https://ibb.co/xqDyfLh
Evo nas obavili smo sve i to dosta brzo i brz ikakvih problema. Odmah su me primili na ultrazvuk i obavila vađenje krvi. Veliki smo 7.20cm za 13+3 znači beba je manja za jedan dan ali kaže doktor da je to sve uredu. Nalaz uzva je skroz uredan i kaže da jedva i ima nuhalnog nabora on je izmjerio 1.1 mm ali kaže da je vjerovatno manje ali ne može točno izmjeriti jer je beba bila toliko nemirna ja nisam vjerovala koliko se kretala ko da se igra haha. Nije se baš dala previše slikat niti je baš mirovala ali je bilo prekrasno za gledat kako je akktivna. Tamo su me odmah primili i svi su bili ljubazni jedino šta sam im rekla da im nije uredu da ne odgovaraju na mailove pa je žena rekla da ih nema dovoljno pa da ni ne gledaju mailove pa sam joj samo rekla bravo gospođo. Uglavnom sve je super i sve smo riješili beba je odlično i živahno a ja sam presretna 😁 uzela sam u dmu paket onaj za trudnice i bademovo ulje da se počnem malo mazat 🥰😊
Super Liloo :) ako ti je manja za jedan dan moja je veca znaci sad smo obje na 31.12 hahagahaaha
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
https://ibb.co/xqDyfLh
Evo nas obavili smo sve i to dosta brzo i brz ikakvih problema. Odmah su me primili na ultrazvuk i obavila vađenje krvi. Veliki smo 7.20cm za 13+3 znači beba je manja za jedan dan ali kaže doktor da je to sve uredu. Nalaz uzva je skroz uredan i kaže da jedva i ima nuhalnog nabora on je izmjerio 1.1 mm ali kaže da je vjerovatno manje ali ne može točno izmjeriti jer je beba bila toliko nemirna ja nisam vjerovala koliko se kretala ko da se igra haha. Nije se baš dala previše slikat niti je baš mirovala ali je bilo prekrasno za gledat kako je akktivna. Tamo su me odmah primili i svi su bili ljubazni jedino šta sam im rekla da im nije uredu da ne odgovaraju na mailove pa je žena rekla da ih nema dovoljno pa da ni ne gledaju mailove pa sam joj samo rekla bravo gospođo. Uglavnom sve je super i sve smo riješili beba je odlično i živahno a ja sam presretna 😁 uzela sam u dmu paket onaj za trudnice i bademovo ulje da se počnem malo mazat 🥰😊
Baš lijepa sličica 😍🤗
Pozdrav drage moje 😊 sutra ce nam biti punih 7 tjedana 🙏❣
Imala sam spontani s 10 tjedana u studenom prosle god pa opet spontani u veljaci s 11 tjedana ove god...
Ugl iduci petak imam prvi scan da vidimo dali je ovaj puta sve OK ! Jako se bojim i ne mogu docekati pregled... ako bude sve ok u veljaci 2021 stize bebica 🙏❣
Imala sam spontani s 10 tjedana u studenom prosle god pa opet spontani u veljaci s 11 tjedana ove god…
Ugl iduci petak imam prvi scan da vidimo dali je ovaj puta sve OK ! Jako se bojim i ne mogu docekati pregled… ako bude sve ok u veljaci 2021 stize bebica 🙏❣
Uf, baš loša prethodna iskustva.. ☹ jel spontanima prethodio neki simptom..koji je bio razlog ako bi podjelila..
Ja sam sve mislila kad dođem do 10-og tjedna onda sam sigurna i sve je ok, i baš me pogodi kad tako nešto pročitam..ipak u mislima mislim na najbolje pa se tako tješim.
Želim da ti ova trudnoća bude zdrava i da beba stigne na termin ❤
Zamolila bih sve vas da odvojite minutu svog vremena i da ako zelite potpisete peticiju za prava roditelja da budu uz bolesno dijete u bolnici isto tako da nas nemoze neki virus spriciti da povedemo svoju pratnju na porod!
(ako možete otvoriti ovaj link, isti imate na roda.hr.)
https://www.peticija24.com/peticija_za_osiguranje_prava_svakog_djeteta_na_boravak_uz_roditelja_tijekom_bolnikog_lijeenja
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Imala sam spontani s 10 tjedana u studenom prosle god pa opet spontani u veljaci s 11 tjedana ove god…
Ugl iduci petak imam prvi scan da vidimo dali je ovaj puta sve OK ! Jako se bojim i ne mogu docekati pregled… ako bude sve ok u veljaci 2021 stize bebica 🙏❣
Uf, baš loša prethodna iskustva.. ☹ jel spontanima prethodio neki simptom..koji je bio razlog ako bi podjelila..
Ja sam sve mislila kad dođem do 10-og tjedna onda sam sigurna i sve je ok, i baš me pogodi kad tako nešto pročitam..ipak u mislima mislim na najbolje pa se tako tješim.
Želim da ti ova trudnoća bude zdrava i da beba stigne na termin ❤
Hvala draga Eyia
Zapravo znam samo da se plod prestane razvijati i uslijedi spontani, tek nakon tri ponovljena spontana rade testove. Kazu da je u pitanju prirodna selekcija....Ovdje u Irskoj su dr vrlo opusteni sto se tiče vođenja trudnoce. Tek sa 12 tjedana imas prvi pregled kod ginekologa i prvi scan, do tada te vodi tvoj GP. Sistem nije ni slican kao u Hrv. Znam da je samnom sve ok jel imam divnu kćer ❤
Nadamo se da nam je ovaj puta SRETAN ishod !
Lilo23 pa nemogu vjerovati🙄 ahh. moj muž će ići samnom na uzv sad za 2 tj. , rekli su da može samo moramo imati masku i rukavice. još nije bio ni jednom pa sad i on jedva čeka😅
Lilo čestitam na urednom pregledu!! 🥰
Mama39 sretno! Vjerujem da će sve biti ok 💕
Ja stalno citam i pratim ali ne pisem, puno sam aktivnija na fejsu gdje mi je sve preglednije, dobijem obavijest ukoliko netko nesto pise i vec si tamo smatram sve cure prijateljicama 🥰 ovdje mi je bas tesko povatati tko sta , kako, pa se stalno vracam citati...
kod mene nista posebno novo, sutra ulazim u 20 tt a sljedeci tjedan mi je pregled, nadam se da ce sve biti u redu i da ce sve ostati kao i do sada, ne preostaje nam nista drugo nego uzivati u moru, suncu i udarcima bebe ❤️ vec ili tek na pola puta sam trudnoce 😂
sve cure koje imate neke tegobe i komplikacije, nadam se da ce se to sto prije rijesiti i doci na svoje a cure koje imate preglede uskoro, sretno i javite nam se 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji