Jutro curke, mene probudio tel ginekoloska ambulanta, po treci puta da idem dati urin, pita koliko vode popijem i da imam bakterija svaki put pa jos sutra da odem izvaditi... pa sta zar nije mogla dati terapiju na osnovu dva puta? A znate da sam se zalila da me stomak bolio prije dva dana, sad razmisljam mozda je zbog mjehura?
Jecika cekam te s rezultatima! Ja isto idem iduci tjedan srijeda ili cetvrtak...🙈🙈
Jutro curke, mene probudio tel ginekoloska ambulanta, po treci puta da idem dati urin, pita koliko vode popijem i da imam bakterija svaki put pa jos sutra da odem izvaditi… pa sta zar nije mogla dati terapiju na osnovu dva puta? A znate da sam se zalila da me stomak bolio prije dva dana, sad razmisljam mozda je zbog mjehura?
Jesi dala Urino kulturu bas u epruvetici ili samo analiza urina( ne znam bas jesam li ispravno rekla)?
Uglavnom samo na temelju urinokulture mogu napraviti antibiogram da vide koju bakteriju imas, ako ju stvarno imas...
Jer ono kad se popiskis u casicu cesto zenicama bude krcato bakterija , a onda urinokultura sterilna.
Ja se upravo oporavljam od upale mjehura i isto sam zavrsila na hitnoj pred par dana od bolova u jajnicima, nisu mogli potvrdit od cega su bolovi ali kao "moguce" da je od upale mjehura...
Green uvijek dam u casici ali sam vidjela da teta koja radi na tom salteru iz casice presipanu epruvetu... iskreno nemam pojma sta su radili dva puta ali evo sutra idem ponovo...kako si ih rijesila? Ja sam na pocetku pila brusnicu od enciana svaki dan po jednu solju onako preventivno i samo odjednom prestala, necu danas da pijem zbog toga sto sutra idem dat nalaz ponovo ali cu je na svoju ruku vratiti opet i pojacat na dva puta...
Evo meni dosao nalaz, urinokultura sterilna. Znaci ja sam svoju upalu izmislila 😂
Ne znam ni od cega me bolilo onda, nit od cega sam trcala na wc 50 puta u jednom danu.
Pila sam brusnicu od enciana i super mi je. I popils kutiju klavocina al ocito za dzabe....
cure kako ste? osjecate li vec lupkanje bebe i jel vam ljudi kuze trbuscic?
Nada88 jedan dan 25, drugi 50.. ti?
Lilo23 cestitam na maloj razigranoj mrvici 🤩🤩🤩
Mama 39 dobro nam dosla, i od srca zelim da ti ova trudnoca bude uspjesna, zdrava i skolska i da u 2021 docekas svoje klupko srece 🤞🤞❤
Shine heeej evo tebe i ovdje😄😃 cestitam ti veeelikih 20🥳🥳🥳 dok sam bila u manjim tj trudnoce 20tt mi se cinilo kao "vec", a sad mi se cini kao "tek" 😂😂
BlueMoon hej Blue, ja sam odlicno.. bas uzivam u ovom tromjesjecju☺️🥰 bebicu osjecam zadnjih 10ak dana izmedu 22h-01h navecer 😃 a trbuh kako kad, nekad izgledam ravno ko daska, a nekad ko da sam pred porod😅😅🤷♀️
Kako si ti❤
Nada88jedan dan 25, drugi 50.. ti?
Lilo23 cestitam na maloj razigranoj mrvici 🤩🤩🤩
Mama 39 dobro nam dosla, i od srca zelim da ti ova trudnoca bude uspjesna, zdrava i skolska i da u 2021 docekas svoje klupko srece 🤞🤞❤
Shine heeej evo tebe i ovdje😄😃 cestitam ti veeelikih 20🥳🥳🥳 dok sam bila u manjim tj trudnoce 20tt mi se cinilo kao "vec", a sad mi se cini kao "tek" 😂😂
BlueMoon hej Blue, ja sam odlicno.. bas uzivam u ovom tromjesjecju☺️🥰 bebicu osjecam zadnjih 10ak dana izmedu 22h-01h navecer 😃 a trbuh kako kad, nekad izgledam ravno ko daska, a nekad ko da sam pred porod😅😅🤷♀️
Kako si ti❤
Meni ti je na 75 u nekih dva tjedna spao na 0.9, sto je doktor smatrao preniskim i vratio me na 50, sad mi je 1.5 i to je valjda u redu. Morat cu ga ponovno prekontrolirat ovih dana, ja to svaka 4 tjedna vadim.
Nada cekam rezultate u ovih par dana.. Kao na iglama! uglavnom beba je bas nemirna uvece se toliko pomjera da me strah. Sinoc sam mm budila da mi bude lakse jer se mala toliko koprcala da sam pomislila da nesto nije u redu. Stavise nisam ni pretjerano vecerala.. Neku laganu pilecu supicu i krompir kuvani. Ona se bas izigrala a mama se isprepadala
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Lilo23 da privatno, u vrbovec, poliklinika premium. to mi je blizu pa zato. inače sam iz sv.i.zeline
Sortiraj odgovore
Najstariji