, a simptomaticna mi je ta bol u bubregu.. A moguce da ti uvin caj nije godio, jer je pospjesio izmokravanje, samim tim jer ti je u tom akutnom momentu dodatno grebalo kanale.
Meni je trajalo mjesecima dok su odkrili da imam kamence, a malo malo sam zavrsavala u hitnoj od bolova i velikog broja eritrocita u urinu, ali ga nikad nisu vidjeli na UZV. Da ga nisam izbacila i uhvatila na gazi vjerovatno bi uvijek postojala sumnja.
Ovaj caj se doslovce zove: Caj kod bakterija u mokraci za djecu i trudnice, Institut Josif Pancic. Ima i na netu o njemu, pa proguglaj..
Nisu mi nikad nasli kamence ili pijesak. Eventualno neku bakteriju. I uvijek poviseni leukociti i eritrociti. Vec se par godina borim s tim, luda sam.
Pa i mi smo.. Stavise mene i nije toliko strah koliko mm. I bukvalno mi se zakleo nista do 2021.mozda je i bolje tako jer smo se bas namucili oko bebca kao i vi
Eto ti to razumijes, inace kad to kazem svojim curama one se cude kazu da nisam normalna 🤣🤣 ali ne nema sanse 🤣
Cure, mi smo obavili pregled i sve je okej :)
Zanima me kod vas koje ste radile Nifty dali bude neki detaljan uvz ili? Danas mi je radio uvz, beba je bila bas aktivna pa je jedva uhavati da vidi n.nabor, vidjeli smo ruke i nogice i dalje nije nista detaljno gledao, kakav je vama bio uvz sa 12tt?
Sortiraj odgovore
Najstariji