Matea1201, daj probaj nazvati još koju bolnicu: Vinogradska, Sveti Duh, Merkur. Mislim da ti nije prekasno.
Eyia pa ono po izostanku mens na pocetku su mi bili i nisu se vise nikako javljali, danas prvi put 🤔 proslo je hvala Bogu ali nije mi bilo svejedno, koliko god se tjesila da je normalno i da nije jakog intenziteta…. kako si ti inace? Kad ti je pregled? Mi smo najblize po tjednima, kad ti je termin?
Drugi pregled mi slijedi za tjedan dana, (6.7.) trebao je biti ovaj tjedan ali nisu me uspjeli ubacit nigdje..ma tako i ja, nemam ih zapravo uopće..na samom početku i onda zatišje 🙂 ja sam ona asimptomatska, mene skoro ništa ne muči. 😀 termin mi je 23.1. 😊 samo da dočekam taj drugi pregled pa ću biti na miru već, jer evo ovo će mi biti 5-i tjedan od prošlog pregleda..
Ja sam odustala os kombiniranog u petrovoj. Cekala sam 2 tjedna da odgovore i sad je prekasno. Danas sam napravila Panoramu..i sad iskecujem rezultate. Kazu 5-10 radnih dana. Mislim da cu izludjeti cekajuci 😩😩😩
Lilo23 a ozbiljno eto. ja sam danas 13+4 i eto tak mi je rekla. vidiš tebi ipak drugačije....al neću se zamarati, ovo mi je 4. beba i ni jednom još nisam bila na nikakvim testovima, hvala bogu svo troje djece mi je skroz zdravo pa se iskreno nadam da će i sada biti sve u redu. kad me moja gin pitala dal želim ići na taj test pitala sam ju što ona misli da li bih trebala i rekla je da je po njoj sve u redu i da ne bih ali da je to moj izbor. mislila sam ići privatno na uzv za kojih 2 tjedna čisto da vidim da li je sve u redu jer kod svoje gin idem tek za 5 tjedana, naručila me za 6 tj. od zadnjeg pregleda a to mi je ipak dugo
Oprostite ali meni ovo vase narucivanje za kombinirani u Zg nikako nije jasno. Imate masu bolnica, milijunski grad, metropola. Da li je moguce da vi vec tjednima sve bolnice obilazite i nitko vas ne zeli narucit za kombinirani?? Ja sam u soku. Pa to je najnormalniji rutinski pregled svake trudnice.
Mi u Rijeci imamo 1 - rjecima - JEDNU- bolnicu i dodjes tamo i narucis se i cas posla. To je vase pravo kao trudnice da vas pravovremeno naruce.
A smijete se naruciti od trenutka potvrdjene trudnoce, oni vas svskako naruce za termin kad budete tamo negdje bar 11. Tjedan minimalno.
Meni da netko kaze da mi je prekasno za narucit se za takav pregled, a ja se pokusala u jednoj ili u svim bolnicama u Zg narucit od trenutka potvrdjene trudnoce i oni me ignorirali ( ako racunas od bar 8. Tjedna kad soc. Gin potvrde trudnocu do evo vasih 13. Tjedana )- trenutno bi bila na glavnom dnevniku HRT-a ili barem na Markovom trgu.
Green mene je gin pitala za taj test tek prošlu srijedu kad sam bila na pregledu pa ni nije prošlo tolko puno al ipak smatram da bi trebali čitati te mailove i odgovarati a ne tak. meni je gin rekla da idem u petrovu
Pa takvoj ginekologici koja ti to kaze u vrijeme kad je po toj istoj Petrovoj bolnici koju je sama preporucila vec prekasno, i nju bi odvukla na Markov trg kao primjer neodgovornih lijecnika.
Ja znam da ti nije prekasno nego su oni lijeni radit, jer privatnici rade Nifty i Panorame skroz do 18-20 tjedna jer do tada se ako je nedaj Boze veci problem u pitanju trudnoca moze prekinuti, tako da ti 13. Tjedan DEFINITIVNO nije kasno. Ali ako vec imate vise bolnica, rekle su ti tu vec cure- zovi svih. Idi tamo fizicki. U "najgorem" slucaju idi privatniku i oni imaju isto obican kombinirani pregled koji kod njih kosta oko 600 kn i mirna si. Ne mozes dozvolit da budes zrtva sistema i neodgovornih doktora.
Evo jos ne mogu sebi doc, obavijestiti trudnicu u 12. Tjednu da ode na kombinirani?!?! To je 4. Mjesec trudnoce vec. Boze pomozi nam svima ako je to tako.
Oprostite ali meni ovo vase narucivanje za kombinirani u Zg nikako nije jasno. Imate masu bolnica, milijunski grad, metropola. Da li je moguce da vi vec tjednima sve bolnice obilazite i nitko vas ne zeli narucit za kombinirani?? Ja sam u soku. Pa to je najnormalniji rutinski pregled svake trudnice.
Mi u Rijeci imamo 1 - rjecima - JEDNU- bolnicu i dodjes tamo i narucis se i cas posla. To je vase pravo kao trudnice da vas pravovremeno naruce.
A smijete se naruciti od trenutka potvrdjene trudnoce, oni vas svskako naruce za termin kad budete tamo negdje bar 11. Tjedan minimalno.
Meni da netko kaze da mi je prekasno za narucit se za takav pregled, a ja se pokusala u jednoj ili u svim bolnicama u Zg narucit od trenutka potvrdjene trudnoce i oni me ignorirali ( ako racunas od bar 8. Tjedna kad soc. Gin potvrde trudnocu do evo vasih 13. Tjedana )- trenutno bi bila na glavnom dnevniku HRT-a ili barem na Markovom trgu.
Ja sam u Rijeci, bila na pregledu kod gineko u utorak.. dobila uputnicu, rekla mi je da obavezno sutradan odem izmedu 08-14
Dosla tamo s uputnicom, i sve obavila za cas (nikog cak ni nije bilo u redu)
Ja sam u Rijeci, bila na pregledu kod gineko u utorak.. dobila uputnicu, rekla mi je da obavezno sutradan odem izmedu 08-14
Dosla tamo s uputnicom, i sve obavila za cas (nikog cak ni nije bilo u redu)
Tako bi trebala funkcionirati svaka normalna bolnica.
Jos nesto, nadam se da se cure nece uvrijediti, ali bitno vam je da ste svijesne da MAILOVI su jos uvijek znanstvena fantastika u vecini doktora u nasoj suvremenoj domovini, i ja se NIKAD nebi oslanjala na iste kao moju jedinu opciju da se narucim za bilo kakav pregled a pogotovo ovakav. Fizicki vas moze narucit i muz-decko tko god ako vi niste u mogucnosti fizicki otic u bolnicu, a ne tjednima cekat odgovor na mail, pa jel dobar mail jel nije dobar.
Moja socijalna doktorica opce prakse nije koristila ni mail ni telefon dok corona nije dosla. Ni telefon!!! Pa sta se imate cudit za ovakve stvari. Dok god ne budete zivjele u Danskoj, Svedskoj ili ne znam ni ja koja jos normalna zemlja postoji- budite spremne da se ovakve stvari rade osobno u bolnici.
Green slazem se s tobom i totalno si upravu! Ja jedino nerazumijem zasto svi idu u petrovu??!
U prosloj trudnoći sam sve obavljala u vinogradskoj, takoder i rodila tamo. i uvijek se narucivala mailom i uvijek su odgovorili isti ili sljedeci dan..
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji