Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlueMoon
    02. Srpanj 2020. 09:24

Tea ja sam ti isto dobro :) pregled slj tjedan.. bebu sam jednom bas jako osjetila da je lupnula, ovo je sve drugo nekako mini :)..ponekad mislim da su crijeva.. al se nadam da se to ona igra.. trbuscic varira, ja imam filing koda nisam trudna nego sam se udebljala  nije da mi trazi nesto bas puno puno jesti.. bas jucer mi je kolegica rekla da je skuzila trbuh, al nije da je pravi jos..

• Martix
    02. Srpanj 2020. 09:26

Pozdrav curke! Evo i nas, da se dodamo na popis zimskih beba! :D Danas smo 11+4, a od 8 tjedna na mirovanju i duphastonu (3x2) zbog krvarenja. Sljedeci tjedan imamo prenatalni pregled. Držte fige ;)

• Martix
    02. Srpanj 2020. 10:43

Kako se zove grupa na fejsu? Tamo bi mi bilo lakše za pretražit što me zanima nego ovdje čitati svih 700 stranica poszova XD

Lalla
    02. Srpanj 2020. 11:03

Lilo23

Santina super za pregled 🥰
    Martix dobrodošla i sretno na pregledu vjerujem da bit sve uredu 😁
    Meni su danas odgovorili sa petrove kako nemaju mjesta da pošaljem upit negdje drugdje jer oni jadni imaju gužvu i nemaju slobodan termin i samo sam im odgovorila da sam obavila pregled s naglaskom kod njih i da nisam primjetila gužvu nikakvu te da sad cekam samo nalaz. Ne mogu vjerovat kako su katastrofa i neodgovorni fuj

koja komedija! 
    Ja dam radila krvne pretrage i urin, sve je dobro. Jedino mi je tsh 2,6. Vec sam ga vadila tri puta tokom trudnoće i rastao je od 0,9 do 2,6 pa mi je endokrinolog povecao terapiju na 125. 

LeLa2807
    02. Srpanj 2020. 12:07

Martix

Kako se zove grupa na fejsu? Tamo bi mi bilo lakše za pretražit što me zanima nego ovdje čitati svih 700 stranica poszova XD

Zimske klokanice 2020 :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Sara2021
    02. Srpanj 2020. 12:09

Hej curke, nadam se da ste dobro. Ja odmaram i kupam se po cijele dane. Trbuh polako raste, vise ga bas ne mogu sakriti ako nosim normalnu užu robu 😂
    Sad sam samo u haljinama i to mi je super. Sutra moram zvati za rezultate cervikalnog brisa da vidim da li su u redu. Inace je sve super, nema vise smeđarenja, a od kad mi je smanjila duphastone sa 3x2 na 2x1, osjecam se puno puno bolje, a valjda i nakon 12tt krene sve na bolje :)

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Sara2021
    02. Srpanj 2020. 12:14

I moram vam reci, zbog posteljice koja je na proslom pregledu bila malo iza i preko prednjeg ušća, zabranjeni su mi odnosi. Kad sam bila na kombiniranom pitam ja tog doktora, a on je bio bas simpa, kaze mozete polako i njezno. I probali mi neki dan. Ali mene je bilo tako strah da ce nesto bit da sam odustala, i nekako me bolilo, da li zbog tog sto dugo nismo...ne znam. Imate vi takvih iskustava i problema? 😁

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

LeLa2807
    02. Srpanj 2020. 12:20

Sara2021

I moram vam reci, zbog posteljice koja je na proslom pregledu bila malo iza i preko prednjeg ušća, zabranjeni su mi odnosi. Kad sam bila na kombiniranom pitam ja tog doktora, a on je bio bas simpa, kaze mozete polako i njezno. I probali mi neki dan. Ali mene je bilo tako strah da ce nesto bit da sam odustala, i nekako me bolilo, da li zbog tog sto dugo nismo…ne znam. Imate vi takvih iskustava i problema? 😁

Mi imamo zeleno svjetlo od zadnjeg pregleda tako da nemam iskustvo da me boli. Ali skroz te kuzim da nije svejedno. Niti ja bas ne prakticiram učestalo kao prije. Isto mi je onako li la sto se opuštenosti tice

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Mama 39
    02. Srpanj 2020. 12:31

Sara2021

Hej curke, nadam se da ste dobro. Ja odmaram i kupam se po cijele dane. Trbuh polako raste, vise ga bas ne mogu sakriti ako nosim normalnu užu robu 😂
    Sad sam samo u haljinama i to mi je super. Sutra moram zvati za rezultate cervikalnog brisa da vidim da li su u redu. Inace je sve super, nema vise smeđarenja, a od kad mi je smanjila duphastone sa 3x2 na 2x1, osjecam se puno puno bolje, a valjda i nakon 12tt krene sve na bolje :)

Sara2021 pozdrav 😊
    Što mislis pod "smeđarenje" ? Ja sam imala jutros iscjedak smeđkasti i jako sam se uplasila. Danas sa 7,1 trudna. Zvala sam bolnicu i imam scan popodne, pa cu znati vise. Imam dva spontana iza sebe pa se jako bojim. Znaci molim te reci mi kako je tebi to pocelo.

Evo i mene tu :)
    02. Srpanj 2020. 12:44

Bok curke! Čestitke svima na super pregledima i samo neka tako nastavi :) Mama39 ja sam imala isto u početku smeđarenje i to dobrih 10ak dana. Pila duphastone i sve je prošlo.
    Ne mora ti ništa to značiti, ali super da ideš na pregled pa ćeš sve saznati. Sretno i javi nam :)
    Ja sam juler odradila pregled i bebica je super. Bio je mini anomaly scan i nakon toga su mi uzeli krv za nifty pa sad čekamo. Na ultrzvuku je sve OK, beba je jako živahna i stalno se vrpoljila što je bilo baš fora za gledati, Kaže dr da je to i dobar neurološki pokazatelj kad su tako živahni. Sve je na mjestu i sad idemo dalje :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.